Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *273*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Salutare!
La multi ani sarbatoritilor de astazi, sa fiti sanatosi si voiosi! Ref hidrocortizon pot spune doar ca Daria a "servit" de doua ori, o data la 2 luni jumate, cand a facut bronsiolita, a durat tratamentul cca 10 zile, apoi acum o luna, cand a facut pneumonie, inca vreo 5 zile. Dupa prima tura de cortizon am observat ca i-a crescut pofta de mancare, era umflata si i-a crescut par peste tot (pe care il are si acum in exces, dar nu e totusi maimuta). Dupa tura de acum o luna nu am observat nimic.

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

La multi ani tuturor celor care poarta numele Sfintilor Mihail si Gavril!!

Multa sanatate si noroc!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

hello dragele mele

sunt asa intr-un iures permanent incat nu mai am timp de nimic .. nu stiu cum sa ma organizez mai bine sa pot face mai multe.

gina ce ma bucur ca ai aparut din nou pe aici. ai o familie superba, doua fete frumoase si un flacau tare handsome!

gatta ce bine ca semnele cu gradi sunt promitatoare, ma bucur tare tare.

laurici ce bine ca mai ai timp si de altele, eu ma chinui de cateva saptamani sa ajung la un film si nu reusesc .. cu gradi e in acelasi stadiu, plange cand o las, apoi se linsteste si se joaca frumos, invata poezii, face si engleza.

nati pup tare gimnastele tale, bine stefi promitea de mica .. tin minte ca nu avea 1 an si se catara sus sus pe birou .. mi-au ramas in minte pozicile alea ..

lala sanatate multa biei si tin pumnii sa meraga bine kineto!

ramo ce nazbatie a facut si razvi ..

cati offff mai mami, imi pare tare tare rau de situatia prin care treci cu mateias. nu m-am lovit de testele astea ptr alergii dar promit sa ma interesez si te tin la curent. ai nevoie de ceva? suna-ma daca te pot ajuta, da? sanatate multa!

stancutza ce domnisoara cocheta si frumoasa! imi place tare cum se machiaza .. e o dulce!

papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

asa .. ce planuri aveti ptr sarbatorirea puiutilor de 3 ani? eu m-am decis sa-i fac la mcdonalds, ca sa evit haosul din casa .. i-am facut deja rezervare la unirii insa merg saptamana asta sa-l vad si pe cel din dr taberei de langa billa caci am inteles ca e tare misto. nu-s eu impacata cu mancarea lor, oricum, eva e o mofturoasa si jumatate si nu se da in vant dupa mc's .. asa ca portia ei o papa mami ..

papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Bia e bine,pt alergie mi-au zis sa intrerup tratamentul care il avea si sa merg doar cu antialergienicul...nu tu analize,nimic...
Elle te gandesti departe deja...noi nu stiu, cred ca tot ceva in familia restransa v-om face,datorita mutarii noastre in bucuresti nu avem cum altfel...nu stiu as putea sa dau o fuga in orasul nostru natal sa ii fac o petrecere cu prietenii ei...dar inca nu stiu...
Sunt tare data peste cap azi,m-am certat cu idiotul de ii este "tata" copilului meu...sa ma ierte Dumnezeu...dar tare as vrea sa nu mai aud de el,sa uite ca existam...

Laura,mamica de minune Bianca...sau doua suflete roz

Adevaratul camin nu este cladit cu mainile, ci cu inima.
Speranta este ea insasi un soi de fericire si ,poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

eu il serbez pe Dudu in familie pt ca el e cam salbatic si nu cred ca ar sti ce sa faca la Mc sau alte locuri de joaca. Poate la 4 ani sa fie si el mai sociabil.

altfel, Dudu e la al doilea val de raceala cu o pauza de 2 zile de stare de bine...a luat o alta tulpina de la Ozi. Mai rau e ca nu vrea sa manance.

azi am comandat perdele, am dus la inramat tablouri si am dat comanda de birou pe net - asta ca sa-mi toc toti banii din prima zi a saptamanii...ne-a secat amenajatul asta si inca mai am de luat una alta noroc ca am slabit si-mi vin iar costumele luate inainte de a ramane gravi cu Dudu ca nu mai vad eu primeneala la garderob curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Seara buna!

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!!!

Cati imi pare rau de situtatia prin care treceti.Din pacate nu prea stiu nici eu despre testele astea de alergie. sa treceti repede peste asta.

