nasterea la arcadia - iasi

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlynaB spune:

Buna Monik...Deci sa inteleg ca la nasterea naturala nu este nevoie sa faci programare dinainte? Sa faci contract si tot ce mai este nevoie? Asta nu inteleg eu....la natural nu ai de unde sa stii dinainte cand nasti si nu ai cum sa te programezi.Banuiesc ca te duci cand te iau durerile.
Pupicei! O zi cat mai placuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik_03 spune:

Buna AlynaB,
indiferent pentru ce tip de nastere optezi, ai nevoie obligatoriu de contract, altfel nu te primeste. De asemenea,trebuie sa te vada inainte si un dr de-al lor, sau colaborator, in functie de cine te asista la nastere. Contractul se semneaza cu minim 3 saptamani inainte de data estimativa a nasterii si este o treime din valoarea totala (eu am dat aprox. 1900 lei, nastere cu medic angajat). Apoi, cand vine bebele, vine, nu ai nevoie de programare! Sarcina usoara in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gimihaela spune:

salutari tuturor!
am inteles ca daca optezi pentru nastere naturala, medicul trebuie sa vina din momentul internarii tale. daca medicul e colaborator, deci mai are si alte locuri de munca, e cam nasol ... si daca mai ai si un trvaliu lung , cine are grija de tine?? stie cineva ceva? multumesc

+31 sapt +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Citat:
citat din mesajul lui gimihaela

salutari tuturor!
am inteles ca daca optezi pentru nastere naturala, medicul trebuie sa vina din momentul internarii tale. daca medicul e colaborator, deci mai are si alte locuri de munca, e cam nasol ... si daca mai ai si un trvaliu lung , cine are grija de tine?? stie cineva ceva? multumesc

+31 sapt +

Intreb eu azi, cand merg la ei.
Personal, eu nu am pretentia sa vina medicul meu la nastere, accept oricare altul, ma refer la cei angajati la arcadia si care vor fi atunci de garda. Vreau sa intreb daca situatia asta poate fi stipulata in contract (adica daca medicul meu nu vine, sunt preluata de ei).
"Problema" mea ar fi ca nu as vrea sa renunt la medicul meu, adica sa merg acum la el si sa-i spun "Pa", eu ma "mut" la un medic angajat la arcadia pt ca stiu sigur ca nu o sa puteti fi prezenta pe tot timpul travaliului la arcadia...
M-am inteles super cu doctorita mea, si daca nu o sa poata veni la nastere (care sper sa fie naturala), nu ma supar, ma las si pe mainile altora...Nu voi accepta cezariana doar ca sa fie doctorita mea de fatza

Alina

30 +

Mergi la inceput

Multumesc frumos Monik pt informatii......Numai la asta ma gandesc de ceva zile, auzisem la cineva ca daca te duci la ei sa nasti cand te iau durerile nu te mai incadrezi in conditiile alea, intri la urgenta....O sa merg si eu maine sa vad ce si cum.
Pupici!!!

Mergi la inceput

Intreb eu azi, cand merg la ei.
Personal, eu nu am pretentia sa vina medicul meu la nastere, accept oricare altul, ma refer la cei angajati la arcadia si care vor fi atunci de garda. Vreau sa intreb daca situatia asta poate fi stipulata in contract (adica daca medicul meu nu vine, sunt preluata de ei).
"Problema" mea ar fi ca nu as vrea sa renunt la medicul meu, adica sa merg acum la el si sa-i spun "Pa", eu ma "mut" la un medic angajat la arcadia pt ca stiu sigur ca nu o sa puteti fi prezenta pe tot timpul travaliului la arcadia...
M-am inteles super cu doctorita mea, si daca nu o sa poata veni la nastere (care sper sa fie naturala), nu ma supar, ma las si pe mainile altora...Nu voi accepta cezariana doar ca sa fie doctorita mea de fatza

Alina

30 +
[/quote]
Uite de ex doctorita mea este si medic la cuza voda, are si cab particular si am inteles ca la nasteri naturale nu pre asista ca nu are de ce(doar daca apar probleme). Si stau sa ma gandesc acum daca mai are rost sa vb cu doctorita sau sa optez din prima pt un medic de la ei....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik_03 spune:

Cu placere Alina, cel mai bine e sa mergi la ei sa te informezi. Eu am fost de 2 ori pana sa semnez contractul si am intrebat cate-n luna si-n soare. Apoi am semnat contractul. Eu am optat pentru dr de la ei motivata fiind si de aspectul financiar (adica aprox 1500 de lei in plus pentru dr colaborator). Si apoi, dr meu m-a vazut de 3-4 ori, deci nu am o relatie prea ... stransa cu el.

Mergi la inceput

So...am fost la Arcadia.
Contractul se incheie pe tipul de nastere dorit, naturala sau cezariana. Daca optezi pt naturala si apoi se va ajunge, din motive medicale la cezariana, se face act aditional la contract si se plateste diferenta.

In cazul medicului, al meu fiind colaborator, voi plati la tariful respectiv. Daca doctorul meu nu va putea asista la sarcina, intru pe mana doctorului de garda sau la un alt doctor de la arcadia, cu care, sa zicem, va vorbi medicul meu curent. La fel, in caz ca nasc cu medicul lor, se face act aditional la contract si se reface tariful.

Am intrebat de ce sunt mai multe cezariene la ei decat nasteri naturale si mi s-a spus ca asta e dorinta pacientelor, nu vointa medicilor, plus ca multe mamici isi vor doctorul alaturi si, de cele mai multe ori, sunt nevoite sa programeze cezariana.

Cam asta-i....

Alina

30 +

Mergi la inceput

Cele care ati nascut deja, ati facut copilului testul ala auditiv si cel de sange, prin care ti se spune la ce boli ar fi predispus copilul?

Testul auditiv l-as face, dar celalalt....nu stiu ....sotul nu-i prea de acord...

Celule stem a recoltat careva?

_

Una peste alta, mi-a placut mult spitalul, nici in occident nu am vazut asa

Alina

30 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gimihaela spune:

copiloi, multumim mult de informatii!

+32 sapt +

Mergi la inceput