Fulgusorii de nov.dec2009 fac un anisor!LMA!(85*)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna seara

..asta daca mai putem spune ca e buna...

Ma gandesc la cate suntem..si cate suferim din acest lucru..legat de CIC..si-mi aduc aminte ca in primavara-vara la proteste eram cateva mate acolo strigand ...nebagate in seama de nimeni...
Erau mamici care isi luau acei 800 ron oricum..stateau atat de linistite....spre disperarea noastra a multora....
Vad ca nici acum nu e nici o reactie...nimic!
Nu aud de nici un protest nicaieri..desi s-a spus clar ca acum urmaresc si reactiile parintilor!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

buna seara si de la noi ary doarme si eu inca ma gandesc cu groaza la ceea ce se poate face.
camy la ce te referi cu protestele?? unde ?

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Camy, care parinti ?! Cati mai au curajul de a deveni parinti dupa doi ani de criza ce pare sa nu se apropie de liman ?
Ce natalitate mai este sustinuta ?!

_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami de topmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

'neata
mai fetelor eu INCA sper ca nu ni se va aplica si noua...de 3 zile numa asta ascult si spun frecvent ca se refera la ,viitorii parinti'...sper sa fie asa....dar cu astia niciodata nu se stie...
referitor la proteste...ii EVIDENT ca parintii sunt revoltati...si cu parere de rau spun, nici protestele trecute n-au folosit la nimic...ei tot au facut ce au vrut...au taiat si au taiat si gata...DAR daca as afla ca se organizeaza un protest aici in orasul meu, m-as duce fara sa stau pe ganduri...
daca se aplica pt viitor (desi n-am absolut nimic cu viitorii parinti) sa zicem ca-i ok, ca nu avem ce face...dar sa ni se aplice si noua mi se pare un haos total....
adica eu consider ca atunci cand raman insarcinata stiu ca stau acasa cu copilul 1 an, cand se apropie termenul imi fac planurile si socotelile ce sa fac cu copilul dupa 1 an...am vreme sa ma gandesc, sa caut solutii....
DAAAR asa ca luat din oala....al meu peste 1 sapt implineste 1 an...hop top io trebe sa merg la lucru...ce fac cu el? unde il duc?...eu la care servici sa ma intorc?...eu cand am plecat a angajat pe altcineva in locul meu, acuma ce sa faca cu ea, s-o dea afara pt ca am venit eu mai repede cu 1 an???...sau sa nu ma ia pe mine?...ca nici asa generos nu ii patronul sa ne tina pe amandoua pt o munca pe care o face lejer una singura...in fine....HAOS TOTALLL...

oricum eu de cand am auzit stirea nu mai is linistita...nici nu ma pot bucura la maxim de ziua lui fiumeu, de sarbatori, de rev...sunt umbrite de rahaturile astea...

am citit la ,indemnizatia MAMELOR'...spunea cineva...ca daca ar fi putut sa taie indemnizatia de tot sau sa reduca concediul ar fi facut-o demult...dar inseamna ca nu pot chiar asa usor...parca mi-a dat un pic de speranta, pt ca ii dau dreptate...daca era dupa ei si PUTEAU ar fi facut-o fara sa clipeasca macar...

acuma sper sa nu se interpreteze mesajul meu in nici un fel, decat asa cum l-am scris...strict parerea mea...

va pup pe toate...

p.s. fiumeu a facut kk pe olita mare bucurie pe noi, zici ca a descoperit mersul pe jos...

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

Adi, pentru kk pe olita..si noi o avem in casa..dar inca nu am experimentat.
In ceea ce priveste CIC-UL, eu nu iau niciun fel de indemnizatie..deci nu ma afecteaza.....degeaba am muncit 17-18 ani..pt ca nu am cotizat continuu 12 luni la stat(impozit)..m-au privat de acesti bani.
Sa va spun si despre Daniel: merge singurel chiar de cand a implinit 1 an, misuna prin toata casa( garsoniera), de vorbit n-o prea face..mi-a spus candva MAMA MEA...super tare! se pare ca 3 maselutze ..i-au spart gingia...i-am facut si vaccinul de 1 an(picior si manuta)..cel gratuit ...in rest..suntem BINE..
Va
..si sa auzim numai de bine!

LORELIX
de Daniel-Matei
sa fie SANATOS!

Minunea mea: Daniel-Matei nascut pe 13 nov 2009
''Era-i partea ce[red] lipsea din viata mea,acum esti mai presus ca [red]viata mea...''[/blue]

