Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *273*
Raspunsuri - Pagina 12
miri_mik spune:
neatsa si de la noi
suntem huhurezi in formula completa.
nu stau, imi crapa capul.
dar m-a tras naty de urechi sid eci vin sa zic doo vorbe.
m-am mai bagat pe un forum cu operati bariatric si e drept ca sunt mai des pe acolo.
sacha si jeremy au bronshiolita. la jeremy e o recadere, grava. weekendul trecut a fost un cosmar. acum ia cortizon de doua ori pe zi si aerosoluri pana mi se acreste. sacha e un luptator, dar ia si antibiotic direct:)) bruno e un bandit. profita d eo minivacanta ca sunt zile libere in be.
eu scad in greutate. ma stresez cand nu scad. deci daca n-aveam ocupatie mi-am facut. capul meu e o infinita negociere intre ce as vrea s amananc, cat as vrea, ce pot, cat e indicat si cand sa beau apa:) la cele 100-150gr pe car ele mananc la o masa (2xzi + un baton proteinat) zau ca e foarte incurcata treaba. sunt la -11,8kg la 4 sapt de la operatie. inca 10 si ma reintorc la zumba:))
in rest, welcome back gina, lauraD pupici gramada pentru posturile lungi "à la laurici", gatta praful de pe tablouri poate s amaia stepte. nu cere imposibilul nici d ela tine nici de la celd e langa tine. fara el stralucirea tabloului sters de praf se stinge oricum. mai bine fericita langa sot si tau cu tabloul intr-o dunga, decat intr-o dunga cu sotul tau si tabloul la linie:) lalaD, nu-mi imaginam ca s-a schimbat atat d emult sistemul din gimnaziu! sa ma fereaca sfantu'! miky... bine ca ati scapat! multa sanatate lui luca!
intrebare: ce culoare va avea bradul vostru anul asta? al nostru e roz cu mov la cererea expresa a lui bruno
laura_dimitris spune:
Buna dimineataaaaa!!!
multam de cafeluta Lala 
astazi imi planificasem un pic de curatenie in casa. sunt fara sefi si ma gandeam ca-mi pot permite sa ajung inspre pranza la birou si pana atunci sa stau acasa sa-mi spal geamurile.
da', dimineata, m-a cuprins o lene, si pentru ca a trebuit sa ma imbrac sa duc copiii la scoala/cresa... nu m-ai m-am intors.
offf, ce mi-as dori sa-mi gasesc si eu o femeie sa vina sa-mi faca curatenie...
roli,
imi pare rau ca inca nu este bine. nu stiu ce sa spun... ma gandesc la tine si sper sa-mi pot transmite gandurile mele bune si speranta pentru viitor...
simonik, nu eleni merge de 1 an si 3 luni la aceeasi cresa, cu aceleasi doamne...nici nu ma mai gandesc la motive pentru care a plans atata vreme sau motive pentru care nu mai plange acum... ma bucura situatia prezenta: in fine nu mai plange 
in ceea ce priveste situatiile cu barbatii din dotare... ma gandesc ca este un pas inainte ca am inceput sa constientizam gresealile pe care le facem.
si ca un semnal de alarma... greselile noastre - de multe ori si din pacate 

- ii determina pe ei sa faca si ei greseli... si uite lantul cum incepe sa curga...
si eu sunt inca in cautarea echilibrului...
miky,
destul de nasol prin ce ati trecut bine ca ati scapat !
diana, eu nu am masina de paine.desi cred ca mi-ar folosi si as folosi-o daca as avea... mi-a incoltit ideea in minte ![]()
roxana,
profita atunci la maxim si fa-ti de cap linistita ![]()
"Cat sunt de frumoase printeseleeeee!!!
Poate e doar o impresie, dar mi se pare ca cea mare seamana un pic cu Daria mea (cata modestie, dupa ce am zis ca sunt frumoase rau )." 

