Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (2)
Raspunsuri - Pagina 11
donna79 spune:
Bun venit micutei KENDRA!!! Felicitari NIKOLICI!!!
PATICUT, si .
MAI3, ANA - m-ati facut sa plang. Pun si eu ceva ce imi merge la inima, imi pare rau ca nu stiu sa cosmetizez linkul.
http://www.youtube.com/watch?v=TY4Q6AzIOOQ&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=9VX_mgdSlIE&feature=related
Tare mi-e dor sa merg la biserica, sa vedem daca s-o putea dupa cele 40 de zile, daca ma lasa bebe...
Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010)
adelena spune:
Buna seara si de la noi!
Felicitari Nikolici si multa, multa sanatate printesei ce ne-a inchiat odiseea!
Fetelor, eu cred ca sunt paranoica rau de tot...Radu a dormit ca de obicei azi noapte, de la 9.30 pana la 8.30, cu treziri pentru papa si atat, la 2, la 4 si la 6. "Problema" este ca astazi a dormit mai toata ziua. Adica nu a mai stat atat de mult treaz, ca pana acum, si nici nu a mai plans ca zilele trecute. Oare o fi ok? Voi va faceti probleme cand dorm bb-ii vostri?
Si inca o problema, asta mai reala, nu ma descurc cu albumele cu pozele bebelusilor. Ii multumesc Simonei pentru parola, insa...ce fac mai departe?
Luminati-ma si pe mine, va rog, pentru ca tare as vrea sa va vad si eu minunatiile!
summertime spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adelena Buna seara si de la noi! Felicitari Nikolici si multa, multa sanatate printesei ce ne-a inchiat odiseea! Fetelor, eu cred ca sunt paranoica rau de tot...Radu a dormit ca de obicei azi noapte, de la 9.30 pana la 8.30, cu treziri pentru papa si atat, la 2, la 4 si la 6. "Problema" este ca astazi a dormit mai toata ziua. Adica nu a mai stat atat de mult treaz, ca pana acum, si nici nu a mai plans ca zilele trecute. Oare o fi ok? Voi va faceti probleme cand dorm bb-ii vostri? Si inca o problema, asta mai reala, nu ma descurc cu albumele cu pozele bebelusilor. Ii multumesc Simonei pentru parola, insa...ce fac mai departe? Luminati-ma si pe mine, va rog, pentru ca tare as vrea sa va vad si eu minunatiile! mami de 2 baieti cucuieti, Mario-David(03.05.2005) si Radu-Mihai(27.08.2010) |
nuuuuuuuuuuu!!!!!!!!! nu ne speriem cand dorm bebelusii, ne miram doar :)) Daca e vioi cand e treaz si nu are stare de apatie, gen lipsa de pofat de mancare si ochisorii belgi am inteles ca nu ai de ce sa-ti faci griji.
-------------------------------------------------
proaspata mamica
h_3llena spune:
Buna fetelor!
Am si eu o intrebare. Unui bebe de nici o luna alaptat exclusiv la san trebuie sa ii dam apa sau ceai intre mese?.. Pediatra nu mi-a zis nimic, eu nu m-am gandit sa intreb si acu ma bate soacra-mea la cap ca stie ea, zici c-a facut medicina online
Felicitari Nikolici!!
Mari-Mariuk spune:
Buna seara!
FELICITARI NIKOLICI!
Vlad e pus pe scancit...de o ora tot asa o tine, si e rupt de oboseala...daca va dormi linistit din prima jumatate de ora, ma bag si eu la somn, ca nu stiu de ce dar am o stare de ameteala si de lesin...problema e ca sotul nu e acasa si trebuie sa fac fata la tot...
Voi incerca sa mananc ceva sa ma revigoreze, in schimb nu ma duce mintea ce, ca nici pofta de mancare nu am...
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
maitreyi spune:
donna sunt superbe cantarile
noi il mai ascultam pe asta:
Alexandra cu el a adormit seara de seara pana pe la 2 ani cand am pierdut cd-ul. am stat o data internata cu ea 3 zile si i-l cantam eu pe bbucatele si imediat se linistea
protectis - eu asa stiu de picaturile astea ca se dau in cure de 10 zile/ luna pt a lasa si organismul sa le "creasca". mie mi se pare logic. nici eu nu am stiut de la inceput da' am aflat de la pediatra.
azi mi-a venit menstra
-----
O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
maitreyi spune:
m-a ajuns nitel oboseala asa ca revin ca uitasem - alaptat exclusiv la san nu are nevoie de lichide suplimentare.
plans in somn - baby urla efectiv si dura juma de minut pana o scoteam din starea aia. a trecut destul de repede. sistemul lor nervos e inca imatur da' cresc ei
-----
O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
Klarisse spune:
Salutare fetele.
Felicitari Nikolici, bun venit pe lume micuta Kendra
Off..am intrat pentru ca simteam nevoia sa vorbesc cu voi. In seara asta am luat decizia finala si anume..ablactarea. Tocmai am luat prima pastila de Dostinex..psihic nu mai pot duce..poate trebuia sa mai rezist, poate am gresit insa vreau sa fiu o mamica vesela nu care boceste zilnic..
Am o stare ciudata..oricum va multumesc pentru vorbele frumoase din zilele trecute, mi-ati fost de mare ajutor cu sfaturi si incurajari.
Va imbratisez pe toate
Klarisse mami fericita de Matei
summertime spune:
Citat: |
citat din mesajul lui h_3llena Buna fetelor! Am si eu o intrebare. Unui bebe de nici o luna alaptat exclusiv la san trebuie sa ii dam apa sau ceai intre mese?.. Pediatra nu mi-a zis nimic, eu nu m-am gandit sa intreb si acu ma bate soacra-mea la cap ca stie ea, zici c-a facut medicina online Felicitari Nikolici!! poze Edy |
2 pediatrii mi-au spus clar ca daca e alaptat la san, copilul nu are nevoie de nici un lichid suplimentar.
Ce mi-au auzit si mie urechile de la femei mai in varsta...am auzit pana si sa amestec lapte cu ceai!!! nu asculta
-------------------------------------------------
proaspata mamica