Bobocei de sept-oct 2008, Welcome Kendra!(317)
Raspunsuri - Pagina 7
angelynna82 spune:
CLaudiaH tare frumosi coplasii tai
. Sanatate lui STefan
de
Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"
ClaudiaH spune:
Iupiii!!!!
s-a mai nascut un copil iubit!!!! Felicitari mamicutei! sanatate, lapte si numai bine!
piolica spune:
Bine ai venit pe lume dolofana Kendra! Nikol, felicitari si refacere rapida. Abia astept sa vad poze cu printesa nr 2. Te imbratisez cu drag!
Claudia, ce mare este Lucia, iar poza cu voi 3 este superba.
alexa si mami spune:
Bine ai venit Kendra!!!!!!! Nikol felicitari
te asteptam cu impresiile personale.
Ada 
Nocom spune:
Bine ai venit KENDRA!!!! Dar stiu ca te-ai lasat asteptata..... ![]()
Nikol sa-ti traiasca printesa mica si sa fie sanataoasa, iar tie refacere RAPIDA!!!! 
babytza spune:
Sunt tare suparata
nu mai reusesc de fel sa ii fac pe plac sotului... Parca e alt om de la o vreme , parca e fermecat
Acum ne-am certat si e plecat de la 14:00 de acasa. Am crezut ca e cu soacra, dar ea e de o ora acasa ... Si el nu :(
Si ma simt atat de singura de parca nu eram deja singuri aici ....
Si mi-e dor de mama mea :(((((
Babytza si puii
Valentina
David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama
anamona spune:
Multumesc tuturor pentru urari. Va doresc si voua multa fericire, sanatate si sa va aduca puiutii numai bucurii:)
Bine ai venit Kendra! Sa fii sanatoasa, sa cresti mare si frumoasa!
Nikolici, felicitari! nu mai fi suparatica, cifra 3 e cu noroc, o sa te convingi sigura de altfel. nu te gandi ca a fost asa pt ca a vrut doctorita, Dzeu a vrut sa se intample asa si o sa vezi ca o sa fie foarte bine!
angelynna82 spune:
Roxana, hai linisteste, sigur ca e tensionata situatia fiind in tara straina cu atatea pe cap, pana se arenjeaza lucrurile e greu, trebuie sa fiti uniti. Vorbiti mult, hai capul sus, sigur va fi bine, asa trebuie sa gandesti

de
Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"

FELICCITARI NIKO..SA-TI TRAIASCA A FIE PAPACIOASA SI NECOLICIOSA