Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

Multumesc ANDREEA ! Ma gandisem si eu la masca dar nu stiam daca are efect...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Nastasie - am notat - la mansarda
Crinuta - pai si voi aveati o camera rezervata by default
Mihaelka - eu am fost racita nasol de tot, am scapat cu antibiotic, la fel si Dragos si Vladut - am cumparat multe mascute de alea de fata de la farmacie si le schimbam in fiecare zi. De fapt, am inteles ca ar tb scchimbate mai des, dar macar una pe zi. Miru a fost ok, a facut doar niste mucisori, fata de ce am tras noi.

Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006
Vila Sucu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

simona sanatate

bubule ai schimbat ceva in alimentatia ta? s-a modificat si mirosul?

crina nu te baza pe ce ti-a spus medicul! sunt N femei care au ramas pregnante cu alaptat exclusiv. fina mea a fost conceputa asa

kiti, kiti si eu vreau la mansarda

adriana hranesc armata si trimit

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Salutare, gasca!
Bai, frate, la noi bate-un vant de doboara blocul...e drept ca si el e-n calea vanturilor... asta noapte, dupa ce ca bolfosenia a bobinat din 2-n 2 ore, pan' la 5, cand a considerat de cuviinta sa se trezeasca de tot si sa rontaie la tatele mele pan' la 7, n-am putut dormi crezand ca darama balcon, geamuri, tot... Degeaba-i soare, daca bate vantul asa...
Drept urmare, azi ne caram la ai mei, la Roman, cu catel, cu purcel..asa ca diseara va astept acolo, la un gratar.
Am vrut sa raspund cate ceva fiecaruia, da' bolfosenia s-a trezit chiar acum.
Va pup si va doresc un week-end cat mai placut!

P.S.:K.A.T., eu tare as vrea sa mai vad poze cu Tess si sa mai scrii, pen'ca-mi place sa te vad si citesc!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

si la mare bate vantul, insa vant cald asa ca am iesit.acum doar ce am intrat.suntem de pe la 12.30-13.al meu a stat ceapa in carut.nici gand sa doarma decat la final cand trebuia sa urcam.
mai3, nu e graba, cand poti ca nu-l diversific acum.dar sunt curioasa ca eu am ametit si nu stiu cand sa incep, unii zic la 4, altii la 6, am auzit si la 3.la razvan eu tin minte ca pe la 5 am inceput.dar poate de acu 6 ani s-o mai fi schimbat ceva.
lora,ce super ca plecati.poate acolo o fi vremea mai buna, adica fara vant.
kiti,mi-ar placea asa prin august ca noi motul vrem sa-l luam la soramea in germania asa ca la intors poate nu ar strica sa ne oprim si pe la voi.neaparat mansarda.sunt innebunita.si la soramea tot in pod dorm.
azi pleaca copilul mare la mama ca se anunta vreme buna si asa de luni se termina vacanta.asa ca azi am program de curatenie generala ca maine raman doar cu teror de calin si sa nu-mi ramana mare lucru de facut ca maine vreau sa dorm cat doarme si el.sper sa-mi si iasa.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Paticut, doza e de 5 picaturi pe zi.Eu le pun intr-o picatura de apa in lingurita ca sunt uleioase si astfel aluneca usor.Daca nu fac asa se lipesc de lingurita.
Daca dai lapte praf atunci se pun in lapte.

Sper sa functioneze si la voi la fel de bine ca la noi!

Adriana mami de Isabelle Marie - 1 luna si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

de ce nu i le torni direct in gurita? tac-pac inainte de masa

acu mi-am adus aminte ca mai ziceau fete ca uita de vigantol, etc sa dea la cupii. eu am program dimineata inainte de prima masa, adica pe la 8-8 jumate de toaletat cupilu - sters ochii, pe dupa urechi, pus ser in nas, schimbat pansament la buric, pampers, etc si pus picaturile in cioculet. asa sigur nu uit. le am pe toate la indemana si le iau in ordinea numerelor de pe tricou

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

nu pot ca nu sta cu gura in aceeasi pozitie :).Nici macar o picatura de vit D nu pot sa ii dau direct in gura ca curge greu si mereu nimereste pe langa asa ca adaug si picatura aia cu probioticul :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Buburuza_10

Buna dimineata!

