FIV Europa(37)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Felicitari Melisa. Iti doresc sarcina usoara si la termen si bebe sau bebei sanatosi.

Acum doi ani pe vremea asta eram si eu in Viena. Pe 10 noiembrie am avut punctia iar pe 13 noiembrie i-am luat pe pitici acasa.

Bafta multa fetelor in focuri

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

melissa,felicitari!!!sarcina usoara si bebe la termen.

3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Melisa, bravo, ce minunatie!!!
Sa ai o sarcina usoara si sa te bucuri de fiecare moment al ei!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! 18+ cu un dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

Fetelor , va multumesc din suflet, am fost acasa la ai mei sa sarbatorim deja , nu am putut rezista sa nu le spun.
Nici nu stiu ce sa va spun mai inatai, ca si simptome au fost cateva, dar nici eu nu stiam ce sunt mai rau ma speriam...a doua zi de la ET, m-au durut f tare ovarele , mai exact ovarul drept atat, senzatia era ca la apendicita, apoi a treia seara de la ET, stand la calculator am simtit o durere imensa in uter, ceva gen contractii, niste intepaturi puternice ce au durat 30 sec maxim apoi m-au lasat, probabil atunci s-au lipit embrionii....eu asa tind sa cred.Sanii nu au mai devenit mari si tari, cum se faceau inainte de ciclu, ci doar un pic sensibili in zona sfarcurilor, alte simptome nu au fost pt ca e mult prea devreme, am mancat mult zilele astea itradevar dar eu de fel is mancacioasa.

Balanta, multumesc de sfaturi , chir am de gand sa stau mai mult in pat, cel putin pana trec de faza asta de inceput unde e riscul atat de mare sa pierzi bebele, de facut prin casa , nici eu nu am mai facut, doar mancare si asa cate o carpa pe jos, din cand in cand...eu am si un catel care inainte eu ma ocupam de el , acum ii va reveni sotului toate atributiile astea, nici nu ma gandesc sa mai fac ceva,tinand cont cum am obtinut sarcina.

Oana , intradevar ai avut dreptate, chiar am reusit!

Bruni, multumesc mult, chiar era nevoie de o reusita pe aici, si de veselie, devenise prea trist in ultima perioada.

Mergi la inceput

PISUCMIC, multumesc mult.

Elenada, multumesc si de ajutorul care mi l-ai dat tot timpul

Rizzuca, multumesc...ai incredere ca vei reusi , uite ca se poate

Samira, multumesc din suflet

Ralu, multumesc mult

Mergi la inceput

Nici nu stiu ce altceva sa va spun pentru ca inca mie nu-mi vine sa cred ca am reusit , nu realizez inca, poate doar ca am fost f optimista si am crezut in sansa mea , desi recunosc ca mi-a fost f teama , ca sotului nu i se vor gasi spermatozoizi si ca acolo se va opri totul.

Si nici acum nu ma pot bucura la maxim , e si normal o sa vedeti in curand si voi cum este.

Va pup pe toate, si va doresc multa multa bafta, si sa credeti in Dumnezeu, eu stiu sigur ca la mine numai mana lui a fost aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orchid spune:

Felicitari Melissa

Mergi la inceput

Multumesc ORCHID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena74 spune:

Felicitari Melisa! ma bucur mult pentru voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

MELISA, felicitari! iti doresc o sarcina usoara, fara peripetii!
in sfarsit s-a spart gheata...!
Asteptam urmatoarele castigatoare!

Mergi la inceput