FIV 284
Raspunsuri - Pagina 7

monaramona spune:
multumesc fetelor si sper sa veniti si voi cu beta mare..acum sa vedem cand imi da rezultatul

gheveronica spune:
monaramona bafta maine ..sigur o sa fie beta mare..tinem pumnii
cristy asteptam vesti..bafta maine
ella
agie
dandanut
honeys sigur va fi bine
aristica si la multi ani
fetelor prima eco de 6sapt este abdominala sau transvaginala??????
pup toate fetele
mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 3sapt 3IA nereusite

dandanutz spune:
veronica depinde de doctor dar eu stiu ca vaginalacand faci?
mona bafta maine ma rog pt tine
fetelor eu nu am niciun semn de fapt nici nu caut ca din cate m-am interesat se pare ca simotomele de gravida apar dupa beta se pare ca cele de pana atunci sunt de la tratament...ma rog nici nu stiu eu oricum
nu am nimic decat burta asa tare....
va pup pe toate

gheveronica spune:
dandanutz eu fac eco vineri la 6sapt si 1zi de la cm.
beta am facut la 13zile de la et si am avut 125.semne pana la beta la mine au fost doar balonare si sani durerosi...pt balonare am luat carbune si espumisan si metoclopramid ultimele 5zile ..balonarea a trecut acum 3 zile si de atunci in afara de sani si somnolenta nu mai am nici un semn.
eu cred ca balonarea a fost de la hiperstimulare..aveam burta foarte umflata si tare.ma durea daca cascam sau stranutam si era din ce in ce mai rau.acum a trecut.nu mai cauta semne pt ca am inteles ca apar dupa 6,7sapt de sarcina..bine -acum depinde de organismul fiecaruia.
bafta multa pe 16
mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 3sapt 3IA nereusite

brunadria spune:
monaramona iti tin pumnii stransi!
hai cu beta mare!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

dandanutz spune:
mona hai cu beta mare iti tin pumnii
fetelor eu de aseara am o durere surda de cap e clar ca o sa-mi vina CM ,eu am dureri de cap inainte de CM offff si data trecuta am avut durere de cap...deja nu mai pot de suparare.....
va pup si bafta la toata lumea

ella72 spune:
dadanutz, si eu sunt suparata, au inceput bufeurile ca inainte de cm, sanii nu ii simt in niciun fel, putin durerosi dar fara sfarcuri sensibile, offfffff, nu mai pot, simt ca mai e o vesnicie pana la testare