Aspirante cu vechime "medie" (58)
Raspunsuri - Pagina 7
Karis spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anchusa E... Am inceput de curand un tratament,asa ca ma scald in butoiul cu optimism(de unde si exprimarea).Om vedea mai tarziu cum o fi. |
Ancusha, ce fel de tratament urmezi?
vrmoana spune:
citat din mesajul lui arde2010 Mai e cafea? ca tot vorbiti despre absente.... Lili http://www.fertilityfriend.com/ticker/1c412e/ttc.png |
Fata, tu ce tot intrebi de cafea la ore din astea?
Clau multumim pentru cafea.
Ma bucur ca s-a mai animat subiectul.
oana
"Where there's a will, there's a way."
vrmoana spune:
citat din mesajul lui anchusa Multumim pentru cafea, foarte aromata! Eu sunt o aspiranta veche(de vreo 10anisori), dar foarte optimista. Cred cu tarie ca vom avea copilul sau copii nostrii,iar varsta nu e deloc un handicap(in curand 39) |
Bine ai venit!
oana
gaby76 spune:
ancusha, eu am renuntat la orice tratament ca n-ar trebui sa fac doar eu ci si sotul si el e cam comod asa ca ma stresam degeaba. eu sunt 100% hotarata sa merg pe calea adoptiei, as fi adoptat oricum, eu, ca la sot iar am retineri... presupun ca tot din comoditate nu vrea
gaby76 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui vrmoana
Fata, tu ce tot intrebi de cafea la ore din astea? Clau multumim pentru cafea. Ma bucur ca s-a mai animat subiectul. oana "Where there's a will, there's a way." |
Fata, si tu ce te bagi in fericirea omului??? Ca poate vrea sa stea treaza si sa "vibreze" toata noaptea!! Bineinteles de la cafea
baby_r7 spune:
pe toate si o de la noi...................nu conteaza ca e frig afara...........o iau din ghiveci din balcon.....
mie imi merge greu netul si de cele mai multe ori intru si citesc doar..........
Roxana mami de Bianca Maria 2 ani
www.flickr.com/photos/11432933@N08/" target="_blank"> poze cu printesa mea
poze octombrie 2010!!!!!
anchusa spune:
la toata lumea.Multumesc de primire
gaby 76: sotul e alaturi de mine,inghite si el Maca,nu ca ar avea nevoie dar asa simte ca ma sustine
vrmoana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui gaby76
Fata, si tu ce te bagi in fericirea omului??? Ca poate vrea sa stea treaza si sa "vibreze" toata noaptea!! Bineinteles de la cafea |
oana
vrmoana spune:
Azi n-ati baut cafea? Va las eu una calda sau un ceai fierbinte ca e mai bun. La Pitesti sunt -4 grade. Vedeti sa nu beti toata cafeaua, ca stiti ca Arde trebuie sa gaseasca si ea pe la 10-11 diseara.
oana