si acum, serios... si mie mi se pare ca fetele seamana un pic la trasaturi ![]()
ma fascineaza copii tai ca si ai lui vera ca sunt asa de deosebiti...
si frumosi amandoi. ti-am rasfoit pozele. ce mi-a placut asta:
http://family.webshots.com/photo/2446837630106077658UcIfFm
ramona, 
mai, eu mai rara am vazut un ranjit ca al tau...
are o veselie permanenta si parca rade si cu ochisorii nu numai cu gurita. si ca parul lui ala cret... e mortal!!! 
ma duc si la o cafea reala.
si apoi imi fac unghiile ca ieri nu am apucat 
si apoi,... nu ma pot apuca sa spal geamurile cu unghiile nelacuite ![]()
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
2010
laura_dimitris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miri_mik neatsa si de la noi suntem huhurezi in formula completa. nu stau, imi crapa capul. dar m-a tras naty de urechi sid eci vin sa zic doo vorbe. m-am mai bagat pe un forum cu operati bariatric si e drept ca sunt mai des pe acolo. sacha si jeremy au bronshiolita. la jeremy e o recadere, grava. weekendul trecut a fost un cosmar. acum ia cortizon de doua ori pe zi si aerosoluri pana mi se acreste. sacha e un luptator, dar ia si antibiotic direct:)) bruno e un bandit. profita d eo minivacanta ca sunt zile libere in be. eu scad in greutate. ma stresez cand nu scad. deci daca n-aveam ocupatie mi-am facut. capul meu e o infinita negociere intre ce as vrea s amananc, cat as vrea, ce pot, cat e indicat si cand sa beau apa:) la cele 100-150gr pe car ele mananc la o masa (2xzi + un baton proteinat) zau ca e foarte incurcata treaba. sunt la -11,8kg la 4 sapt de la operatie. inca 10 si ma reintorc la zumba:)) in rest, welcome back gina, lauraD pupici gramada pentru posturile lungi "à la laurici", gatta praful de pe tablouri poate s amaia stepte. nu cere imposibilul nici d ela tine nici de la celd e langa tine. fara el stralucirea tabloului sters de praf se stinge oricum. mai bine fericita langa sot si tau cu tabloul intr-o dunga, decat intr-o dunga cu sotul tau si tabloul la linie:) lalaD, nu-mi imaginam ca s-a schimbat atat d emult sistemul din gimnaziu! sa ma fereaca sfantu'! miky... bine ca ati scapat! multa sanatate lui luca! intrebare: ce culoare va avea bradul vostru anul asta? al nostru e roz cu mov la cererea expresa a lui bruno miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010) Povestea pseudo-nasterii Povestea nasterii |

de 1000 de ori!tare dor mi-a fost de tine!!!
sanatate multa baietilor! offf, micutii de ei. si cat de obosita trebuie sa fii cu 2 mici bolnaviori in casa...

mai bine fericita langa sot si tau cu tabloul intr-o dunga, decat intr-o dunga cu sotul tau si tabloul la linie:)