Lala20, of ce pacat ca tot trebuie sa ai de-a face cu omu ala.Macar pe Bia sa o ti departe de el.

Inca nu m-am gandit unde-l vom sarbatori pe pici da mai mult ca sigur ca acasa ca si anul trecut.
Eu ma tot strofoc ca nu stiu ce cadou sa ii iau de mosi De ziua lui stiu, o bici faina

Razvi a dus-o cam rau cam de vineri dupa ce am venit de la doctorita si pana ieri seara.A tot facut febra in fiecare seara, asa cam pana la 38,4.Ii dadeam antitermic si ii trecea foarte repede.Cand se trezea din somnul de amiaza era extraordinar de mofturos, nimci nu-i convenea si plangea din orice.
Aproape ca am vrut sa ii dau antibiotic aseara pt ca doct vineri zicea ca are putin rosu in gat, desi mi-a zis sa-l dau doar cu albastru de metil in gurita.
M-am hotarat totusi sa mai astept pana azi si daca tot asa era o sunam pe doct si ii ziceam sa imi zica de cae sa-i dau.
Am facut bine ca am mai asteptat, azi e mult mult mai bine, am alt copil , are o tuse usoara dar nimic ingrijorator.

(slideshow)
Razvan 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE TUTUROR CELOR CE POARTA NUMELE SFINTILOR ARHANGHELI!
Cu ceva intarziere pt. care imi cer mii de scuze!
Astazi ne-am externat si noi si am fost in clumea fericirii...deja nu se mai putea!
Matei este bine acum si mai pastreaza doar usoare reminiscente a urateniei de alergie pe care a facut-o...nu stiu exact la ce...am ceva banuieli insa...nici medicii de la Colentina (unde l-am dus cu o seara inainte de a-l duce la urgenta) nu s-au putut pronunta, nici cei de la Budimex...Cei de la Colentina mi-au zis ca este "prurigo". cei de la Budimex mi-au zis cu ceva rezerve ca este alergodermatita!
In plus i-au facut eco abdominal si i-au gasit un rinichi dilatat, asa ca pe diagnostic mai scrie si de o hidronefroza...nu-i grav...da-i acolo...trebuie sa-i repet eco peste o luna!
Suntem inca la regim si treptat introducem alimentele...

Multumesc mult dragele mele Eliza, Elle, Moni, Gina, Lala_20, Nati, doniro, ramo pentru raspunsuri.
Am intrebat si eu doctorul despre hidrocortizon si mi-a zis ca nu are consecinte asupra sanatatii lui Matei pt. ca doza a fost mica si de scurta durata (si sper sa nici nu mai fie nevoie vreodata). Merci Moni despre detalii.

Cat despre teste am vorbit cu dr. care il avea pe Matei in observatie (ca desteapta aia de la contravizita imi spusese ca nu are rost sa fac ca pana la 6 ani copiii pot fi alergici la orice)...El mi-a zis sa merg la alergolog si sa-i fac teste. Acum, nu stiu daca sa i le fac aici sau sa astepy pana ma intorc in state...
Elizule, merci mult despre informatia cu PANEL-ul. O sa arunc o privire pe site-ul lor sa vad si ce preturi au. Am gasit pe net ieri, tot cautand d'astea, o clinica (Romclinic se numeste) care se pare ca sunt specializati pe alergologie si costa Panel-ul pediatric 250 RON. Trimite-mi pe PM, te rog, si detalii despre cealalta optiune. Thanks a lot!

Lala_20, of...prin ce mai treceti si voi! Sanatate multa si voua! La multi ani piticei!

Elle, merci mult! Esti o draguta!

Mai vroiam sa mai scriu da sunt franta! Mai intru maine!
Pup dulce!

Mergi la inceput

Nimeni nu a dat cafeluta?O dau tot eu?Hai poftiti la cafeluta si morcovi...
Cati ma bucur ca v-ati externat...si ca puiu mic e mai bine,asteptam sa ne spui cum e cant repetati eco...
Ramo...ma bucur ca ai avut rabdare cu antibioticul....si piciul e mai bine acum...
Gatta trebuia sa intri sa ne povestesti cum a fost prima zi de gradi...

Speranta este ea insasi un soi de fericire si ,poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera.

Mergi la inceput

Era sa uit...LauriciD iar ne-ai parasit?
Miri,Ceska,LalaD...nici voi nu a-ti mai scris de ceva vreme...

Mergi la inceput