Aspirante cu vechime "medie" (58)
Raspunsuri - Pagina 6
Karis spune:
Buna dimineata! Ma alatur si eu aspirantelor cu vechime medie, avand in vedere ca incerc de cateva luni sa raman insarcinata.
Am deja 35 de ani, am tot stat pe ganduri daca sa mai incerc sau nu, avand in vedere si riscurile unei sarcini dupa aceasta varsta. Am deja un baietel de 7 ani si imi mai doresc un copilas, o fetita daca se poate.
vrmoana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Karis Buna dimineata! Ma alatur si eu aspirantelor cu vechime medie, avand in vedere ca incerc de cateva luni sa raman insarcinata. Am deja 35 de ani, am tot stat pe ganduri daca sa mai incerc sau nu, avand in vedere si riscurile unei sarcini dupa aceasta varsta. Am deja un baietel de 7 ani si imi mai doresc un copilas, o fetita daca se poate. |
Buna si bine ai venit la noi. Din pacate subiectul nu prea mai sta pe prima pagina pt ca fetele nu prea mai scriu. Vorbesc eu care n-am mai trecut pe aici de vreo cateva zile bune.
In ceea ce priveste varsta, niciodata nu e prea tarziu sa ai un copil. Iar riscuri pot aparea oricand, netinand neaparat cont de varsta mamei.
Pupici
oana
"Where there's a will, there's a way."
claudela spune:
Salutare!Nici eu nu prea m-am mai agitat acum...dar dau o cafea, de sfarsit de zi lucratoare...
Va pupacesc pe toate!
arde2010 spune:
Mai e cafea? ca tot vorbiti despre absente....
Lili
http://www.fertilityfriend.com/ticker/1c412e/ttc.png
claudela spune:
Bonjourica!Imi reintru in atributii cu cafea...va poftesc cu mare drag la o ceasca aburinda!
anchusa spune:
Multumim pentru cafea, foarte aromata!
Eu sunt o aspiranta veche(de vreo 10anisori), dar foarte optimista.
Cred cu tarie ca vom avea copilul sau copii nostrii,iar varsta nu e deloc un handicap(in curand 39)
gaby76 spune:
anchusa
exprimarea m-a dat pe spate: zece anisori... da, in curand si eu tot 10 anisori, mama lor de "anisori"!!
anchusa spune:
E... Am inceput de curand un tratament,asa ca ma scald in butoiul cu optimism(de unde si exprimarea).Om vedea mai tarziu cum o fi.