Revelionul cu copilul ?

Revelionul cu copilul ? | Autor: Burtocika

Link direct la acest mesaj

Fetita noastra are 4 ani si jumatate si vrem anul acesta sa petrecem Revelionul impreuna. Problema este ca noi nu avem o "gasca" propriu-zisa, iar toti prietenii nostri (care sunt "risipiti" ca sa zic asa, adica nu se prea cunosc unii cu altii) nu au copii. Asa ca ar fi singurul copil intr-un grup de adulti, in ipoteza in care am reusi sa adunam un grup ...

Asa ca ne-am gandit la o pensiune, in care sa mergem 2 cupluri + copilul.

Dar ... nu stiu cum va decurge seara de Revelion ... Copilul se va plictisi daca nu sunt si alti copii sa se joace impreuna ... La ora 1 probabil va obosi si va trebui sa mergem toti la culcare ... dar nu stiu cum vom putea dormi cu harmalaia de jos ...

Ce ma sfatuiti sa fac ? Cum v-ati petrecut Revelionul in aceste conditii ? Ce pensiuni "child friendly" sau care sa asigure entertainmentul pt copii imi puteti recomanda ?

www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimoza74 spune:

Eu am mers acum 3 ani de revelion la o pensiune cu cei doi copii (unul de 3 ani si celalalt de 6 ani).Am fost o gasaca mai mare, compusa din 12 adulti si inca doi copii (unul de 12 ani si altul de 15 ani). Iti dai seama ca baietii mai mari nu au avut nici o treaba cu ai mei. Dar in noaptea de revelion am stat la masa si am dansat cu copii pana pe la 2 jum dimineata si a fost foarte frumos, iar ei s-au simtit foarte bine si noi la fel. A fost una din cele mai reusite petreceri de revelion, chiar daca am avut copii cu noi.
Tu iti cunosti cel mai bine copilul si stii daca ar avea rabdare sa stea cu voi la petrecere fara sa aiba parteneri de joaca. Cred ca asta ar trebui sa ai in vedere daca va hotarati sa plecati de acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Pai asta e problema, ca noi nu avem o gasca nici macar pentru noi, daramite pentru copil ... Deci am merge la noroc, sa vedem ce gasim la pensiune ...

Acasa parca n-as vrea sa mai stam ...

www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput