Bobocei de sept-oct 2008, Welcome Kendra!(317)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

claudia, sanatate multa lui Stefan, sper sa nu fie scarlatina.

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

uhhh, am citit pe nerasuflate ultimele pagini...eram sigura ca-mi vine nora in ziua in care nu voi putea intra pe forum...
BINE AI VENIT, NORA DRAGA!!!! SA CRESTI MARE SI SANATOASA KENDRA!!! (CA FERICITA VOM AVEA NOI GRIJA SA TE FACEM)FELICITARI NIKOL!!!! AI 2 PRINTESE!!
Am avut 2 zile horror la serviciu si acasa.....totul a debutat luni cu o durere ingrozitoare la spate...marti dimineata, prezenta, cocosata, la spital....programare pt RMN, am umblat toata ziua de marti prin medici si analize...rezultat bunisor, dureri intense (acum imi dau eu seama ca simpatizam cu Nikol care avea contractii)ieri, cu diverse medicamente mi s-a mai linistit durerea (si s-a nascut Kendra).
Ieri dim am fost la analize (de sange)....tot familionul.....aseara am primit rezultatele....eu perfecta, sotul care are probl cu ficatul, TGO perfect, TGP marit iar Mark....TGO=83(max fiind50)...m-au apucat instantaneu durerile de cap.....apoi, discutand cu dr careia i s-a parut cel putin ciudat, m-am gandit ca or fi inversat rezultatele intre sot si copil.....si am trimis mail la laborator....azi m-au sunat...nu exclud total lipirea etichetelor gresit pe eprubete dar totodata imi spun ca, asa cum mi-au scris si pe rezultate, la Mark, "ser intens hemolizat", ceea ce inseamna cica recoltare defectoasa (e drept ca Mark si-a tras mana si asistenta aia a transpirat toata pana i-a luat sange dar....) si ca ei de obicei refuza sa lucreze probele astea pt ca dau rezultate eronate, insa, a lucrat datorita faptului ca e un copil de 2 ani insa mi-a precizat conditiile in care a fost efectuata....nu stiu daca ati inteles ceva...nici eu mare lucru...concluzia e sa mai duc o data sotul sau copilul la analize.....si daca Mark isi trage din nou mana???...ceea ce se va intampla cu siguranta....nu a plans, nu s-a zbatut...doar si-a tras mana sa fie lasat in pace
Il trimit din nou pe sot maine cred.....
La serviciu....muult de munca....in zadar....
m-am intins ca o placinta!
NOCOM - multumesc pt ca m-ai anuntat de concurs...sincer nu ma asteptam si nu stiu daca m-as fi uitat zilele astea!
Sondaj - suzeta nu i-a placut niciodata, dar degetul si paturica rapciugoasa sunt nelipsite la somn
biberon - bea ceai si iaurtul seara....foloseste si cana la masa dar isi toarna si in san
La capitolul vorbit si olita suntem inca in urma....
revin la muncile mele ca ma dau astia afara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

mimiho sa sti ca iam dat biotics...de iaurt nu poate fi vb. ca nici macar nu se uita la el

lumi e bine ca nu trebuie momentan sa le faci analizesi ca totul este sub control

monica doamne ce poveste trista ...ma rog ptr. el poate face DD o minune ...domane ajuta

Mergi la inceput

mai are cineva vesti despre Niko?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Va dau eu vesti despre Niko, vreti?
Numa sa ma mobilizez cumva si sa fiu coerenta in ceea ce scriu, mai ales ca am si o branula urata la mana dreapta pe care o urasc! ;), pe branula o urasc, da?

cu K2 in 40s si mamica de K1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Cu intarzaiere
FELICITARI NIKOL!!! SA VA TRAIASCA KENDRA SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII ALATURI DE SURIOARA EI!!!

