Pufi iubiti de ian-feb 2010 (158)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yasmine

Am mai pus si noi niste poze!
Va pupam.

>>Daruieste lumii un zambet si toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
C+AN+YS+ML

Ce copii frumosi ai, sa-ti traiasca! Si tu esti o mamica tare frumoasa. Cum reusesti sa impaci jobul cu cresterea a 3 copii?

Cand ai timp poate reusesti sa micsorezi din poze, aveam alocati fiecarui album 20 de mega...parca? Sper sa nu te superi ca ti-am zis.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 3.5 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Apropo de delicat si eu sunt total impotriva lui. Nu il mai folosesc de 4 ani si nu ii duc dorul. Am un borcan mare in care am amestecat ierburi. Le cumpar uscate si tocate fin si le folosesc la orice mancare. Acum am busuioc, rozmarin, cimbru, turmenic, coriandru...Patrunjelul, mararul le folosesc proaspete.
Si piticul papa banana si paine. Gratar inca nu am incercat sa ii dau.

Noi cu iesitul mai rarut ca-i mai dragut. Iar haraie putin si nu vreau sa imi fortez norocul, asa ca iesim doar 15-20 de min, sau ca nou nascutii la geam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Seara buna!

Lucia, da, venim la Craiova, n-am realizat ca ne putem vedea mi-ar face mare placere. Iti dau PM dupa ce scriu aici

Xela, ma bucur ca sunteti bine! Ce-a zis dr de urechea A? Eu am incercat sa-i dau Maiei Septilin sirop in fructele de dimineata si de atunci nu mai vrea decat cu greu, nici jumate din cantitatea pe care o manca si a trecut o luna de atunci. Noroc ca sunt struguri si-i dau din mana mea bucatele sa le mestece si asa papa si ea fructe. Sper ca lui C sa-i revina mai repede pofta de mancare

Cadouri de Craciun...deja vreau si eu sa castig la loto....cred c-ar trebui mai intai sa joc, nu?

Banana eu stiu ca e recomandat sa se introduca la 9 luni painea e ok daca bebe papa gluten, nu? Si gratarul necondimentat nu vad ce-ar avea asa rau.

Alexutzzza, interesanta soacra ai...bine ca nu locuiti impreuna mult timp

Lorex si eu am ars mancarea de multe ori si habar n-am ce-i ala irigator bucal

CrisD, nici al meu nu foloseste aparatul electric de ras, desi-i Philips cu nu stiu ce figuri se irita tare de la el.

Nic0le, cu placere! Sanatate multa Irinei!

Maia a dat un cap de gresia de pe hol in seara asta are un mic cucui. In rest e ok, la fel de titirez ca de obicei

Ratusca, ce mai faceti?

mami de fetita

Hello!

Suntem bine, multumim, stam insa foarte rau cu timpul, of daca nu are ziua 50 de ore, ce sa fac!

Pupam cucuiul sa treaca , si A. a mai luat o tumba pe jos (pe covor de data asta...). Ne e tare dor de voi, ce mai face Maia, poate iesim saptamana viitoare (inteleg ca plecati la Craiova)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Sa va spun ce problema am eu mai nou: A DISPARUT DOVLECELUL!!! Sunt in pom, il foloseam in fiecare zi in mancarea lui A., eu ce ma fac acum? Am atacat rezerva din congelator, insa aia mare noroc daca ma tine pana la final de noiembrie

Voi de unde luati, sau cu ce il inlocuiti?

A, am facut si noi gutuie coapta, o minune, a papat de a spart!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:

Va pupam.

Ce copii frumosi ai, sa-ti traiasca! Si tu esti o mamica tare frumoasa. Cum reusesti sa impaci jobul cu cresterea a 3 copii?

Cand ai timp poate reusesti sa micsorezi din poze, aveam alocati fiecarui album 20 de mega...parca? Sper sa nu te superi ca ti-am zis.

AMR 3.5 kg

Nu ma supar, ze rog din suflet sa micsorezi tu, daca poti, eu nu ma stiu de loc.
Si merci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Sa va spun ce problema am eu mai nou: A DISPARUT DOVLECELUL!!! Sunt in pom, il foloseam in fiecare zi in mancarea lui A., eu ce ma fac acum? Am atacat rezerva din congelator, insa aia mare noroc daca ma tine pana la final de noiembrie

Ratusca mami de Imparat (2010)

Buna!
Eu i-am fiert cateva bucati de dovleac de-ala galben, de coc fetele cand n-am avut dovlecel, ca sa nu ajung la rezerve. A mancat si asa. Incearca si tu.

Da, plecam, dar saptamana viitoare daca vremea e cat de cat ok, mi-ar face mare placere sa facem o tura
Cred ca luam si noi ceva covoare ca vad ca nu prea tine fara. Ii dau Maiei o vestuta pe ea cand e pe jos ca se tara pe burta dar tot e rece, eu nu prea pot sa stau pe jos pe parchet, nu mai zic pe gresie. Ea n-a racit si nici nu pare s-o deranjeze frigul, dar eu stiu...

mami de fetita

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Va pupam.

C+AN+YS+ML

AMR 3.5 kg

Nu ma supar, ze rog din suflet sa micsorezi tu, daca poti, eu nu ma stiu de loc.
Si merci.

C+AN+YS+ML

Sorry dar chiar nu stiu cum. N-am avut nevoie niciodata sa micsorez pozele din album, aparatul meu le face la dimensiuni mai mici. Mi-am uitat aparatul foto la Cta.

Vreo fata care stie si e dispusa sa micsoreze pozele Yasminei?

AMR 3.5 kg

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Ratusca mami de Imparat (2010)

Prin zona mea inca mai exista dovlecei.....

AMR 3.5 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

Va pupam.

C+AN+YS+ML

AMR 3.5 kg

Si merci.

C+AN+YS+ML

Sorry dar chiar nu stiu cum. N-am avut nevoie niciodata sa micsorez pozele din album, aparatul meu le face la dimensiuni mai mici. Mi-am uitat aparatul foto la Cta.

Vreo fata care stie si e dispusa sa micsoreze pozele Yasminei?

AMR 3.5 kg
pot face lucrul asta,dar e ceva de lucru si numai vineri seara pot,ca atunci e sotul la lucru si altfel ma organizez....daca e ok pt voi

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Nu cartile cresc oameni,ci mamele. "

Stiati ca:
...Marea Neagra,cu zeci de mii de ani in urma era un lac cu apa dulce?Legatura cu Marea Mediterana s-a facut dupa scufundarea "limbii" de pamant din zona Bosfor-Dardanele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Xela,sunt studenta la stiinte economice-specializarea conta

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Nu cartile cresc oameni,ci mamele. "

Stiati ca:
...Marea Neagra,cu zeci de mii de ani in urma era un lac cu apa dulce?Legatura cu Marea Mediterana s-a facut dupa scufundarea "limbii" de pamant din zona Bosfor-Dardanele

Mergi la inceput