FIV 284
Raspunsuri - Pagina 2
gheveronica spune:
buna fetelor
vreau sa va intreb si eu ceva
eu sunt gravida in sapt 5 si azi am avut o scurgere roz(scuze)este ceva normal sau ar trebui sa fug la dr.voua vi s-a intamplat cand cand ati ramas??
mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 3sapt 3IA nereusite
anda82 spune:
Angi mai ai f putin cred ca ai ditamai burtica.Daca o sa se poata sa fac in noimbrie o sa fac...acum sa vedem cum o sa stau cu ovulatia.Dar oricum sunt optimista si pregatita de lupta.
Maria08, da e posibil sa fim amandoua in focuri...daca am reusi ce sarbatori am avea..hmmm...
Indra si sper sa obtii informatiile de care ai nevoie cat mai repede.
Cristy la tine deja a venit mosul cu cel mai frumos dar, in decembrie sa ai un bebe de mai multi milimetri la ecoCristy tu ai stat la pat dupa et?
Toate fetele cu drag!
Angi apreciez fff mult ca intri si postezi eu mereu zambesc cand te citesc si cand iti vad frumoasa semnatura.
monaramona spune:
cristy ma bucur si eu odata cu tine de bebeul tau micut..eu mai am de asteptat pana la beta ..si nu sunt decisa daca sa il fac in ziua 10 sau 12
cristy1977 spune:
vero, exact cum a zis sarah, nu te alarma dar du-te repede la doctor, nu astepta si fa cat mai putin efort, daca poti face repaos la pat e perfect, ma rog sa fie totul bine
anda, draga mea, in primul rand vreau sa-ti urez succes la fiv-ul ce vine si sa se lase cu cel putin un bebic, da, eu dupa et am stat la pat, de fapt abia acum dupa 15 zile am inceput sa ma misc si eu mai mult, pentru mine a fost o perioada grea pentru ca a trebuit sa stau atat in pat sincera sa fiu nici nu stiu daca trebuia, dar m-am gandit ca asta il va ajuta pe bebita sa se prinda mai bine si s-a prins, tin pumnii
monaramona, in curand te vei bucura si tu sigur de bebitul tau mic, cel mai bine ar fi sa faci beta cand simti tu, cred ca ziua 10 ar trebui sa fie minim, oricum ai afla un raspuns sigur, cand trebuie sa faci testul
pup fetele dragi
and the miracle happened... 4 +
angieangie spune:
andadraga mea..stii bine ca aici a inceput si speranta mea..si as vrea sa dau si eu o speranta tuturor fetelor care isi doresc sa fie mamici
vero..stai linistita..eu am avut sangerari de genul asta saptamanal..pana in sapt 12..dar mergeam la dr sa vad ca totul e ok,asa ca mergi si la un echo
fetelor eu azi fac 10 ani de la nuntasi drept cadou mi-am facut o programare la echo..vreau sa-mi vad bebelusul
va pup pe toateaveti grija de voi
Angie +27
bebe jucaus
ella72 spune:
alexis, imi pare f rau pt ce ti s-a intamplat, ai incredere ca puiutul tau va fi invingator
anda, sa dea DD sa reusesti luna asta!
maria, bafta in decembrie, doar e luna cadourilor
vero, si eu ca si celelalte fete sunt de parere ca, pt linistea ta, sa ajungi la dr pt eco
mona, si eu ma gandesc sa fac testul in z 10, am transferat blasto de z 5, cred ca iese si in z 10, nu pot sta cumintica in pat toata ziua, am stat cat am putut, bafta la testare
angie, la multi ani fericti, la anul sarbatoriti in 3
cristy
monaramona spune:
ce frumos..angy..te felicit si iti doresc cat mai multi ani alaturi de bebele vostru
cristy tu ai stat toata perioada pana la beta in pat? nu ai facut nimic? sau ai mai facut ceva prin casa? si eu incerc sa stau mai mult in pat ca data trecuta nu prea am stat ..ptr ca se recomanda sanu stai legata de pat ..dar la mine nu a mers ..acum stau mai mult in pat poate ii place la caldurica si se prinde si la mine
angieangie spune:
gata fetele am venit bebitza e super grasan..are 1129grsi m-am topit toata cand l-am vazut cum inghite lichidul amniotic cu buzitele alea mici mi-a facut si filmulet..cred ca o sa ma uit la el 24din24
multumesc mult tuturor fetelor pentru urari si va doresc si voua multi ani fericiti alaturi de sotii ,copii si toti cei care va sunt dragi(PRINTRE CARE NE NUMARAM SI NOI-FORUMISTELE)
Fug sa ma spal pe cap sa fiu si eu coafata diseara
Angie +27
bebe jucaus