FIV 284
Raspunsuri - Pagina 8
maria08 spune:
Mona: Vezi ca de cate ori am scos majoretele a fost pozitiv!!!
Dandanutz, Ella: Sunt cu pumnii stransi si pentru voi!!! Nu mai cautati simptome, ele difera de la o persoana la alta! Va inteleg perfect.....si eu aveam aceeasi stare, dar trebuie sa fiti optimiste, fiecare are sansa lui!!
Honeys: Nu vreau sa ma gandesc ca ceea ce simti tu ar putea fi adevarat; sa dea Dumnezeu sa ai o mare surpriza joi si lucrurile sa fie in regula!!
dandanutz spune:
ella cand faci testul?
eu nu mai sper nimic....asta eeeincep sa ma resemnez si de data asta
Teli spune:
Dragele mele , nu cautati semne de sarcina , uneori ele lipsesc cu desavarsire chiar multe saptamani dupa comfirmarea sarcinii , credeti-ma vorbesc din proprie experienta .
Va doresc multa bafta !
dandanutz spune:
eu chiar nu caut semne dar durerea de cap m-a inspaimantat pt ca eu am dureri de cap inainte de CM si la celalalt FIV tot asa am avut ....ma rog nu ma mai gandesc, incep sa gasesc resurse sa o i-au de la capat....
ella72 spune:
ar trebui sa fac testul sambata, dar cred ca il fac vineri.
bafta fetelor care testeaza
gheveronica spune:
cristy cum a fost la eco???
mona da-ne vestea cea mare..
pup toate fetele
mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 3sapt 3IA nereusite
dandanutz spune:
va dau eu fetelor vestea mi-am facut test de urina si e fff negativvv
eram sigura din cauza durerii de cap....sunt terminata
ella72 spune:
dadanutz, dar e f repde pt testul de urina, of, of, rabdarea asta, eu zic sa mai astepti si sa faci beta, pupici
dandanutz spune:
mi-am facut testul de urina din cauza durerii de cap,sunt in ziua 6 de la ET....
nu mai stiu ce sa zic plang intruna
mona hai tu cu vestea cea buna
COCO2255 spune:
Buna fetelor
Revin in lupta pentru bebe dupa un Fiv nereusit la Gynera in aug 2009,urmatorul Fiv vreau sa il fac la Giulesti pentru ca este mult mai ieftin,am fost la consultatie la dr.Codreanu la Medlife dar dansa face Fiv doar la privat,la cine sa merg pentru Fiv la Giulesti?