nasterea la arcadia - iasi

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

mamaluighe, felicitari!!! e foarte frumoasa povestea ta si lasa impresia ca nasterea e asa usoara... incat abia astept

Eu as vrea sa merg la Arcadia sa fac contract, dar la un medic de-al lor, pentru ca mi se pare cam mare diferenta pentru a merge cu medicul meu. De ce o fi asa de mult? Ca dar nu le da lor 15-20 mil pt fiecare nastere
Numai ca nu stiu pe care sa-l aleg, pt ca despre nici unul n-am auzit foarte multe. Toti au lucrat la CV inainte? Cata experienta au? Va tot citesc si sper ca pana in sapt 36, cand as vrea sa merg acolo la un consult cu medicul cu care o sa nasc, sa ma hotarasc. Intre timp, mai astept povestile si parerile voastre.

Copiloi, tu te-ai decis asupra unui medic? Acum la cine mergi si cand te duci sa faci contractul cu ei?

Va pup. O duminica frumoasa!

Stef 28+ cu Tudor Stefan

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Stefana, eu merg la dr. G. Toma.
Cum am mai scris, nu as renunta la ea ca sa trec la un medic angajat la arcadia, chiar daca diferenta de bani e semnificativa si as putea face atatea cu ei

Marti am programare la ea si, in functie de ce-mi spune, decid si cand sa inchei contractul....as vrea cat mai repede, sa-mi iau de-o grija....

31 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui copiloi

Stefana, eu merg la dr. G. Toma.
Cum am mai scris, nu as renunta la ea ca sa trec la un medic angajat la arcadia, chiar daca diferenta de bani e semnificativa si as putea face atatea cu ei

Marti am programare la ea si, in functie de ce-mi spune, decid si cand sa inchei contractul....as vrea cat mai repede, sa-mi iau de-o grija....

31 +

Ah, scuze, parca scrisesei ca ai fi dispusa sa nasti si cu un medic de-al lor, daca va fi cazul, si probabil de asta mi-am imaginat ca vei face contractul cu un medic angajat.
Si mie imi place medicul meu, insa si asa mi se pare un efort financiar f mare, cu tot cu recoltarea de celule stem, si de asta sper sa gasesc un medic angajat bun, cu ceva experienta si cu care sa "rezonez", pentru a mai face ceva economie.

Stef 28+ cu Tudor Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

ziua buna tuturor

Interesant subiectul. Cine stie, poate ma apuc si eu de facut bb2 si cred ca Arcadia e o optiune buna de luat in calcul

Stefana, cand am nascut eu, la CV , de garda era Cacicovschi. Am nascut natural si ea m-a asistat efectiv( dr mea era si ea pe acolo si mi-a oferit suport moral extraordinar)
Dr Cacicovschi mi-a facut o superimpresie. E o tipa tanara, energica si foarte deschisa la minte. Desi nasteam in spital de stat cu reguli asa cum le stim, ea m-a lasat sa ma plimb, sa stau in picioare, sa ma intind pe pat, ba chiar m-a incurajat sa fac asa cum simt. Nu m-a tintuit pe masa de nasteri. Acolo am stat doar la 2 controale si ultimele minute la expulzie. Daca ar fi sa aleg pentru o eventuala a doua nastere un medic de la Arcadia, la ea as merge. Poate si ceilalti 2 sunt tot asa, dar ea deja mi-a demonstrat cat e de ok.
Desi aveam alt medic a venit si ea sa ma vada a doua zi dupa nastere si in ziua externarii. Nastere usoara

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluighe spune:

eu nu am avut costuri suplimentare fata de contract.insa, cand m-au luat in evidenta, eram deja la termen, se asteptau sa nasc oricand si ma chemau la controale sumare, sa vada daca bebe e ok si daca dau semne de nastere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

buna mamaluighe si sa iti traiasca bebe !sunt foarte interesata de costul pe care l-ai avut cu tot ce tine de nastere(eu dorind nastere naturala),asa ca te rog tare mult sa ma 'luminezi' si pe mine.
precizez ca sunt inscrisa la d-na doctor mihaela samoila ,medic angajat la arcadia,si sunt multumita de dansa.
sarcina usoara tuturor gravidutzelor!pupici

Mergi la inceput

Multumesc pt raspuns, Ionela. Chiar despre dr Cacicovschi am auzit cele mai multe pareri, toate bune. Deci inteleg ca medicii lor si-au facut intai "mana" la CV si apoi au fost cooptati de Arcadia. Si stim cum e la CV, ca medicii renumiti mai mult asista, tot pe cei tineri ii pun la treaba, deci probabil ca au ceva experienta.
Eu as vrea sa nasc natural, cu epidurala, daca o sa se poata. Deocamdata bebe e destul de marisor si daca trece cu mult de 4 kg, si cam are sanse, nu as vrea sa ma chinuiesc nici eu, nici el. O sa vedem mai tarziu, ce zice si medicul.
mamaluighe, as ma gandesc si eu, sa ma duc sa fac contractul in luna a noua, 35-36 sapt, direct pt nastere si sper sa nu mai platesc si altceva, decat cel mult poate o ecografie, pe care oricum as fi facut-o.

Multumesc!

Stef 28+ cu Tudor Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Stefana

Multumesc pt raspuns, Ionela. Chiar despre dr Cacicovschi am auzit cele mai multe pareri, toate bune. Deci inteleg ca medicii lor si-au facut intai "mana" la CV si apoi au fost cooptati de Arcadia. Si stim cum e la CV, ca medicii renumiti mai mult asista, tot pe cei tineri ii pun la treaba, deci probabil ca au ceva experienta.
Eu as vrea sa nasc natural, cu epidurala, daca o sa se poata. Deocamdata bebe e destul de marisor si daca trece cu mult de 4 kg, si cam are sanse, nu as vrea sa ma chinuiesc nici eu, nici el. O sa vedem mai tarziu, ce zice si medicul.

Multumesc!

Stef 28+ cu Tudor Stefan

Si puiul meu, dupa estimari, trebuia sa depaseasca 4 kg, dar a fost dragut cu mama lui si s-a nascut atunci cand a fost el pregatit, dar mai devreme, asa ca la 37 sapt avea 3650 gr si a fost totul fara nicio problema. Cu toate astea, dr mea, care imi e foarte draga si ea, mi-a spus ca daca eu vreau natural poit si un bebe de peste 4 kg, totul e sa fiu ascultatoare in travaliu si eu am crezut-o. Acum, imi dau seama ca depinde si de corpul fiecarei femei. Iti urez multa bafta sa nasti cum e mai bine pentru tine si copil.

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlynaB spune:

Multumim mamaluighe pt ca ne-ai impartasit din experienta ta.Sa-ti traiasca copilasul!!!! Multa sanatate la amandoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlynaB spune:

Mamaluighe, am si eu o intrebare....ai platit controalele care ti le-au facut inainte sa nasti? Sau mergeai cu trimitere de la med de familie?

Mergi la inceput