Iepurasi Mar-Apr 2010 (81)
Raspunsuri - Pagina 6
dayanara spune:
au bagat niste rochite asa haioase de party in hm
http://shop.hm.com/nl/party?cat=K
daca au masuri mici cred ca nu ma pot abtine sa nu.i iau silvanei
stanucel haios video![]()
roxana si
silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
LAlexandra spune:
Neata!
Am vazut ca erati nelamurite
, am scris in ultimul post ca mergem pana acasa in Romania, am plecat vineri si duminica am venit. Asa de zapacita sunt ca era sa pierdem avionul duminica, au schimbat cu cateva ore plecarea si in loc de 7.05 eu retinusem 7.55, desi aveam hartiile in geanta nu ne-am mai uitat la cat e plecarea...noroc ca am plecat din timp, ca asa imi place mie, ca nu stii niciodata ce se intampla
.
Acasa ne-am intalnit cu Briana si mamica Ramy. Asa fain a fost, mi-era dor de plimbare si de parcuri. E asa bine sa te mai plimbi cu cineva, sa mai schimbi o vorba, am reusit sa intram si putin prin magazine, ce sa mai, tare fain! Sotul a fost si el incantata, ca asa a ramas acasa si a dormit bine cateva ore
.
Briana e o scumpa de fetita
, se vede ca e mai mare la luni ca si Alessa, al meu e un prichindel
. Da, la urlete nu s-au lasat mai prejos, plangea unul, incepea si celalalt...erau in ton, s-au inteles ei
. Abia astept sa ne mai vedem.
Alessa a fost foarte cuminte pe drum, a dormit mult, acasa i-a placut ca era multa lume. <Bineinteles ca toti s-au mirat ce miscator e puiul meu mic. Nu le venea sa creada, a facut cateva ture prin casa, de-a busilea, cum ajungea la un pat, o mobila, ceva, deja era sus. Acum a inteles si mama de ce eu nu fac prin casa nimic toata ziua
.
BUMBITZA, noi suntem si cu besinute la greu si fara somn noaptea
. Alaptez exclusiv, iar acum am inceput diversificarea. Deja m-am obisnuit cu programul sexi. Am incercat si eu dormit in aceeasi camera, dormit cu noi in pat...nimic nu functioneaza. Cred ca uneori e extrem de obosit, dar acum am invatat sa vad cand ii e somn si imediat il adorm. Din pacate, desi eu il obisnuisem inainte sa adoarma singurel, acum il adorm eu, stau lange el pana adoarme...asta e rezultatul unei vizite din vara de 2 saptamani acasa si apoi al vizitei soacrei, cand toata lumea l-a invatat prost si au trecut peste cuvantul nostru si l-au adormit doar in brate, sau leganat
. Sunt constienta, insa, ca de multe ori se trezeste din cauza besinutelor...la faza cu dinti, o sa cred si eu cand ii vad ( cand elimin toate variantele mai zic si eu ca plange de la dinti, dar e asa, ca sa nu tac din gura
.
Inainte plangea toata ziua si toata noaptea, acum ziua e foarte vesel...asa ca trag speranta ca va fi si noaptea bine...cand?, nu stiu!
Stanucel, si fetele, fiecare face cum considera ca e mai bine pentru el. Ce stiu e ca intr-o relatie se fac si compromisuri.
Acum...despre noi...nu prea bine...Alessa e racit si de doua nopti il pazesc ...sunt nedormita, vai de mine
Cand imi revin o sa pun si pozicile ce le am de la intalnire si sa niste pozici noi cu Alessa.
Mami de printisor
Alessandro - 15.04.2010
LAlexandra spune:
scuzati greselile din textul de mai sus...si din cele ce vor urma![]()
Am uitat sa va zic, ca la aeroport m-am mai intalnit cu o mamica de Italia, ea are o fetita de 3 ani, a fost scurt, dar macar ne-am vazut, ca ne-am nimerit de am plecat odata, cu acelasi avion.
Mare comunitatea asta DC![]()
Mami de printisor
Alessandro - 15.04.2010
annya9 spune:
Neata,
Ieri am reusit sa raman intepenita de mijloc... Nu va zic ce durere...
Toata noaptea m-am chinuit, asta dupa ce am luat si un Nurofen Forte. Culmea, a inceput sa-mi treaca dupa ce l-am ridicat azi de cateva ori pe Raducu!!!![]()
Astazi facem vaccin...Mi-e asa de mila de el cand il inteapa, de-mi vina si mie sa plang, dar nah...suportam cu stoicism...
In rest, gata, l-am pus pe Raducu la treaba...il ajuta pe tati, e drept!
http://www.facebook.com/album.php?aid=253426&id=816678807&l=efaafcb6ec
Azi papam:
dimineata: pere
pranz: spanac + copanel de pui
seara: cereale cu lapte
Pentru cele ce doresc, iata reteta de spanac pe care o fac eu:
O gramajoara mica cat un pumn de spanac, un cartof normal mic, jumatate de cartof dulce (daca aveti), un morcov, un copanel de pui sau pieptut, o lingura de ulei de masline.
