FIV Europa(37)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

adria, felicitari!!!! Asta da surpriza! (lipsii si eu 2 zile si uite ce vesti bune gasii la intoarcere).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Buna,imi poate da cineva un sfat? De unde pot procura Fostimon, Merional si Cetrotide? vad ca in farmacii din Romania nu exista, iar pe net nu prea sunt anunturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

aadina , dar ai folosit pana acum?...ti-a recomandat cineva sa iei tratamentul asta?unde faci FIV?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

Merional si Menopur au aceeasi substanta activa, dar Menopurul (care se gaseste la noi) e de vreo 3 ori mai scump.
Merional gasesti cel mai aproape (!) in Ungaria. Noi am fost si la bulgari sa cumparam, dar n-am gasit (este autorizat, il au in baza de date, dar inca nu se importa) - asta se intampla in iulie 2010, nu stiu acum daca s-a rezolvat.
Daca esti din Bucuresti, Ruse e aproape (iti trebuie reteta neaparat, chiar daca e in romana).

Pt celelalte, nu stiu. Noi le-am luat din Ungaria.

Gabi+20
placenta previa centrala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisipisi spune:

http://hubpages.com/hub/Low-ovarian-reserve-Early-menopause-Fertility-at-40

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Este primul Fiv. Pana acum am facut doar inseminari in tara,iar stimularea am facut-o cu Puregon.Deci, e prima data cand folosesc Fostimon si merional Voi merge la Viena, in decembrie, la Wunschbaby. cand am fost la control la Viena n, Ana nu a putut sa-mi spuna clar ce protocol va aplica, de aceea nu am putut sa le iau din Ungaria, abia in urma analizelor de luna asta a hotarat protocolul. Oricum mai am o multime de intrebari si nelamuriri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

Noi am gasit fara probleme Merional in prima farmacie din Szeged in care am intrat (probabil avand clinica de fertilitate in oras, sint aprovizionati). Daca pleci mai devreme, iti iei totul din Ungaria (cu reteta).
Cat despre nelamuriri, trimite-le mailuri si bate-i la cap pana iti explica! nu-i lasa in pace!
Bafta!
sa fie FIVul cel norocos!

Gabi+20
placenta previa centrala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Ariadna, tin minte de povestea fantastica a fetei careia i s-a divizat un embrion, si mai tin minte si o alta (cat timp tu erai nitel ... plecata la odisei ) cu o alta fata careia i s-au transferat 2 embrioni, la prima eco s-au vazut cei doi saculeti, apoi a pierdut unul in urmatoarele zile, cu sangerare si tot tacamul, pentru ca la urmatoarea eco dr stupefiat sa-i spuna ca saculetul ramas s-a divizat si are doi gemeni monozigoti .

Ariadna este un exemplu de perseverenta si de reusita fericita (apropo, sunt mortali bebeii !) si desi sunt convinsa ca a fost o pacoste pentru toti medicii pe langa care a trecut, si-a vazut visul cu ochii, mai ales intr-o perioada in care mutatiile erau ceva SF si doctorii nu prea bagau in seama "amanuntele" neimportante .

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

Buna fetele!
Mi-am repetat si eu astazi analiza HCG si mi-a iesit 1354 mUl/mL , azi fiind a 17-a zi de la ET....Sunt atat de bucuroasa, oricum inca nu realizez ce mi se intampla.

Va pup si va doresc multa , multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Melisa, ma bucur mult pentru tine !
Si la valoarea asta par sa fie 2...:)

Sa ai grija de tine !

--------------

MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt..

Mergi la inceput