wow, cat ai slabit!!! tine-o tot asa!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
2010
godzila spune:
Lala, Natalia, Laurici, Simona, Ramona, multumesc pentru sfaturile legate de gradi. As avea unde sa o mut insa e departe si nu pot garanta ca pot ajunge la 6 sa o iau iar mama nu vrea sa se deplaseze la acea distanta. Optiunea ramane insa deschisa si sper sa pot face cumva. O alta strategie la care m-am gandit e sa vorbesc cu cealalta educatoare si poate ma lamureste ea ce si cum si eventual imi da cateva sugestii (desi as pune-o intr-o situatie neplacuta, fiind subordonata directoarei). Macar sa ma ajute informal. Pe de alta parte in viitorul nostru ne mutam in apuseni unde va lucra sotul sau ne mutam in Bucuresti si aici sigur gasesc o gradinita buna (desi ma lipsesc de ajutorul important mama).
Natalia sunt superbele fetele tale! Ce dulce e cea mica cu conciul la baie si cu codite, are niste ochii superbi
Miky bine ca ati scapat cu bine de operatie, sistemul nostru sanitar e jale.
Roxana cat de scumpii sunt ai tai! Poza cu ei in cos e de calendar!
Ramona, e adorabil cretuliul, si are o figura de smecher ![]()
Eu stiu ca nu e normal sa obligi un copil sa invete poezia... dar amenintarea cu "cine nu stie poezia va face lectii" mi se pare deplasata si periculoasa pentru un viitor scolar. Daca as avea un microfon sau daca as fi o musca pe perete sa vad cum se poarta d-na cu pricina... sti ca si asta e o problema, copiii percep diferit realitatea, insa am destule semne sa cred ca spune adevarul: opiniile altor mamici, comportamentul ei vis a vis de parinti, de copii atunci cand sunt acolo, tampeniile pe care le debiteaza...
Lala am ramas fara cuvinte privind sistemul scolar din Romania. Mi se pare chiar horror! Dar oare parintii nu au nici un cuvant de spus?
miky_mamica spune:
cat ma bucur ca avem vesti de la multe fete care nu intrasera de mult timp pe aici ... aveam salvate multe dintre linkurile cu poze si mai bagam cate un ochi sa vad daca au poze noi ...
Mereu ma incanta pozele Razvaniciului, "cat de clet e si ale tlicou cu Mickey meu" ...dupa cum zice Lucu meu, mai trag un ochi si pe pozele Dianei si mereu vad o Sofi asa delicata, iar in pozele Nataliei imi vine sa ii mananc fetele ... plus aptitudinile pt dans si balet facsa imi doresc si eu o fetita ... mult!!!!!
Ma bucur tare ca Laurici scrie din nou asa cum o facea odata ... imi lipsea tonusul si atitudinea vioaie cu care scrii, ma bucur ca avem vesti si de la Miri si ii tinem pumnii sa ajunga la greutatea dorita sii ii transmitem sanatate pt pici.
Simonika abia astept sa il duc la gradi pe Lucu si sa fie coleg cu Saratica ... la noi acomodarea nu cred k o sa fie asa usoara. Dar imi doresc din tot sufletul sa il duc pt k mama mea imi mananca zilele ...
Lala ne bucuram ca ne scrii, daca poti varsa aici problemele si alunga depresia si sigur gasim un gand bun sa-ti transmitem.
la fel si pt Roli - mai spune-ne cate ceva despre baieti ...
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui godzila Lala am ramas fara cuvinte privind sistemul scolar din Romania. Mi se pare chiar horror! Dar oare parintii nu au nici un cuvant de spus? Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005) ![]() www.psihologiafamiliei.ro POZE |
Nu.Parintii nu prea au nimic de spus,chiar daca am vrea sa spunem multe.
Si viitorul e sumbru, pentru astia mici ai nostri se anunta un sistem de invatamant si mai prost, in plus cadrele didactice dedicate se vor imputina pana la disparitie

