Fulgusorii de nov.dec2009 fac un anisor!LMA!(85*)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

'neatza...multam' de cafea...

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

cu placere...dar pe semne ca nu are taria necesara ca sa trezeasca si celelalte doamne!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Prezent!

Katy, felicitam proaspata plimbareata si dintoasa!
Camy, multumim de cafea! Mergem sambata la control. Voi cum stati cu dintosii?
Lady, si de la noi!

pentru mamici si pitici!

_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami detopmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

A ajuns si la mine aroma de la cafeaua ta si am venit si eu .Apropo de dintisori,lui Stefanut i se vad bine bine cei 3 dinti si cred ca da semne si cel de-al patru-lea.
Merg sa iau micul dejun impreuna cu sotul meu , caci pana la ora asta nu am reusit si apoi....of, am treaba multa,trebuie sa si gatesc ...dar mai intru,sa nu plecati

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

lui Flavius i-a spart primul dintisor exact de ziua lui..pe 30 oct...acum si cel de-al doilea trebuie sa sparga zilele astea...azi de dimineata a incercat sa roada si sezutul de la scaun...mititelul de el..
Gata...au inceput sa-i apara dintocii..nu mai suntem chei in gurita

Magdaz_ina iti tin pumnii stransi, stransi, aveti grija de voi! O sa ramaneti internati? Sau e doar un control de rutina????

Rebe pt primii pasi...

..ma duc sa platesc rata la casa 3000 ron

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

camy felicitari pentru dintzosul mergacios...
magda,cu placere.sa dea DD sa fie bine la Tg.Mures!
Ady..nu mai zici nimic de piciul tau...chiar nimic nou??
lauriciu, cati ani are mami tau?ea sta mereu cu voi?sau sta in Ro si va viziteaza?cum e la munca?si cate kg are Sophy?
gabitza..tu,nimic-nimic de mucosi/de tine?
fete,cu parere de rau, va informez ca Mateiutzu lui Lorelix de bolnavior.e gslbior, a pierdut in greutate, face caca cu mucus si firicele de sange, nu papa.
sa ne rugam pentru el...

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Am primit si dam mai departe:

Vedem acum in anul 2010 cum casa parintilor nostri este de 50 de ori mai scumpa decat atunci cand au cumparat-o si realizam ca noi o sa platim pentru casele noastre in jur de 50 de ani.
Nu avem amintiri despre primii pasi pe luna, nici despre razboaie sangeroase, dar avem cultura generala, pentru ca asta insemna ceva o data.
Suntem ultima generatie care a jucat "Ascunselea" , "Castel", "Ratele si "vanatorii", "Tara, tara! Vrem ostasi", "Prinsea","Sticluta cu otrava", "Pac Pac", "Hotii si vardistii", ultimii care au strigat "Un doi trei la perete stai", ultimii care au folosit telefoanele cu fise, dar primii care am facut petreceri video (inchiriam un video si stateam sa ne uitam a filme 2 zile inchisi in casa), primii care am vazut desene animate color, primii care am renuntat la casete audio si le-am inlocuit cu CD-uri.
Noi am purtat jeansi elastici, pantaloni evazati, geci de blugi de la turci, iar cine avea firme gen Lee sau Puma era deja lider de gasca.
Noi nu am dat examene de Capacitate, nu am dat teste grile la admitere.
Noi am fost ultimii "Soimi ai Patriei" si ultimii "Pioneri".
La gradinita am invatat poezii in romaneste, nu in engleza...
Si am cantat MULTI ANI TRAIASCA nu HAPPY BIRTHDAY la aniversari.
Am sorbit din ochi Sclava Isaura, Beverly Hills, Melrose Place, Twin
Peaks, Dallas .. si cine zice ca nu s-a uitat ori minte ori nu avea inca televizor.
Reclamele de pe posturile straine ne innebuneau, si abia asteptam sa vina si la noi inghetata Magnum, sau pustile alea absolut superbe cu apa.Intre timp, ne consolam cu Tango cu vanilie si ciocolata si clasicele bidoane umplute cu apa de la robinet, care turnate in cap ne provocau pneumonii. Si uite un motiv bun sa nu mergem la scoala.
Noi am ascultat si Metallica, si Ace of Base, si DJ Bobo, si Michael
Jackson, si Backstreet Boys si Take That, si inca nu auzisem de manele singurele melodii de joc fiind horele la chefuri, la care nimeni nu stia pasii, dar toti dansam!
Dar spre deosebire de copiii din ziua de azi, am auzit atat de Abba, si de Queen, cat si de noile nume gen 50 Cent si Britney Spears.
Am citit "Licurici", "Pif", Ciresarii, si am baut Cico si Zmeurata si
ni s-a parut ceva extraordinar cand au aparut primele sucuri "de la TEC" fara sa ne fie teama ca "au prea multe E-uri", iar la scoala beam toata clasa dintr-o sticla de suc fara teama de virusi.
Noi am baut prima Coca-Cola la sticla si am descoperit internetul. Noi nu ne dadeam bip-uri, ne fluieram sa iesim afara, noi nu aveam dolby surround system, taceam toti ca sa auzim actiunea filmului, nu aveam Nintendo sau Playstation ci jocuri tetris de care ne plictiseam la o luna dupa ce le cumparam si le uitam pe dulap, pline de praf.
Abia asteptam la chefuri sa jucam "Fantanita", sau "Flori, fete sau baieti", sau "Adevar sau provocare", sau orice ne dadea un pretext sa "pupam pe gura" pe cine "iubeam"..
Noi suntem cei care inca au mai "cerut prietenia", care inca roseam la cuvantul "sex", care dadeam cu banul care sa intre in farmacie sa cumpere prezervative, pe care apoi sa le umplem cu apa si sa le aruncam in capul colegilor, care am completat mii de oracole, sperand ca persoana iubita va citi acolo unde scrie "De cine iti place?" ca ne place de el/ea.
Este uimitor ca inca mai suntem in viata, pentru ca noi am mers cu bicicleta fara casca, genunchiere si cotiere, nu am avut scaune speciale in masini, nu am aruncat la gunoi bomboanele care ne cadeau din greseala pe jos, nu am avut pastile cu capac special sa nu fie desfacute de copii, nu ne-am spalat pe maini dupa ce ne-am jucat cu toti cainii si toate pisicile din cartier, nu am tinut cont de cate lipide si glucide
mancam, parintii nostri nu au "child proof the house", ne-au trimis sa cumparam bere si vin de la alimentara, si cate un pachet de tigari de la tutungerie.
Noi am auzit cum s-a tras la Revolutie, noi am fost martorii a trei schimbari de bancnote si monede, noi am ras la bancuri cu Bula, noi am fost primii care au auzit-o pe Andreea Esca la Pro TV, noi suntem cei care mai tinem minte emisiunea "Feriti-va de magarus".
Suntem o generatie de invingatori, de visatori, de "first-timers" ...

