Fulgusorii de nov.dec2009 fac un anisor!LMA!(85*)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Camy, noi am renuntat la brad inalt si de fapt chiar si la natural, tot de teama sa nu-l rastoarne sau sa nu se intepe. Am luat unul cu fibra optica ca un compromis pana vor fi destul de mari pentru unul adevarat. Acum Iarina ar fi destul de mare dar il asteptam si pe junior.

_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami detopmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Salutare !
Camy - eu vreau capuccino
La cadouri am inceput sa ne gandim si noi.Pt Razvan vreau sa cumpar un laptop de jucarie,dar cu functii si operatii , jocuri,muzica...si asta este in jur de 100-150.si pt Stefanut o jucarie muzicala,un fel de ferma cu animale...oricum va primi cadouri multe,caci atunci va fi si petrecerea de 1 an, deci nu am sa cumpar ,ulte jucarii.
Cu bradul, inca nu stim sigur cum vom face,initial am spus ca vom cumpara unul mare pana in tavan,mai mult pentru Razvan( eu cat am fost mica in fiecare an am avut bradul mare,pana in tavan)dupa ce m-am casatorit si nu aveam inca copiii am facut cate un bradut mic de 1,5 m , nu-mi mai trebuia brad mare,sa fie ceva acolo,simbolul Craciunului.
Acum , daca vom face ziua lui Stefanut de Craciun ,ne va incurca bradul,doar daca nu facem petrecerea acasa, cum am spus initial.Vrem sa mergem la o pensiune.
Gata m-am lungit destul,merg sa imbrac strumful,ca mergem sa spalam masina,sa arate bine,ca o vindem

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

helo belo
sunny multumim
getik sanatate ariciului
LA MULTI ANI VLADUT STEFAN de BUSSYMUMMY
sa cresti mare, sanatos si voios si sa le faci numai bucurii parintilor (scuzati intarzierea)

David de Craciun va primi o saniuta...asta ii damblaua lu' tata-sau...el vrea sa-i cumpere la fiu-sau o saniuta, sa-l plimbe pe afara cand va fi zapada...prin urmare Mosule, saniuta sa ne aduci
bradul va fi micut (si din lipsa de spatiu, si de frica sa nu-l rastoarne duracell-ul) avem o bolta facuta in perete intre bucatarie si fostul balcon...acolo va sta bradul...sa nu ajunga la el, dar sa-l poata vedea...

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

azi am fost si la servici

..am vazut pozele cu David...un frumooooooooooooooos ...am lasat si comentarii

Magdaz_ina..tu ziceai ca pleci la Tg Mures la control cu preferatul meu, asa-i?????? Va urezdin suflet sa va intoarceti repede-repede....cu vesti bune! Doamne Ajuta!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

neata hai la fetele, am si capucino, 3in1 si cafea decofeinizata pentru cine doreste, ary este o idee mai bine

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

mersic geta!!!!
eu mi-am scos o masea si am juma' de fatza umflata si iau antibiotice si analgezice..
azi e ziua lui materi de lore..fug sa fac urari!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

mersic geta!!!!
eu mi-am scos o masea si am juma' de fatza umflata si iau antibiotice si analgezice..
azi e ziua lui materi de lore..fug sa fac urari!

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

saraca de tine pup cu ary sa treaca repede si pe becca, ea ce mai face cu alergia cum mai este ??

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

e ok.i-au trecut
ii mai apar cand si cand dar sunt ffffff.putine!
multumim.si noi va pupam pe voi!

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

frate da' ce liniste e aici...
Lady sper sa treaca repede-repede toate relele!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Buna fetele

Multumim din suflet pentru urari
Am intrat si eu un pic intre 2 plecari... Gata, saptamana viitoare e ultima plecare... Tot intre 2 plecari de-ale mele am facut si motul... in cadru restrans, doar cu bunicii si nasii... Vlad a facut febra in ziua cu motul... si a fost tare marait... pana au plecat invitatii.. apoi, ca si cand n-ar fi avut nimic... Concluzia? Nu-i place cu galagie Am avut tort cu pitch si potch (2 personaje de pe baby tv care ii plac mult). A ales: ceasul, pixul si surubelnita... am zis ca va fi un Miron Cozma f.f. punctual

De ziua lui am fost la maternitatea unde am nascut sa ducem bombonele si sampanie la medicii care ne-au ajutat sa ajungem aici.

Acum sotzu s-a procopsit cu o pielonefrita si suntem f.f prinsi cu pecarea mea.

Cam atat.
Poze nu am... nici nu le-am vazut inca

Pup,

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.

POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD

www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=438" target="_blank"> VOTATI-NE AICI

Mergi la inceput