Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *273*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

deci, in primul rand: si pentru ideile tale, pentru experienta impartasita
si apoi:
pentru "perla" baietelului....

si acum, sunt de acord cu tot ce ai spus tu. si, din pacate, abia acum am realizat asta. "acum" inseamna dupa ce am nascut-o pe eleni....
sa va spun ca dimineata cand plecam din casa... iau din dulap geaca lui eleni, i-o arunc inspre ea, ea o culege de pe jos si se imbraca singura... uneori nu reuseste sa-si incheie fermoarul dar, de obicei nu are nevoie de niciun pic de ajutor....
in timpul acesta... eu il imbrac cu geaca pe farte-sau ... care are 7 ani juma'

la masa.... eleni sta in scaunelul ei si se bat lupii la gura ei mancand orice are in fata...
eu stau la masa cu baiatul mamei si ii strecor cu ligura orice farama de morcov sau leguma din ciorba, si numaram impreuna 15-20 de linguri de ciorba

si exmplele pot continua pe o pagina de forum

ideea este ca pana sa se nasca eleni am fost genul de mama descris de ramona... poate baiatul putea face singur ceva dar eu am fost langa el si nu i-am dat voie sa faca nimic....
urmarea: la 5 ani si acum era/este prea puturos si obisnuit sa i se faca orice asa ca refuza de cele mai multe orice incercare sa faca singur ceva.
pe eleni, am fost nevoita sa o las sa se descurge singura si se descurca draga de ea.

hai sa citesc si din urma....

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

2010

No las' ca nu esti singura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Am pus pe blog ceva interesant.Daca aveti timp ar fi in folosul vostru sa cititi

Si o strigareCeskaaaaaaaa, Ginnetteeeeeee!

(slideshow)
Razvan 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

si acum, Buna ziua zuzulici dragi!!!

abia astept sa se faca 4.30 sa plec acasa ca ma simt tare obosita si abia astept sa vina week-end-ul sa ma odihnesc.

Miutza, primeste si de la mine felicitari si urari pentru bebelina frumoasa foc!!!!
ce bine ca te-ai linistit si in privinta soldului ei si nu este nicio problema serioasa!!!
chiar astazi, ma gandeam ce dor imi este sa mai tin un nou nascut in brate. nu mai vreau eu inca unul dar vreau sa fiu in jurul unui nou nascut....
cumnata mea a nascut astazi in grecia un baietel. imi pare rau ca nu voi putea sa-l vad prea curand....

eliza, offf ... cu racelilea astea!!!
am avut si eu morcovul in fund cateva zile cu eleni. ca mi-a facut duminica si luni febra. nu foarte m,are, pana in 39 . si apoi muci si tuse. doctorita ei mi-a spus doar sa-i spal nascucul foarte bine intr-o operatiune ce include vibrocil spary / aspirat sau suflat / apoi apa de mare / din nou aspirat sau suflat de cat mai multe ori pe zi.
dimineata si seara mai urmeaza si faza a 3-a in care ii pun dupa alea 2 si Nasonex.
vad ca astazi dimineata nu mai avea nimic.
sper ca i-a trecut.

roli, la eleni fuctioneaza foarte bine faza cu ignoratul. a avut si ea o perioada in care repeta un cuvat urat rau. daca am incercat sa-i spun ca este urat si ma supar pe ea.... mai rau si mai des il spunea. cand nu am mai bagat-o in seama... a functionat si l-a uitat.
la dimitris, in schimb, nu functioneaza nimic....
nu am gasit inca o solutie sa-l fac sa faca ce trebuie, ce este bine...
face ce vrea si cand vrea el!

elle, cum mai sunt fetele cu raceala?? Doamne cat de greu este sa-i ai pe amandoi bolnaviori( bolnavioare!)
Tatal tau ??? cum se simte ???
cat despre sot.... barbatii au devenit o specie greu de inteles pentru mine
eu incerc doar sa nu ma mai gandesc , sa caut sa nu mai incerc sa inteleg....

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

CAPITOOOOOLLLLLLL NOUUUUUUUUU

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=158539

elle

Mergi la inceput