Am citit pe fuga si scriu tot asa
Mamidestefan tare faine pozele.Tu arati foarte bine in rochia rosie!!
Anamona multa sanatate surorii tale!!
Lumi ma bucur ca nu e nimic grav cu hunisorii.Multa sanatate!
Nocom imi pare tare rau ca a ramas sotul fara job.Ce pot sa iti spun capu sus fiti optimisti se va rezolva totul zic eu!!
Babytzule tare!!Stiu cum e cu discutiile astea si ca nu ii mai poti face pe plac sotului!!!Tin pumnii sa fie bine sa rezolvati problemele.
Alina tare as vrea sa vad si eu pozele.
Claudia multa sanatate lui Stefan.
Monica Doamne ce povestesti tu acolo.Multa sanatate copilasului sa fie bine!!
Kllemi poate merge cu Sudocrem.
Atat am retinut fug sa ma odihnesc putin revin mai pe seara.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Va dau eu vesti despre Niko, vreti?
Numa sa ma mobilizez cumva si sa fiu coerenta in ceea ce scriu, mai ales ca am si o branula urata la mana dreapta pe care o urasc! ;), pe branula o urasc, da?

cu K2 in 40s si mamica de K1

biiine, fie, acceptam vesti si de la tine, ce sa facem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

O sa incep a va spune ca imi este tare dor de Karina, simt ca nu mai am aer de dorul ei, m-am gandit la ea si mi se pare o versnicie de luni pana sambata cand o sa o revad!Am hotarat pana la externare sa nu ne vedem, ma refac destul de greu si chiar nu as vrea sa o agit prin faptul ca nu o sa ma poata atinge sau ca ea va pleca si eu voi ramane,ne ar face rau amandurora.
Ieri mi-au dat calciu intravenos sa mi fac start de travaliu, nici o schimbare in corp, dupa nu stiu cate ore am incercat cu ulei de ricin, scarbos si degeaba, nici macar ca laxativ nu m-a ajutat.
Eu aveam colul deschis, insa copilul era pozitionat sus si cu capul putin intr o parte.
Am stat, am discutat, am facut sedinta cu dritza si am avut de ales in a pleca acasa cu posibilitatea ca fatul sa fi avut de suferit pt ca a fost totusi un travaliu si a astepta miracolul sa vina natural insa si cu posibilitatea de a ajunge la ceza de urgenta din cauza pozitionarii, plus ca stiam ca bb e mare mare.
Am stat , ne am gandit, am plans si am zis ca este cea mai buna alegere pt Kendra, ne a fost frica sa plecam din spital si sa asteptam acasa, mai ales ca stam si departe de maternitate.Asa ca, cu parere de rau, cu daramare morala mare, am hotarat ceza.
Speram sa fie cea mai inteleapta decizie, o sa raman cu oful toata viata ca nu am reusit natural, dar am zis mai bine oful si K2 sanatoasa si intreaga.
De abia m-am abtinut sa nu plang in sala de ceza, dar efectul anesteziei mi-a creat un somn si asa gandurile negre disparusera, iar eu am ramas intr-o caldura excessiva insa relaxata cu ochii inchisi, nici nu stiu la ce m-am gandit, oricum eram high! :)
Am nascut....:( . mi au scos-o la 15.34 si dupa m-au dus la postoperatot pana azi dimi.Am av o noapte crunta, mi-au bg multe calmante si tot ma perpeleam...nu mai zic de contractiile pe care totusi le as fi acceptat cu mare drag inainte de ceza nu dupa.
Acum sunt in rezerva, mi-o aduc pe K2 la 3 ore, am colostru cea ce-mi da un sentiment de implinire si K 2 este o frumoasa ca sora sa si tot ca sora sa cea mai galagioasa!
Va pup pe toate si mi am bucurat ochii cu ce am vazut ca ne-ati urat!

Mamica de K1 si K2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Felicitari si de la mine!
(eu mai citesc uneori pe aici, inca de la odisee, caci sunteti inaintea grupei de cozonacei de nov-dec 2008, unde e cea mica; urmaream perioada cand au inceput sa va apara bebeii pe lume:))
Eu zic sa nu fii amarata pt cezariana, daca asa a fost sa fie, inseamna ca asa a fost bine! Imi pare rau ca nu te simti tu bine, dar lasa, ca va trece! Inteleg ca pe prima fetita ai nascut-o natural... Ea ce face, e bine? cred ca abia te asteapta... Imi aduc si eu aminte ca a mea cea mare a ramas singura 3 zile, cu ceilalti membri ai familiei si abia asteptam sa o vad... Bine ea m-a vizitat in maternitate o data...

Toate cele bune si revenire cat mai rapida! unde ai nascut?

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Hello,

Nocom off mamico, imi pare tare rau, sper sa isi gaseasca sotul servici cat mai repede

Luminita multa sanatate puilor

ClaudiaH si la voi multa sanatate

Anamona pt surioara ta si sper sa fi fost cu noroc interventia de azi

Niko , numai bine mamico

de Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"

Mergi la inceput