Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *273*
Raspunsuri - Pagina 11
laura_dimitris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NataliaS Poze noi pentru cine are chef si timp: http://family.webshots.com/album/578975656rvaPOA Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005 Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103 http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/ Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian) http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw |
de o ora ti le admir

laura studioasele Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
2010
gattasalvaje spune:
Miky ...un pupic special lui Luca , sa se refaca repede dupa operatie si sa i se alature Sarei la gradi
.Bine ca nu v-a tinut mai mult in spital , eu am stat cu Sara in sectia aia 2 zile si stiu ce este pe-acolo ...JALE .Au lasat un copil o noapte intreaga sa urle de durere dupa o operatie de fimoza fara sa-i administreze nici macar un algocalmin pentru ca mamica respectiva nu avusese decat 70 RON sa dea doctorului la operatie .Niste scarbe ...bine ca ati scapat!
Nati ...ai niste ghindute superbe
. Vad ca ati fost la calarie , i-a placut lui Stef pe cal ? Mergem si noi in week-end la Cislau la herghelie si nu stiu daca este indicat sau nu s-o pun pe Sara pe cal? Peisajele sunt superbe...de unde sunt ?
Laurici , m-ai facut sa dau apa la soareci ca ai amintit de acele zile de Craciun 2007...ce emotii mi-ai trezit !
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE
Povestea nasterii
stancutza spune:
Buna zuzici!
Am vazut ca iar sunt clopotei bolnaviori, cu diferite probleme, le urez sa le treaca repede si sa fie in forma din nou!
Cati, imi pare rau de internare...cum ati suportat-o? ma bucur ca a functionat tratamentul, ce ti-a spus Gatta mi se pare mai mult decat rezonabil, dupa virulenta pare mai degraba o alergie alimentara. Tu ce banuieli aveai?
Nati, vorba Laurei: de o ora ma uit la ele...ai doua fete frumoase, istete si descurcarete, Stef se face din ce in ce mai frumoasa si iti seamana din ce in ce mai mult - sa inteleg ca la al doilea copil se repara nedreptatea de la primul si sunt mai multe sanse se semene si cu mamica? (vorbeam si de situatia noastra, of course :-)) ) De unde i-ai luat chiloteii cu codita Stefaniei? Sunt mortali!!!
Laura_Dimitris, ma bucur ca ti-ai regasit tonusul si postarile tale sunt din nou lungi si optimiste! Ce bine ca Eleni nu mai plange la gradi, cred ca e tare greu sa iti lasi copilul plangand, chiar daca stii ca dupa aceea o sa-i treaca. Da, Sofia isi suge degetul din momentul in care motric a reusit acest lucru (pe la 2 luni jumate l-a gasit si...cu el a ramas). Daca e cu mine, in momente de oboseala, stres sau plictiseala, e si mai si, pentru ca mana libera se "mufeaza" si ea undeva prin decolteul meu (iarna ma trage cu furie de esarfa sa ajunga mai repede la piele). Din punctul asta de vedere, e inca un bebelus, dar imi dau seama ca are nevoie de aceste momente de conexiune cu mine si nu i le refuz, mai ales ca mai am putin de stat cu ea acasa ...
Gatta, o sa fie bine la ecografie cu Sara, sunt sigura. Trebuie doar sa o pregatesti. Explica-i ce e aia o ecografie, cum o da nenea dr. cu o cremuta bleu pe burtica si, daca il va ruga frumos, o sa-i dea si ei putina crema sa isi faca masaj la burtica, spune-i cum ii face poze la burtica sa vada cat de frumoasa e, si o sa-i dea pozele si acasa sa se mandreasca mami cu ele. Nu rosti cuvintele "nu doare" si "dar tu nu o sa plangi, nu-i asa?" daca nu te intreaba, pt ca au pot trezi reactii inverse. Arata-i pe youtube filmulete cu copii carora li se face ecografie ca sa vada cam cum o sa fie. Si, bafta! La noi, ecografia la inima a fost cu cateva sapt inaintea celei de rinichi. Doctorita cardiolog a fost super draguta si a lasat-o pe Sofi sa stea in fundulet, si in tot timpul ecografiei fata mea si-a dat sarguincios cu gel pe pieptuc :-) La cea la rinichi nu i-a mai placut asa mult, stand culcata si cu tati imobilizandu-i picioarele, nu e prea fun, dar a trecut. Gandeste-te ca eu nu am putut sa o pregatesc asa cum poti tu cu Sara, de aceea zic ca o sa fie bine.
Miutza, cum merge acomodarea in 4? Abia astept sa ne arati poze cu Ayana! Dar am eu asa o banuiala ca o sa fie la fel de blondina, frumoasa si cuminte ca surioara ei!
Nemary, ce mai fac surioarele? Tu te-ai intors la serviciu, am inteles eu bine?
Elle, la toate petrecerile la care am fost eu la locuri de joaca, copiii s-au simtit minunat - jucandu-se, dar aproape ca nu s-au atins de mancare, nu aveau rabdare sa stea sa pape. Din acest motiv, nu stiu cat merita sa faci la Mac (de fapt, depinde cat te costa meniul). Uite, am vazut pe facebook reclama la un loc de joaca numit Kyp, am intrat pe site-ul lor si mi s-a parut dragut.