Se fierbe spanacul separat de celelalte legume si tot separat si carnita de pui. Se scurge spanacul apoi se dau toate la mixer (mai intai carnita ca sa se toace f. fin) adaugand si o lingura de ulei de masline.
Se poate inlocui carnita cu galbenus de ou.
Bebe al meu e foarte incantat de reteta asta, sper ca si ai vostri!
Pofta buna!
miria_cristina spune:
Eu citesc si beau cafea de mult cu voi, dar stau cuminte.:)
Am inceput sa si tusesc, vai, valeu!
Fii-mea ma pune pe butuci.
ANNYA - O sa-i fac si eu spanac, ca tot am in plan sa-i fac Damianei. Mi-l si imaginez cum va face cand va schimba gustul cu care e obisnuit acum, e asa haios!![]()
miria_cristina spune:
ROXANA - Pai, vezi de ce mi-as mai dori eu o fetita? Sa o pot imbraca asa.![]()
...lasa ca si baiat as vrea...sunt nehotarata
, ca-s asa iubareti!
Asta mic cand il iau in brate ma strange de gat si-si pune capul cateva clipe pe umarul meu si abia dupa asta se uita in jur sau rade sau incepe joaca, iar eu sunt ca untul in tigaie.![]()
dayanara spune:
annya foarte bine, la treaba cu amandoi!
erina ai fost cea mai tare :)))
nu ma pot abtine, cica macar sa nu.i gatesti sau sa.i speli :)))
eu as adauga sa nu.i calci, sa.i pui laxante in cafea , sa.i gauresti chilotii etc :)))
miria deja de baieti stiu de unde sa le iau, hainele...ma duc la fix, de fetite acum le descopar si imi place tare sa ma holbez daca nu cumpar
roxana si
silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
Ramy77 spune:
Neata fetele,
Beau si eu a doua cafea cu voi...Ultimele nopti am dormit relativ bine, cu 2-3 treziri, dar asta e deja obisnuinta...m-as mira daca nu s-ar trezi![]()
N-am mai apucat sa intru de cateva zile, a fost maica-mea la mine si am vrut sa profit la maxim sa-mi rezolv cateva chestii pe care le-am tot amanat. A trebuit sa-mi iau si haine, pentru ca duminica punem parastas dupa tati de un an, Doamne a trecut deja un an
, si nu aveam cu ce sa ma imbrac
ca inca nu intru in vechile mele haine...incep sa ma intreb daca imi vor mai fi bune vreodata
Maine plecam la tara, deja am inceput sa adun din lucruri, iar merg cu toata casa dupa mine...sper sa-mi incapa in masina![]()
STANUCEL, nu mai dezvolt subiectul, sunt convinsa ca ai luat cea mai buna decizie pentru voi si la fel de convinsa sunt ca nu a fost o decizie usoara...Clar ca fiecare e libera sa-si spuna parerea, dar in ultima instanta tu stii ce e mai bine pentru tine si mai ales pentru copiii tai. Oricum,multe
pentru mamica curajoasa!
LALEXANDRA, imi pare rau ca Alessa e bolnavior, sper sa-i treaca repede!
Multumesc fetelor pentru comentariile la pozici
Asa e , am o mica gimnasta, desi tac-su si nasu-sau zic ca face niste miscari importante pentru portari
...Amandoi sunt portari![]()
Am vazut si eu pozicile si filmuletele noi,toate sunt superbe! Comentariile le-am lasat pe picassa...
Meniul de ieri/azi:
- mar+para+biscuiti (ALEXANDRA, tare ii plac
)/banana+mar+cereale
- piure legume simplu/piure legume cu peste
- iaurt cu mamaliguta/ lapte cu orez si scortisoara
Va
pe toate, ma duc sa intind haine...ca imediat se trezeste Briana si nu mai pot face mare lucru...
miria_cristina spune:
DELIA - Na, ca mi-am adus aminte ca ziceai ca nu esti deacord cu rasplata la copii. Pai, nu de rasplata era vorba din ce ziceam eu, ci sa-i invatam de mici pretul banului si obtinerea lucrurilor dorite in schimbul unei munci. Sa invete ca nu primesc gratuit doar ca-si doresc sau vad la altul. In felul asta vor pretui, vor pastra, vor iubi obiectul respectiv mai mult.
Sa aiba pusculita lor si sa faca ceva pentru care sa se simta folositori si sa stranga banuti....hai, ca ai inteles talcul.
Tu cu ai tai practici metoda asta cu pusculita.
Unii spala pabrize, altii impart ziare si in final si-au cumparat rolele sau bicicleta sau mai stiu eu ce si nu mai asteapta de la parinti.
Se poate face exercitiul asta si cu copii mai mici punandu-i sa faca la nivelul lor de putinta.