FIV Europa(37)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anais74 spune:

Draga Melisa, FELICITARI si SARCINA USOARA!!!
Multa sanatate va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Melisa FELICITARI!!! Voi ati P-ICSI sau IMSI? Embrionii cate zile aveau, 3sau 5? Ce tratament de stimulare ai avut si ce tratament ai avut dupa transferarea embrionilor?
...hai ca am inceput cu intrebarile, ca de vreo 2 saptamani tot astept sa vi cu rezultat pozitiv, tinand cont ca sotul meu are OATS severa...

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

Anais, , urmezi tu acum sa ne dai o veste buna.

Adijo, multumesc din suflet , sper sa fie bine totul pana la capat, si nu renunta chiar de este greu , o sa rasara soarele si pe strada ta cand nu te astepti

Artista, eu am facut FIV cu ICSI, la noi nu se putea face cu IMSI, avand azoospermie.Embrionii au fost embrioni de 3 zile, pt ca noi a doua zi plecam si nu i-a mai putut lasa sa ajunga de 5 zile.Ca si tratament eu am avut protocol scurt, si luam :

pregnativ dimineatza si seara
aprednislon 1/2 dimineatza si 1 seara
Apoi am facut 5 zile de tratament cu fostimon de 150ui, si ultimele 4 zile de merional de 75ui+fostimon de 75ui, iar diminetile in astea 4 zile cetrotide....a urmat injectia pregnyl inainte cu 36 de ore inainte de punctie , apa am baut incepand cu prima zi de tratament 3 litrii pe zi...si cam atat.

Iar dupa FIV, am continuat cu pregnativ si aprednislon ca si inainte.
Dimniteatza iau 2 utrogestan vaginal, si 4 seara.
Dupa -amiaza 2 tablete de progynova mite si 2 de dydrogesteron.

Cam asta ar fii tot ceea ce iau, acum astept sa-mi schimbe schema de tratament si sper sa fie bine pana la capat, e greu sa ramai dar cred ca e si mai greu sa-l poti pastra 9 luni in burtik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

melisa, vad ca nici tie nu ti-au dat injectia aia cu Decapeptyl (nici mie nu mi-au dat), in Z3 sau 4 de la ET. Sunt tot mai convinsa ca astia de la Wunsch nu o dau la cele care fac FIV pt prima data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

Scuze ,mi-au dat-o balanta, am avut de facut injectia asta in ziua 3 de la ET, dimineatza.
Dar ma apuc sa scriu un mesaj pe forum si primesc intre timp telefoane de felicitari, si uit ideea ce vroiam sa scriu , uite ca asta cu injectia, da am facut-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Melisa, FELICITARI!!! SARCINA USOARA SI LA TERMEN!

Ma bucur enorm pt tine!
Sa ai grija de tine si de bebel, sa stai cat mai cumintica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Adijo Eu am facut 2 FIVuri la Budapesta si orientarea mea actuala este Goldenes Kreuz, Viena. Stii tu proverbul, schimbi locul, schimbi norocul...
Sper ca anul 2011 sa ne faca pe toate mamici fericite!
Balanta
Bruni, imi pare rau ca si acolo secretarele sunt atat de "binevoitoare"...
Sisipisi, sa fie FIV cel norocos chiar daca ai asteptat atat de mult si ai avut atatea piedici!
Oana, Anais, Rizuca
Si un pupic special pt Gabi luptatoarea si pt baietelul ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

stiti cumva daca cei de la clinica WUNSCH vorbesc si franceza?
cu engleza nu prea ma descurc! parca as trimite si eu un mail sa vad cand as putea obtine o programare..

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

adria, ai avut prima programare la Goldenes Kreuz? Daca da, cu cine?
bruni, eu habar nu am daca ei vb acolo Franceza. Mai bine scrie-le un mail pe office@wunschbaby.at si intreaba-i.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

balanta asa o sa fac! multumesc mult!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput