Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Klarise, , important e sa te simti tu foarte bine in primul rand, ca doar asa vei putea avea grija de Matei! Iti doresc sa ai o noapte linistita si sa te trezesti impacata cu tine!!! Vei vedea ca totul va fi nu bine ci excelent!
toate mamicile si toti bebelusii! O noapte buna!

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Salutare fetele.
Felicitari Nikolici, bun venit pe lume micuta Kendra

Off..am intrat pentru ca simteam nevoia sa vorbesc cu voi. In seara asta am luat decizia finala si anume..ablactarea. Tocmai am luat prima pastila de Dostinex..psihic nu mai pot duce..poate trebuia sa mai rezist, poate am gresit insa vreau sa fiu o mamica vesela nu care boceste zilnic..
Am o stare ciudata..oricum va multumesc pentru vorbele frumoase din zilele trecute, mi-ati fost de mare ajutor cu sfaturi si incurajari.
Va imbratisez pe toate

Klarisse mami fericita de Matei

Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006
Vila Sucu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Buna seara si de la noi!
Felicitari nikolici si refacere usoara!
Eu sunt cheauna de somn...azi noapte am dormit de la vreo 2 pana la 5 cu bb in brate...de cand s-a trezit la 9 pana spre 6 nu a inchis un ochi. ba statea linistita, ba urla ca din gaura de sarpe
am crezut ca baia o va linisti si va adormi dupa ea...nici vorba...plange de colici si eu plang cu ea. Mor de mila. Oare de ce Dumnezeu face ca niste bebei nevinovati sa sufere atata?
Mi-am luat laptopul si m-am instalat in camera ei, sa nu fac carare pe hol.
Acum parca a adormit de 15 min. Este extenuata si cu atat mai mult nu putea sa adoarma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabu_dk spune:

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Off..am intrat pentru ca simteam nevoia sa vorbesc cu voi. In seara asta am luat decizia finala si anume..ablactarea. Tocmai am luat prima pastila de Dostinex..psihic nu mai pot duce..poate trebuia sa mai rezist, poate am gresit insa vreau sa fiu o mamica vesela nu care boceste zilnic..
Am o stare ciudata..oricum va multumesc pentru vorbele frumoase din zilele trecute, mi-ati fost de mare ajutor cu sfaturi si incurajari.
Va imbratisez pe toate

Klarisse mami fericita de Matei

Klarisse, foarte bine faci, eu te sustin 1000% (da, asta am vrut sa scriu - mie la suta)! Decat sa plangi, mai bine esti vesela si te ocupi de Matei asa cum trebuie! Sunt atatia copii care cresc cu lapte praf super Ok, sunt veseli, destepti, nu se imbolnavesc des, etc... Insa spune-mi tu mie cati copii ai vazut sa creasca ok si sa fie veseli si destepti si sanatosi cu o mama trista?
Din nou, foarte bine faci!!! Tot respectul meu pentru ca stiu ca nu a fost o decizie usoara, insa este decizia corecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Klarisse .Decizia pe care ai luat-o nu te face o mama mai putin buna. Dimpotriva,esti o super mama pt ca ai incercat toate variantele si ai luat decizia cea mai buna pt tine si pt Matei. O mama fericita = un bb fericit. Ai sa vezi cum momentele in care ii dai papa vor fi placute si nu vor mai fi un chin.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui h_3llena

Buna fetelor!
Am si eu o intrebare. Unui bebe de nici o luna alaptat exclusiv la san trebuie sa ii dam apa sau ceai intre mese?.. Pediatra nu mi-a zis nimic, eu nu m-am gandit sa intreb si acu ma bate soacra-mea la cap ca stie ea, zici c-a facut medicina online

Felicitari Nikolici!!

poze Edy

mie pediatra mi-a zis ca pot sa ii dau 1-2 lingurite de apa fiarta si racita si 2-3 lg de ceai de anason+chimen sau babydrink.
si eu alaptez exclusiv la san

