Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (2)
Raspunsuri - Pagina 17
Mari-Mariuk spune:
Fetelor, va
si va doresc o seara/noapte linistita. Nu mai dau pe aici in seara asta deoarece Vlad are mare chef de joaca si nu pot rata asta!
Vreau sa il vad zambind si de nu il bag in seama va incepe plansul si nu e frumos.
Mariuk, fericita mamica de
VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
hadrianae spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui paticut hadrianae multumesc. sa speram ca scapam si noi! cum ii dai probioticul?? paticut fericita mamica de doi baieti - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si Victor Stefan |
Paticut, cred ca vroiai sa-i raspunzi lui blackpanterro. Suntem amandoua Adriana.
nastasie, ce mica e lumea. Cornelia e sora mea. O sa-i spun de tine.
Fetelor, mai stiti ceva de Magdy? Sper sa fie bine, si ea si fetita.
Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010)
nastasie spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui hadrianae
Paticut, cred ca vroiai sa-i raspunzi lui blackpanterro. Suntem amandoua Adriana. nastasie, ce mica e lumea. Cornelia e sora mea. O sa-i spun de tine. Fetelor, mai stiti ceva de Magdy? Sper sa fie bine, si ea si fetita. Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010) |
sora ta?vai, chiar ca e mica lumea.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010varsta lui razvan
kiti2205 spune:
Paticut, sigur ca va primim si pe voi, cum sa nu 
Pana la primavara tb sa definitivam lista ![]()
Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006
Vila Sucu
LoraG76 spune:
Seara buna, mamicute!
Noi azi am fost la tara, sa plantam niste pomi, de aia n-am mai avut timp sa intru pe net. De fapt, unii doar au asistat din varful dealului la actiune...
Loredana, ai pus pozele pe facebook, dar eu, cu toata rusinea, recunosc ca n-am cont...deci, cum s-ar spune, n-am cont pe facebook, nu exist!
Da-mi fac, promit.
paticut si celelalte fete care sunteti contra vaccinurilor astea aiuristice...ror-ul nici Iustinei nu i l-am facut si nici Adelinei nu i-l fac, doar astea de 2,4,6 luni si 1 an. Si pe astea le cam fac cu inima stransa, dar recunosc ca n-am atata curaj incat sa nu le fac...

Vaaai, uitam: Felicitari, Nikolici! Bine ai venit pe lume, Kendra!

Kiti, pupam Vladul frumos! Felicitari pentru kg si cm Mirunei!
Mai3, asa a spus dr. de fam., ca ar avea, cica...neonatologul a zis ca e doar asa buricutul pentru ca fuse cordonul ombilical mai gros...acum na, nu's pe care sa cred, tind spre neonat., asa ca am achizitionat centura si sta frumos in dulap. Prin urmare, dr. de fam., care stia de achizitie, a zis la ultimul control: se vede ca ati folosit centura, arata mai bine!
![]()
Noi nu mai avem colici DELOC de cand am decis sa nu mai folosim nimic contra lor!

andr33aaa, pe Adelina n-a bagat-o in apa.
bei, deci voi programati intalneli la vile fara mine, hai???? Nu scapati!![]()
stop!tipa bolfosenia dupa tzatze!
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
kiti2205 spune:
| citat din mesajul lui LoraG76 bei, deci voi programati intalneli la vile fara mine, hai???? Nu scapati! stop!tipa bolfosenia dupa tzatze! ![]() Lora, mami de Iustina si Adelina Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei Bazar umanitar DC - ajutati copiii (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Bre, erai deja inclusa pe lista

Pupam Adelina fara colici si asteptam si noi ziua asta minunata ...
Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006
Vila Sucu
zozela spune:
| citat din mesajul lui kiti2205 Pana la primavara tb sa definitivam lista Vila Sucu |
Poate raman tocmai eu fara camera

Fac si scrisorica,dar mai tz un pic(sper

Kris-te comporti copilareste! Pe bune! Hai,treci la taina si lasa prostiile

Daca pt.o sugestie te comporti asa,atunci cum o sa ne intelegem at.cand vom ajunge la diversificare?!
Ca si la sub.vaccinuri!
Pati,daca pui linkul la parintii intreaba,nush ce iasaSi-uite asa ajunsei totusi la o miniscrisorica..
Interesant linkul despre hep.B.Am totusi ceva indoieli ca ar fi chiar asa,insa nu m-am documentat suficient inca,incat sa-mi formez o parere pe care sa o si sustin/dezbat.DTPa-ul,totusi,e de facut.Zic eu.Nu e de joaca nici cu difteria,nici cu tetanosul,nici cu magareasca,mai ales in lumea asta "noua"

Hepatita B,e adevarat,se transmite numai prin sange si fluide si e mai greu de inteles pt mine,de ce se incepe imunizarea la copiii atat de mici-bebelusii.Desi,la ce nivel de trai si educatie sanitara avem noi acum(in Ro,vorbesc)..nu m-ar mai mira nimic.
Revin,s-a trezit cafenia mea si trebuie sa intru la programul de seara-schimbat,distrat,alaptat..kk/pipi,iar schimbat,iar un supt scurt,de alint si gata-nani de voie

Mamica lui Mihai si a Mariei 
Siluan trebuie sa traiasca!!
Klarisse spune:
Am venit si noi din carrefour, am mai facut niste cumparaturi. Matei doarme cu manutza la cap..are o figura iti vine sa-l papi
.
Mai3 suna bine. Noi oricum suntem in Expo si maine la pranz si daca vremea ramane frumoasa weekendul il facem tot pe acolo, deci daca stabilim ceva ne bagam si noi
.
V-am pupicit
Klarisse mami fericita de
Matei
Klarisse spune:
Zozelino, Zozelino cum sperii tu fetele pe aici![]()
, nu stiu ce sa ma fac cu tine.
Klarisse mami fericita de
Matei
maitreyi spune:
so...vaccinuri - hepatita nu facem ca nu suntem inca la sex neprotejat, nu merge la manichiura, nu se pupa inca cu nimeni
, bcg nu facuram ca nu traim in hruba si nu va merge cu mijloace de transport in comun ca sa intre in contact cu tbc (si daca tot e asa de bun de ce tre sa faca rapel la 7 ani?!), DTP - nu am mai auzit de bolile astea since ages...poate tocmai pt ca is eficiente vaccinurile, right?
ROR - povestea e lunga si available pe tot netu'. nu mai zic de cele optionale 
acu serios as vrea sa stiu cele din afara ce vaccinuri se fac la voi?
adriana nu mai gasesc site-ul de unde am luat leaganul
da' ma uit cum se numeste si il gasesc io acusi ![]()
-----
O poveste cu Minuni - o
roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring