nasterea la arcadia - iasi

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanda_baby spune:

Buna mamici si burtici, eu mi-am facut contract la arcadia pentru nastere naturala cu medic angajat...urmeaza sa nasc in februarie ..preturile difera la medicii colaboratori deoarece depinde de comisionul fiecaruia in parte, astfel unii au comision mai mare in contractul cu spitalul si atunci si pentru nastere pretul e mai mare...de aici diferentele de preturi de la un doctor la altul.
Nastere usoara tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

buna sanda,zi-mi te rog exact pentru ce suma ai semnat ,ce avans ai dat si cat mai ai de dat?
bebitza cand ar trebui sa apara?
nastere usoara iti doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

scuze,sanda,am observat dupa ce ti-am scris ,ai mentionat in februarie apare bebe
ai decontare cu casa de asigurari?cu ce medic vei naste?
merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlynaB spune:

Buna dimineata fetelor !!! M-am hotarat si eu sa renunt la medicul meu si sa optez pt un medic de la arcadia. Diferenta de pret este super mare....si ma gandesc ca Doamne fereste mai apare ceva.....sunt prea multi bani.
Sarcina usoara in continuare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluighe spune:

nu am platit controalele, am avut bilet de trimitere, am platit in plus 20 lei o data cand am depasit un plafon de 400 lei pt.decontare, vreo 20-30 lei pt. analize stafilococ si hepatita b, am facut acasa in piatra neamt un exudat faringian care trebuia facut dimineata pe nemancate si mi-am cumparat medicamentele prescrise de la farmacie: ovule pt. dezinfectare col, plasture pt. inia o pauzare col.

Mergi la inceput

Buna, eu mi-am facut contract pentru nastere naturala, care e 2300 ron cu medic angajat...la semnarea contractului am dat 1600 ron deoarece se plateste 30% din suma fara decontare chiar daca esti asigurata, iar dupa ce nasc va trebui sa dau diferenta de 700ron. eu merg la dna. Cacicovschi, chiar ieri am fost la control, dar de ieri s-a schimbat plafonul de decontare nu mai e de 400 ron ca pana acum ci doar 200.

Mergi la inceput

am si eu o intrebare...a fost vreun bebelus nascut la arcadia care sa fi facut icter? eu stiam ca se tine la lampa cateva zile si ma intreb daca trebuie sa mai stai in spital daca face icter.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

toti nou-nascutii fac icter fiziologic incepand cu 24 de ore de la nastere. la lampa nu este necesar sa stea decat in anumite cazuri. al meu nu a stat la lampa.

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlynaB spune:

Multumesc pt raspuns draguta :) Eu una ca sa spun sincer sunt in plop cu toate, nu stiu absolut nimic legat de nastere. M-a ajutat foarte mult povestea ta mamaluighe despre nastere.
Multa sanatate in continuare la amandoi !

Mergi la inceput

multumesc, nici eu nu stiu prea multe pentru ca sunt la prima nastere si sincer mi-e tare frica ,inca nu ma pot hotari cum sa nasc natural sau cezariana mai ales ca la controlul de acum 3 zile mi-a zis ca bebelusul are cordonul in jurul gatului dar eu sper sa fie totul bine si sa fim amandoi sanatosi.
Multa sanatate si voua.

Mergi la inceput