--------------------------------------------------
Fericita mamica de Raisa Nicoleta (02.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelena spune:

Klarisse, ca sa fii cu inima impacata, iti dau un exemplu: eu l-am alaptat pe David 7 luni, in timp ce o prietena nu si-a alaptat fetita, de aceeasi varsta cu el, nici macar o zi. David al meu facea fel de fel de bronsite, laringite,ba chiar si o bronho-pneumonie pe la 7 luni si ceva, in timp ce domnisoara nu avea nimic. Si i-am crescut pe amandoi la fel, avand chiar si acelasi medic de familie care ii vedea.Pot sa spun cu mana pe inima ca David mi s-a imbolnavit de 10 ori mai mult decat ea.
Deci, iti spun din proprie experienta ca treaba cu alaptatul si imunitatea nu cred ca e chiar asa cum se spune. Ba din contra, in cazul tau, ai fi avut un copil agitat si marait.

Si pentru ca imi faceam griji ca am avut copilu cuminte azi, mi-a tras o boceala zdravana de vreo juma de ora de cred ca m-a stiut tot blocul.

-ici si sa aveti o noapte linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Felicitari nikolici!!
Bine ai venit,K2!!

Klari,o sa fie bine!!

Da,da,summer,am auzit si eu de varianta asta-amestec de lapte cu ceai! Bleah! Asa faceau acum ceva zeci de ani-amestecau laptele de vaca cu ceai..

maitreyi,suntem 3 dezaxate vad!Noi doua si Iuliana! Dr.tau,cel cu NU-ul,ce argumente a avut?

Aura si Maria mai face asa.Dar,la fel cum o ia plansul,o apuca si rasul! Sunt si ei mici,cu un sistem nervos imatur..

Nusha,cum e cu 3 barbati in casa?

Hmm..frumos la vila Sucu Facem o reuniune acolo la vara? Kiti,primiti cu tona de copii?! Tare frumos ar fi!!

pati,felicitari pentru baietul cu greutate!!La mai mare!

Andreea,ma bucur ca ati primit vesti bune de la dr! Bravo!!Gata-de acum,cele bune sa se-adune!

luy,daca ai sti de cand vreau sa-ti intorc inzecit pupicii!!

Valentina,hai ca or sa treaca!Promit eu ca trec!!
E de incurajare,sa stii!!Mie acum mi-e mult mai usor sa zic asa.Am experienta groaznica cu Mihai in spate si prea putine chestii ma mai impresioneaza..

Mihaela,fug sa vad pozele cu titza de 2 luni!!

Mamica lui Mihai si a Mariei
Siluan trebuie sa traiasca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela
Hmm..frumos la vila Sucu Facem o reuniune acolo la vara? Kiti,primiti cu tona de copii?! Tare frumos ar fi!!

Mamica lui Mihai si a Mariei
Siluan trebuie sa traiasca!!

Primim, primim, cum sa nu! Si e aer curat de munte, deci vor dormi piticii, ca sa putem sa stam si noi la o vorba si o cola (eu numai cola visez de cand nu am voie )

Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006
Vila Sucu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns h_3llena spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Citat:
citat din mesajul lui h_3llena

Buna fetelor!
Am si eu o intrebare. Unui bebe de nici o luna alaptat exclusiv la san trebuie sa ii dam apa sau ceai intre mese?.. Pediatra nu mi-a zis nimic, eu nu m-am gandit sa intreb si acu ma bate soacra-mea la cap ca stie ea, zici c-a facut medicina online

Felicitari Nikolici!!

mie pediatra mi-a zis ca pot sa ii dau 1-2 lingurite de apa fiarta si racita si 2-3 lg de ceai de anason+chimen sau babydrink.
si eu alaptez exclusiv la san

--------------------------------------------------
Fericita mamica de Raisa Nicoleta (02.10.2010)

Scuze daca pare putin aiurea intrebarea mea dar.... de ce sa ii dai?
anason si chimen si babydrink stiu ca sunt pt colici... dar apa pentru ce?

Mergi la inceput