Dau eu cafeluta azi!

Fetelor, scriu intr-o mare viteza de teama sa nu mi se restarteze iar minunea de laptop, asa cum mi se intampla destul de des in ultimele zile (alataieri pregatisem un mare mesaj in care raspundeam unora dintre voi cand a picat asta si am pierdut frumusete de mesaj.. asa de tare m-am enervat si bineinteles ca am uitat cui si ce am vrut sa spun...).

Am si eu nevoie de ajutor ! De vreo 2-3 zile s-au modificat culoarea si consistenta scaunului Sofiei: caca este verde-galbui sau uneori verde inchis si are mult mucus. Temperatura nu are si starea ei generala este f buna, e la fel de vesela si activa ca de obicei, nicio modificare de comportament. Ce sa fac? O fi grav? Vi s-a intamplat? Ieri si azi este week-end aici asa ca nu pot lua legatura cu pediatrul si sunt ingrijorata, mai ales ca am citit

Fug sa citesc din urma! si multumesc mult pentru raspunsuri!

mami de Sofia (8/9/10)

cand kk e verde primeste prea mult lapte slab de la inceput si nu destul lapte gras care vine mai apoi.Trebuie tinuta mai mult la san sa primeasca laptele gros.In engleza se cheama foremilk/hindmilk imbalance, nu stiu cum ii zice in romana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabu_dk spune:

Buna, fetele, si de la noi.

Ieri am avut o zi plina, am fost pana la spital ca sa ii testeze auzul (aici e ceva default), si a iesit ca are auzul perfect (insa cica pe la 14 ani, cand o sa fie adolescent, o sa devina auz selectiv )...

Daca vreti sa vedeti puiul meu cum imi povesteste ce a visat: http://lifeinthree.blogspot.com/2010/11/baby-talk.html .

Aaa, si vad ca s-au inscris fetele gramada la Vila Sucu. Vrem si noi, ca tot vrem sa venim in Romania la primavara. Si daca tot mergem la Kiti, haideti fetelor sa ne unim si sa-i facem galerie lui Kiti. Cele care avem cont pe Facebook, Twitter, etc, hai sa posta pe 1 a fiecarei luni link-ul de la Vila Sucu. Nu costa nimic, zic eu. Ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Hello girls,

Formatia este completa, fetitza mea din pacate nu a dorit sa se nasca pe cale naturala asa ca a venit prin ceza pe data de 3 nov la 3.33PM :))), inca suntem in maternitate, maine mergem acasica la surioara noastra scumpa de care mami ii este dor de innebuneste.Cred ca o sa cam curga lacrimi pe obrajori maine la marea intalnire.

BB no2 se numeste Kendra Arianna, apgar 10, 4070 gr si 54cm.
Va multumim ca ne-ati asteptat, scuze pentru intarziere.
Va pupam pe toate!

Mamica de K1 si K2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Kiti

Mai3 da am mai auzit de femei care au ramas gravide chiar daca alaptau. Am sa ma gandesc la o metoda contraceptiva.

Nikolici inca o data multe felicitari pentru fetita perfecta!Sa fiti sanatoase!

Lora distractie placuta in deplasare.

Ayda multumesc!

Astazi si la noi a fost vant, dar tot am iesit doua ore prin parc, caci a fost cald.

Si fata mea a facut astazi kk mai verde, dar a mancat si mai prost. Sigur a mancat doar lapticul ce tine de sete, cel subtire, nu cel gros, si mi-a vomitat foarte mult. Nu stiu ce are, caci totusi e activa, rade, dar vomita.......Ma duc sa-i dau papica ca a inceput sa se smiorcaie.

crina mamica fericita de VERONICA ELENA 14.09.2010

Mergi la inceput