Mergi la inceput

lore felicitari pe baietel mare si umblator
ma bucur tare mult ca ii bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

fete ma bucur ca picii vostrii sunt bine
legat de CIC...si eu sunt inebunita..nu ca trebuie sa ma intorc la munca si fii-mea nu are cu cine sta ci ca nu vrea sa stea cu NIMENI inafara de mine...plange de zapaceste daca nu ma mai vede
noi suntem binisor....mai nou baga tot pumnul in gura de nu se mai vede si suzeta la fel.plus ca are curu' ros'..cred ca ii iese vreun dintzoc...asa ca o las noaptea in poponitzu' gol..
la anul vrem sa ne luam apartament, avand in vedere ca piatza imobiliarelor a scazut considerabil..daca asteptam..degeaba o vom face...criza va trece candva siatunci preturile vor exploda iar...si nu vom face nicio afacere asa.intial voiam sa ne facem o casuta cu mansarda..am si demarat proiectul caci trenul il avem(undeva la marginea orasului)...dar nu ne permitem de cand cu Rebe..nu iau de la gura copilului meu ca sa bag "in pietroaie si fiare"..nu musc din ziduri deocamdata
m-am saturat sa stau in casa soacrei mele..caci nu por amenaja nimic..nuca nu m-ar lasa..dar la ce sa bag banii aiurea??
acum sunt in pregatiri cu ziua fetei..nu prea mari ca nu avem bani multi,dar rezonabile....va fi salata de ghebe, icre si vinete(facute de mine)..levoi pune in miste farfurioare cu model, comestibile pe care le voi face tot eu(din aluate de clatite)...va fi creier pane, peste pane,crochete de cartofi snitele pui....toate mici(gen fingers), vor fi pulpe umplute cu legume(la cuptor)...salata beof si piftie de pui(racitura-moldova)
voi cumpara prajiturele...iar tortul..ii voi cumpara "fata"..iar restul il voi face eu acasa..cu manuta mea, ca asa e cel mai sfant!si va fi surpriza pentru voi..
spatamana asta trebuie sa:
-o invat pe Rebe sa sufle in tort..
-sa ma documentez ce si cum e cu tava cu obiecte, turta, motzul cand se taie...ce fac nasii...cum e cu banutzul...parul..buricul...unghiile

invitatii vor fi 15 in total cu tot cu Rebe..as fi vrut mai multi dar nu am unde sa ii primesc pe toti..nu voi avea copii..as fi vrut dar ar fi trebuit sa renunt la familia(parinti+socrii=3, surori+frati+cumnati=3, matusi+unchi=2, prieteni apropiati familie=2,cumetrii=2, noi=3)..si nu am cum..ca ma..
aziam cumparat cu carut pentru Rebecca de la Bazar ...costa 120 lei, nou..in stare perfecta..si ma gandeam la camy...ai putea
sa iti pui obiectele pe care le ai expuse pe webshots...la bazar
cam atat...
lore..tu nu ai zis ce ai facut cu boala lui matei?..cu analizele?
ady..ma voi gandi si la tine duminica
lauriciu si katy miss u
mada_t, tiusca, andrutza, alina
roxaly...pupam puiul nemotat
alexxa...cand vin la p.neamt...daca nu ma impusca clanul "patrunjelu' "..ne vedem sigur
pishko...miss u mami cu burtik..
pirelia....romanitza
gabitza....ce iti fac mutatii???cate kg au???ce 'vorbesc'??pe tine cine te ajuta permanent??tu cum esti??mai poti??te intorci la munca??
magda....pupam pe rares cel frumos....si pe principesa Iarina...cum se impaca fratiorii??
dienutze..tu fetitza, unde ai disparut???
cryss_oana.....esti lenesa..desi pe FB..esti mai mereu
shine....u r the best cu martirpanul tau..posteziretetacand il termini
doctor busyy...tu,unde ai fugit ca chiush in ceatza???
lauragarner...tuuuuuu???
betty78?rgagapie?rebebe??voi???silentium stampa?
de vioo si danaflor...nu mai zic nik..
i miss simonette..toooo
ady..ti-au venit martienii??
camy..da' nu ne-ai spus exact ce faci tu cu lavinia shandru?
pooooooop mare pentru voi "fetili meli"

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Buna dimineata

mai fetelor...eu din inima imi doresc sa nu fim afectate de hotararile tampitilor astia din guvern... imi doresc din inima sa mai stau linistita pana la 1 nov 2011. Plus ca normal ar fi sa revenim la cei 85%..ar fi super...si eu visez sa se intample asta...m-ar ajuta enorm de mult!
Dar inca nu putem sta linistite...tare frica imi e sa nu fim luate ca din oala sa ne trezim intr-un haos total..sa nu stim care incotro..ce sa facem cu copii..sau unde ne intoarcem..pt ca sincer..si eu am problema asta...

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

ma bucur tare mult ca Lady s-a hotarat sa dea si ea din casa ..ca atata ne mai chestiona pe noi...si ea nik..nik...nik

Legat de activitatea mea...legata de L Sandru...sunt lider PIN Brasov muncesc...muncesc...muncesc...deocamdata fara bani la partid..si fara bani si unde lucrez...tot deocamdata..sincer stau doar in banii de la indemnizatie..de-asta zic ca daca mi-ar lua tampitii astia indemnizatia..as fi moarta si ingropata...
Sigur voi aduna si roade dupa munca...dar mai tz...nu????????? Sau macar asa sper eu

acum va las..ca sunt la "munca"..si am ceva mai greut de proiectat..tre' sa calc ceva pe aici... pt toti fulgusorii!!

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Doamne Ajuta

lady sa stii ca si noi ne vom gandi la voi......asa mesaje imi place sa citesc de la tine
referitor la martieni...nimic frate nimic...
camy si L.S. (codat ) ce mai zice despre tampenia care vor s-o faca astia? ii legala sa ne afecteze si pe noi? se va aproba? ni se aplica si noua?...
io jur ca nu mai am liniste de cand am auzit asta...

Mergi la inceput