Eu incerc din rasputeri sa nu stresez copilul rau, desi vrand nevrand o fac.Am noroc de copil ambitios,constiincios si dotat din punct de vedere intelectual dar tot e greu.
Cat timp vor tine cu dintii de acea medie generala obligatorie la admitere va exista stres scolar.
Si nu, nu imi permit ca parinte,cum mai aud in jur, sa-i spun "nu conteaza draga ce nota obti, conteaza sa treci clasa" deoarece adevarul este ca, conteaza si inca extrem de mult.
Una e sa aiba sanse sa intre la un liceu ce are medii de admitere peste 9.50 si alta la unul la care ultima medie e 7.
Alt anturaj, alti profesori,alte specimene prin curtea scolii, alte sanse de a putea obtine dupa liceu o bursa in strainatate.
Deoarece sa o spun pe aia dreapta vreau ca el sa aibe o sansa sa plece afara la studii.Ori eu financiar nu imi permit asa ceva astfel incat singura lui sansa e sa stea cu burta pe carte.
NataliaS spune:
Salutari! si multumiri pentru cafea Lala!
pentru aprecierile aduse fetelor mele...adevarul e ca-s dragute...pai ce nu pot sa nu fiu cioara si puiul ciorii papagal este de cand lumea![]()
Laurici - zau ca esti mortala...dar pe bune ca am ajuns si eu la concluzia ca WE sunt facute pentru familie si nu pt menaj...drept urmare noi in WE suntem pe coclauri (dupa cum se vede in poze) mancam pe unde apucam (pensiuni etc), daca e frumos afara profitam de aer curat si de natura!
Gatta - am fost la calarie pe ponei si mergem frecvent, fetelor le place mult si Stef n-are nici o pb sa stea pe ponei, dar trebuie sa stau pe aproape. Pozele sunt facute o parte in Faget (langa Cluj) si celelalte pe valea Ariesului.
Roxana - chiar seamana fetele noastre! si sunt frumoase zau ![]()
Alta modesta in zona...faceti loc ca nu-ncapem de modeste ce suntem![]()
Ramo- nu le imbrac de obicei la fel, dar gecile le-a cumparat Horia din Germania si sa nu fie scandal pentru cadouri le-a luat la fel.
Razvanici e un scump! Il pregatiti pentru viitor? Vreti sa-l faceti pilot?
Are o camera f draguta!
Azi Anuska mea a avut Carnavalul Toamnei la gradi, carnaval care trebuia sa aiba loc maine, dar s-a decalat programul...eu n-am stiut
si sa ma fi vazut cum alergam ca turbata azi dimineata cu costumas, etc spre gradi, cu Stef imbracata si luata pe sus (am lasat-o azi la gradi cu ocazia asta). Si ce scandal am avut cu Ana...nu mai trebuie sa va zic cum plangea... ca i-am uitat acasa masca si vopselele pentru face painting...drept urmare sa facem pace am pictat-o cu...acuarele![]()
Stef e bine...nu stiu ce viroza lu' peste a avut...2 zile de febra cu putini muci si ATAT! Voi ati experimentet asa ceva?
Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
godzila spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lala_D
Nu.Parintii nu prea au nimic de spus,chiar daca am vrea sa spunem multe. Si viitorul e sumbru, pentru astia mici ai nostri se anunta un sistem de invatamant si mai prost, in plus cadrele didactice dedicate se vor imputina pana la disparitie ![]() Eu incerc din rasputeri sa nu stresez copilul rau, desi vrand nevrand o fac.Am noroc de copil ambitios,constiincios si dotat din punct de vedere intelectual dar tot e greu. Cat timp vor tine cu dintii de acea medie generala obligatorie la admitere va exista stres scolar. Si nu, nu imi permit ca parinte,cum mai aud in jur, sa-i spun "nu conteaza draga ce nota obti, conteaza sa treci clasa" deoarece adevarul este ca, conteaza si inca extrem de mult. Una e sa aiba sanse sa intre la un liceu ce are medii de admitere peste 9.50 si alta la unul la care ultima medie e 7. Alt anturaj, alti profesori,alte specimene prin curtea scolii, alte sanse de a putea obtine dupa liceu o bursa in strainatate. Deoarece sa o spun pe aia dreapta vreau ca el sa aibe o sansa sa plece afara la studii.Ori eu financiar nu imi permit asa ceva astfel incat singura lui sansa e sa stea cu burta pe carte. |
Ii urez multa bafta lui Bogdan, e intradevar un copil deosebit!
doniro spune:
| citat din mesajul lui laura_dimitris roxana, profita atunci la maxim si fa-ti de cap linistita "Cat sunt de frumoase printeseleeeee!!! Poate e doar o impresie, dar mi se pare ca cea mare seamana un pic cu Daria mea (cata modestie, dupa ce am zis ca sunt frumoase rau )." ![]() ![]() ![]() ![]() si acum, serios... si mie mi se pare ca fetele seamana un pic la trasaturi ma fascineaza copii tai ca si ai lui vera ca sunt asa de deosebiti... si frumosi amandoi. ti-am rasfoit pozele. ce mi-a placut asta: http://family.webshots.com/photo/2446837630106077658UcIfFm ramona, ![]() mai, eu mai rara am vazut un ranjit ca al tau... are o veselie permanenta si parca rade si cu ochisorii nu numai cu gurita. si ca parul lui ala cret... e mortal!!! ![]() Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003 si Eleni - 05.02.2008 www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze povestea nasterii lui eleni 2010 |
Laura, multam mult de complimente. Nici noua nu ne vine sa credem cat de diferiti sunt cei mici, dar pe de alta parte, mai avem exemple in familie (eu si frate-miu: eu bruneta si "capruie", el blond si albastru la ochi

Roxana, mami de
Ioana Daria (3 jul 2006) si
Victor Mihai (8 ian 2008)POZE
doniro spune:
| citat din mesajul lui godzila Roxana cat de scumpii sunt ai tai! Poza cu ei in cos e de calendar! ![]() Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005) ![]() www.psihologiafamiliei.ro POZE |

Roxana, mami de
Ioana Daria (3 jul 2006) si
Victor Mihai (8 ian 2008)POZE