GinaM, cred si eu ca te simti sexy mamma la cat de bine arati ...si cred si eu merg lucrurile bine la voi in dormitor
Ia spune, tu ai adoptat 100% dieta raw vegan? Si copiilor le dai in continuare mancare obisnuita, sau incerci sa le introduci si lor feluri nepreparate termic?
Fetele - off topic, dar stiu ca mai multe din voi au masina de paine si o folosesc cu succes: ati reusit vreodata sa obtineti o paine pufoasa din faina integrala (cu tarate)? Mie imi creste pana la un punct, dupa aceea se prabuseste in ea insasi :-). Nu iese piatra, doar ca e necrescuta. Si asta in conditiile in care nu pun doar faina integrala, ci in amestec cu alba. Si, ati auzit si voi cumva ca faina neagra din supermarket-uri e de fapt faina alba cu coloranti? Asa o fi? Of, nu stii ce sa mai cumperi in ziua de azi sa fie mai sanatos...
doniro spune:
Buna ziua tuturor!
Prezenti la apel.
Laura, tot la Snagov e Victor. Mi-e dor cumplit de el, dar pe de alta parte ma bucur si de liniste, iar faptul ca stiu ca lui ii place mai mult acolo, ma consoleaza oarecum. Oricum nu il putem aduce in Bucuresti pana la sfarsitul lunii, pt ca sotul va merge la un curs zilnic si nu are cine sa stea cu amandoi...
Daria merge la gradi, deci imi cam fac de cap 
Roxana, mami de
Ioana Daria (3 jul 2006) si
Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
doniro spune:
Natalia, m-am uitat la poze. Cat sunt de frumoase printeseleeeee!!!
Poate e doar o impresie, dar mi se pare ca cea mare seamana un pic cu Daria mea (cata modestie, dupa ce am zis ca sunt frumoase rau
).
Roxana, mami de
Ioana Daria (3 jul 2006) si
Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
ramonab spune:
Seara buna!
Gatta am vazut papusica cu zambet de MonaLisa.Imi plac foarte mult primele doua poze, e asa frumoasa 
Ma bucur ca v-a fost asa de usor la gradi si e ajutor de educatoare cum spunem noi, ca vb cu copiii care plang si ii alina.
Vera noi suntem la capitolul mami deseneaza-mi.... daca deseneaza el face un chip, ma rog asa zice el face capu rotund ochi pozitionati relativ corect, gura e cam deasupra ochilor si apoi de la cap direct urmeaza doua linii lungi care sunt picioarele.
De colorat coloreaza destul de frumos, nu umple complet spatiu dar si foarte putin il depaseste.
Dar cel mai mult ii place sa picteze unde la fel ca la colorat nu depaseste foarte mult spatiul.O sa le fac cateva poze si va arat.
Eu ii lipesc pe usa de la camera lui "operele" sa-l laude lumea
, asta e motivatia ![]()
LalaD ma bucur sa te vad din nou pe aici.Ma bucur de asemenea sa stiu ca e totul bine cu copiii.
Pe tine te
sa iti mai treaca din depresie.
Nati sanatate multa fetelor.Am vazut si cateva din poze, nu toate recunosc (lipsa de timp).Am vazut ca au geaca la fel, le sta bine in mov.Le place sa se imbrace la fel?
LauriciD ma bucur ca Eleni continua sa se simta bine la cresa.
Cat despre dictarea de semne grafice
ciudata chestie, nu am mai auzit de asa ceva.
Bine ca le face frumos ce conteaza daca stie cum se numesc, a stie literele si cifrele ca alea-s importante.Semnele grafice sunt de exercitiu, nu de invatat pe derost.
Vera daca e asa tirana cu ei educatoarea si eu zic sa o muti.Nu-i prea usor acum ( ma refer la locuri disponibile in gradinite) dar daca fata nu e fericita acolo....
Poeziile de la gradi nu sunt obligatorii ca doar nu e la scoala sa ia nota pe recitare.Mi se pare imbecil sa fortezi un copil de 5 ani sa-ti invete o poezie mai ales daca nu-i nici place poezia respectiva.
Roli
numai bine.
Miky numa in spital sa nu ajungi ca te imbolnavesti mai rau de cat cand ai intrat.Groaznic 
(slideshow)
Razvan 2+
ramonab spune:
Am mai pus si eu cateva poze noi daca aveti timp :http://entertainment.webshots.com/photo/2811472160102497651oBtnlB
(slideshow)
Razvan 2+
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonab Am mai pus si eu cateva poze noi daca aveti timp :http://entertainment.webshots.com/photo/2811472160102497651oBtnlB RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL Micul print-blog www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow) Razvan 2+ |
Andrei are reclamatii ca baietelul/ fetita are tricou cu Mickey
Intai a spus ca e baietel,apoi la pozele cu mot a concluzionat ca e fetita.
E un dulce cretulina
ramonab spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lala_D
Andrei are reclamatii ca baietelul/ fetita are tricou cu Mickey Intai a spus ca e baietel,apoi la pozele cu mot a concluzionat ca e fetita. E un dulce cretulina ![]() |
E tricou lui preferat, numai cu el vrea sa se imbrace daca merge undeva.
Cretulina m-a pus sa-i fac codite de fetita
Si eu bineinteles ca m-am executat cu placere ca tot am vrut sa am fetita (slideshow)
Razvan 2+

09.01.2008