Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (2)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

am ajuns si noi acasica!
fetelor, toata interventia a durat... max 5 min(cu tot cu pregatirea mea)!!! n-am mai facut anestezie! am scapat de rahie!!!! si pentru ca sunt atat de fericita (si moarta de oboseala), va servesc cu niste gutui coapte si o apa plata!

va muuuuult!!! si ma duc sa fac nani cat mai doarme si matei.
oana,!
mai3,!
pity,donna, anutza, !

ce-or mai face fetele noastre dragi:be_one, chichi, ana_ivan, sorana? mamicilor, cum va descurcati cu bebeii? sunteti bine,sanatoase?

kat, mi-e dor de tess si de familia ta fericita! hai, fa bine si arata-te!

simona cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

buna seara fetelor.
noi ne jucam cu orele, si ne place sa dansam. am fost si la plimbare chiar de a batut vantul si Vlad nu a mai dormit tot timpul ci s-a jucat in carut, a privit (el stie ce)in sus si a gangurit putin...
Sabina, foooarte dragalas Nicklas, va fi un mare povestitor! Sunt de acord cu ce ai propus in legatura cu reclama pentru vila...totul e sa descopar cum si unde trebuie postat linkul.
Aniast am vazut muuuultele fotografii cu bb1(pe FB) !!! E atat de dulcic si are un zambet fermecator.
Vlad al meu s-a cam lenevit si nu mai vrea sa manance in ritmul in care manca. Acum papa bine 2 minute, ia o pauza, se joaca si o ia de la capat. in timpul asta se uita la mine si rade, ca si cum ar spune: de mananc mai repede ma dai la o parte de la tzitzi si ma pui in pat/patut...

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr33aaa spune:

intru si eu pe fuga sa va spun vesti bune de la pediatru. bb are 3960g si 54 cm - adica in 7 sapt a luat 1.5kg si 5 cm gata cu grijile, lucrurile merg bine acum.
am vazut si eu un bebe nicklas vorbaret - foooarte dulce!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Hello!

scriu si eu in fuga mare, ca morocanosul meu sta sa se trezeasca, azi a fost cam agitat.

Mai3, multumim de urari! Raportam la o luna fix (aseara) 4440kg si 55cm, deci un plus de 1260 fata de greutatea de la nastere.

Simona, ma bucur ca a trecut repede si bine interventia! Pupici multi!

Dilema: eu am inceput sa-i dau bebelului calciu gluconic la recomandarea medicului neonatolog din spital. Acum medicul pediatru imi spune sa renunt, ca nu-l considera necesar. MAI3, parca tu ziceai acelasi lucru? Pls, help!

Noapte buna, mamici si bebici!

Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

sabu, super "visul".e un scump.
simona,super ca ai scapat fara rahi.
sunt si eu de acord sa postez despre vila sucu, dar asta numai daca kiti e de acord.
noi i-am avut pe fini aseara la noi in vizita si am stat la taclale pana pe la 11-12.la 12.30 a papat calin, apoi pe la 3.30 si la 6.30 era pana la gat de kk si uite asa ne-a sarit somnul de tot.sunt zombi.si as fi vrut sa fac si putina curatenie si sa calc azi, dar nu cred ca am chef.
va las cafeluta pe masa si va astept la semnat condica.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Buna dimineata.
Nastasie, si multumim de cafeluta.
Vrea cineva omleta? sa stiu daca ma apuc de treaba ori ba, ca singura nu am chef sa mananc.
Noi de dimineata iar ne-am jucat, iar acum doarme bebe si eu ma ocup de ordine prin casa, pus la spalat si nu stiu ce voi mai face mai tarziu, important e ca si azi merita iesirea din casa, se anunta a fi cald si frumos.

Mergi la inceput

mari, la noi e deja splendid, fara pic de vant.anunta 24 de grade la mare azi.fimiu a prins vreme buna pt stat in curte la mama dar si eu cu calin o sa stam mai mult afara.

varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:
citat din mesajul lui belle_sara

dau si eu datele de completare pentru prima pagina : eu sunt nascuta pe 19.iunie si datele lui george de la nasterre sunt urmatoarele : 3400 gr, 50 cm, apgar 9.
ieri am fost si noi la doctor la masurat si cantarit : avem 4500 gr si 54 cm deci luna asta am crescut cu 1250 gr (am iesit din spital cu 3250 gr) si o crestere de 4 cm in inaltime.
eu nu alaptez exclusiv la san ci ii dau si completare LP pentru ca desi am lapte sa hranesc o aramata intreaga de copii se pare ca nu este destul de hranitor pentru bb mic.de fiecare data dupa ce il puneam la san si sugea cam 1h se trezea dupa o ora si isi rodea manutele de foame.asa ca acum papam intai la san 30 min (cate 15 min la fiecare san) si apoi bagam si 90-120 ml lapte praf.si asa doarme linistit cate 3-4 ore.

mamica de sara si george

Este pacat sa ii dai LP daca ai lape mult cat pt o armata...bebe mananca la 1 ora pt laptele matern se digera repede.

Eu, la fel ca tine am atata lapte ca pot hrani flamanzii lumii si Belle mananca la 1,2 sau 3 ore.Sunt zile in care stau toata ziua cu tata in gura si stiu sigur ca e bun si mult laptele pt ca acum la aproape 8 saptamani are 6 kg! Nascuta cu 3820g si iesit din spital cu 3600g.

Alaptatul cere efort mare la inceput, nu e usor sa stai lipita de canapea cu tata in gura, si pe mine ma oboseste dar dupa mai 1 luna, 2 luni o sa isi faca program...un bebe de 4 luni nu mananca la fiecare ora ca si nou-nascutul...asta am vazut la Aidan.

Adriana mami de Isabelle Marie - 1 luna si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Am pus cateva poze in album la semnatura (a 3-a luna).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

Am pus cateva poze in album la semnatura (a 3-a luna).

ce mare s-a facut.promit sa mai fac si eu poze.

varsta lui razvan

Mergi la inceput