Daca citesti si ai cazut macar un pic pe ganduri, esti de-al nostru !
Trimite si prietenilor pe care poate i-ai uitat de mult, sa isi aduca aminte si ei!

_
Magda,mami detopmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

gabitza..tu,nimic-nimic de mucosi/de tine?

in primul rand...ziua buna

Pai noutati (poate ma repet,nu stiu ce am mai scris...)
Eva are 6 dinti ,4 iesiti bine si 2 au iesit de cateva zile.Toti i-au iesit cate 2 odata,fara turle si trambite...ne pomenim cu ei in gura.
Dragos are un dinte,il asteptam si pe al doilea...la el procesul e mai chinuitor,e super balos incat e plin de bubite in jurul gurii.
De mers,merg amandoi doar tinuti,inca nu au plecat singuri...dar de ridicat se ridica pe orice prind.

Eva incearca sa se imbrace singura,fiecare hainuta care-i cade in mana incearca sa o bage pe cap...la fel face cu sosetele..si e atat de ambitioasa ca a cazut de cateva ori pe spate tot ridicand la picioare sa puna soseta...Face"sss" cand ii zic 'unde e pisica ?' si arata o cartulie cu poze

Dragos a invatat sa se "autopropulseze" cu masinuta...adica sa inainteze inpingand cu picioarele...deocamdata pe distante scurte
Amandoi stiu sa dea drumul la DVD sa-si asculte cutiutele si danseaza

Mai sunt multe de povestit...dar trebuie preparata masa..

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

salut mamici si pitici

magda eu am cazut pe ganduri...desi nu le-am ,prins' chiar pe toate, de majoritatea imi amintesc...ce vremuri...
lady piciul face f bine, energic, activ, mancacios foc...de ceva vreme ,accepta' sa umble si tinut numai de o manuta...avem 2 dinti...ne pregatim (a se citi eu ) de marele eveniment...confectionez, fac dreg, gandesc ce si cum...sa fie frumos pt puiul meu...
lore sper sa fie puiul tau bine...ne gandim la voi

fetelor, eu imi caut ceva de munca acasa...dar nu gasesc, numa de genu cosmetice, batut din usa-n usa pt ceva...asa ceva nu vreau...mi-ar place ceva de asamblat/lipit/aranjat/decorat...ceva de facut cu mainile ...

p.s. am pus cateva poze cu noi...am fost duminica cu donsorul la gradina zoologica
A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

Camy, de data asta scapam cu un control de rutina. Pupam micul dintos.

_

Mergi la inceput