Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

deci cand va duceti la kiti la vila vreau si ioooo.sus la mansarda vreau.
si eu cred ca fac tot ca lora, mai putin ROR-ul bineinteles.
dati-mi si mie un link, ceva unde sa citesc de diversificare, am uitat de acu6 ani ce si cum.
kris, hai pune-ne niste poze cu tess macar daca nu vrei totusi sa scrii.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

adriana trimit acu pe mailu' comun schema mea de diversificare daca o vrei. mai merge bibilita da' e cat de cat in trendu' OMS

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Paticut, doza e de 5 picaturi pe zi.Eu le pun intr-o picatura de apa in lingurita ca sunt uleioase si astfel aluneca usor.Daca nu fac asa se lipesc de lingurita.
Daca dai lapte praf atunci se pun in lapte.

Sper sa functioneze si la voi la fel de bine ca la noi!

Adriana mami de Isabelle Marie - 1 luna si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Paticut, doza e de 5 picaturi pe zi.Eu le pun intr-o picatura de apa in lingurita ca sunt uleioase si astfel aluneca usor.Daca nu fac asa se lipesc de lingurita.
Daca dai lapte praf atunci se pun in lapte.

Sper sa functioneze si la voi la fel de bine ca la noi!

Adriana mami de Isabelle Marie - 1 luna si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

de ce nu i le torni direct in gurita? tac-pac inainte de masa

acu mi-am adus aminte ca mai ziceau fete ca uita de vigantol, etc sa dea la cupii. eu am program dimineata inainte de prima masa, adica pe la 8-8 jumate de toaletat cupilu - sters ochii, pe dupa urechi, pus ser in nas, schimbat pansament la buric, pampers, etc si pus picaturile in cioculet. asa sigur nu uit. le am pe toate la indemana si le iau in ordinea numerelor de pe tricou

-----

Slava Tie, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Apropo de medicatia lui bebe..am o problema cu calciul gluconic..cand il dati la copii? eu auzisem ca nu e bine inainte sau dupa masa ca nu e ok sa se amestece cu laptele..stiti ceva de treaba asta?

Klarisse mami fericita de Matei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Apropo de medicatia lui bebe..am o problema cu calciul gluconic..cand il dati la copii? eu auzisem ca nu e bine inainte sau dupa masa ca nu e ok sa se amestece cu laptele..stiti ceva de treaba asta?

Klarisse mami fericita de Matei

eu aici am auzit prima data de chestia asta ca mai spusese o mamica da' nu mai retin cine personal nu vad care ar fi problema...eu numai cu lapte am dat la ambii copii si anume cu un bibe de medicamente de 30 ml unde puneam calciu si peste turnam laptele. asa stiam sigur ca au luat calciul tot.

-----

Slava Tie, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

am mamicile si copilasii frumosi!
fetelor, sa imi tineti pumnii maine! ma duc sa mi se scoata sonda de la rinichi! nu mi-e teama de interventia in sine, cat imi este de anestezie. cand mi s-a montat si cand am nascut, am facut rahianestezie. iar durerile de capshor au fost groaznice!!! daca si de data asta va fi la fel... mi-e teama ca nu ma voi putea ocupa cum trebuie de matei.
a,si mai e o chestie! sonda asta trebuia sa o tin 3 luni. si la mine au cam trecut cele 3 luni...(mai exact, am 4 luni de cand o am). ma rog la Dumnezeu sa nu fie nicio complicatie, sa scap de ea repede si sa fiu in stare sa stau cu piciul.

va pe toate!

simona cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Buna dimineata!

Dau eu cafeluta azi!

Fetelor, scriu intr-o mare viteza de teama sa nu mi se restarteze iar minunea de laptop, asa cum mi se intampla destul de des in ultimele zile (alataieri pregatisem un mare mesaj in care raspundeam unora dintre voi cand a picat asta si am pierdut frumusete de mesaj.. asa de tare m-am enervat si bineinteles ca am uitat cui si ce am vrut sa spun...).

Am si eu nevoie de ajutor ! De vreo 2-3 zile s-au modificat culoarea si consistenta scaunului Sofiei: caca este verde-galbui sau uneori verde inchis si are mult mucus. Temperatura nu are si starea ei generala este f buna, e la fel de vesela si activa ca de obicei, nicio modificare de comportament. Ce sa fac? O fi grav? Vi s-a intamplat? Ieri si azi este week-end aici asa ca nu pot lua legatura cu pediatrul si sunt ingrijorata, mai ales ca am citit

Fug sa citesc din urma! si multumesc mult pentru raspunsuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Buna dimineata mamici
Paticut multumesc pentru raspuns am fost oeri si am luat protectis sper sa isi faca cat mai repede efectul
Inca o intrebare pentru voi s-a schimbat culoarea kkutului de la picaturi ????
Stiu ca e normal sa faca mai verzui daca exalaptat la san dar fa facut kk verde inchis , voua vi s-a intamplaat??????

Simona bafta la scos sonda sper sa nu te doara , pup

Maria Alexandra(17.04.2004) si Lucas Cristian (30.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Buburuza multumim pentru mic dejun
Referitor la intrebarea ta poate ne lamuresc fetele repede

Maria Alexandra(17.04.2004) si Lucas Cristian (30.09.2010)

Mergi la inceput