FIV 284
Raspunsuri - Pagina 3
cristy1977 spune:
buna seara fetelor,
angie, sa-ti traiasca bebelul si sa fi fericita alaturi de el si tatic, aniversare placuta
ela, cum te simti?
monaramona, am stat destul de mult timp in pat, mai faceam si treaba prin casa, dar ma miscam de parca eram mamaie de 90 de ani, de altfel la fel fac si acum, insa eu stateam atat de mult in pat pentru aveam si dureri, de la et in fiecare zi ma doare cate ceva: in mod special burta si stomacul, dar important este ca bebita este bine, incearca sa nu faci efort si sa ai cat mai mult repaos, sigur ca nu trebuie sa stai lipita de pat, ai sa vezi ca de data asta va fi bine
vero, cum te simti
and the miracle happened... 4 +
monaramona spune:
sa dea DD sa fie bine cristy
ela cred ca si eu am sa i fac in ziua 10 sau 11 ca si eu am facut tot cu blasto
denisa73 spune:
Fetelor stiti cumva daca a facut cineva tratament cu metotrexat(pt.extrauterina) si dupa aceea a mai facut ovocite la fiv?
honeys spune:
Neatza fetele,
Din pacate, eu nu sunt bine. Am fost ieri la eco cand aveam 6s, s-a vazut saculetul, avea 5 sapt si 5 zile ca marime, dar nu-i batea inimioara. A ramas sa ma duc iar miercuri, dar probabilitatea sa fie oprita in evolutie e mai mare decat cea ca e intarziata.
Asta e...e greu...
cristy1977 spune:
honeys, eu refuz sa cred asa ceva, sigur ii vei auzi inimioara saptamana viitoare, tu cum te simti? ti-ai mai facut beta? ce dimensiuni are saculetul? ai incredere, sigur va fi bine
honeys spune:
Cristy masuratorile erau ok pt varsta de 5 sapt si 5 zile... Nu stiu Ce sa zic, vedem sapt viit
monaramona spune:
honeys poate nu s-a vazut bine, nu te descuraja ,ai incredere in DD si ai sa vezi ca va fi bine
cristy1977 spune:
honeys, te-ai gandit sa mergi la un alt ecograf, sa ceri o a doua opinie? si sa nu cumva sa intrerupi tratamentul de sustinere pentru ca eu simt ca la urmatoarea ec vei auzi inimioara