Iepurasi Mar-Apr 2010 (81)
Raspunsuri - Pagina 16
dayanara spune:
rebiana
am pus si poze pe luna asta :)
http://picasaweb.google.com/roxana1777/Silvana7Luni#
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
stefimic spune:
salutare si de la noi, astazi reusim sa si scriem dupa cateva zile numai de citit.
LA MULTE LUNITE iepurasului: DAVID ANDREI,
STANUCEL
BLUEKIDOO felicitari iepurasei pentru progrese.
CASTELANA sa redevii cat mai repede la voiosia ta.
LALEXANDRA ma bucur v-a prins bine venirea acasa.
ERINA cata dreptate ai tu.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)
andira spune:
Rox - Silvana e o frumusete! Mie imi pare ca seamana cu tine.
Si costumasul gri mi-a placut f mult.
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
LAlexandra spune:
Neata, pe la amiaza.
Si noi suntem inca raciti, nu mai trec odata mucisorii astia la Alessa, eu deja sunt zombi tare ca nu am dormit noptile, ca am stat tot cu el...ce sa mai, sunt varza!
Mi-am amintit sa va spun ca acum ne-a spus pediatra ca ii pot pune in mancare si branzica proaspata, gen Philadelphia (sau cum s-o scrie), iar dupa masa, in jur de 3-4 sa ii dau iaurt cu fructe (acele fructe pe care le mananca el pana acum), eu am cumparat de aici gata preparate cu fructe, a zis si ea ca inca e mititel si sa nu ii fac eu fructe maruntite ca sa nu se inece. Printre iaurturi a zis ca ii pot da si Muller si Danone. Eu am luat oricum special pentru copii de la firma Plasmon.
Tot vroiam sa va intreb, spuneti-mi si mie cam cat cheltuiti cu mancarea copilului pe luna?
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
andira spune:
Acum am vazut ca prima poza e filmulet. Ce tare e Ivan verificandu-i pamperselul .
Apropo, cum se mai inteleg?
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
LAlexandra spune:
Roxi, ce cuminte e Silvana, asa fata blanda are, si ce frumos e imbracata.
Alina, sper sa treaca repede problemele de sanatate si sa fie totul bine in continuare.
Mi-am mai amintit ceva, si sper sa nu se interpreteze gresit, dar chiar nu pot tacea. Am primit acasa cand am fost diverse jucarii de la diverse persoane, bineinteles jucarii no-name, asa cum sunt la noi, in Romania. Mai, fetelor, sa va spun ca dupa 5 minute Alessa le-a rupt, si una s-a desfacut si avea pietre inauntru (alea sunau daca zdranganeai jucaria). Noroc ca am fost pe faza, ca altfel nici nu vreau sa ma gandesc.
Stiu ce se gaseste la noi in tara, stiu ca jucariile sunt extrem de scumpe, si eu am nepotei, dar am preferat mereu sa le iau jucarii scumpe, dar bune, si asta cand eram in tara, si sa nu va ganditi ca ma dau banii afara din casa. Oricum, ideea era, ca mai bine sa le luam jucarii scumpe, de firma, care sa fie sigure, decat sa dai 2 bani pe niste jucarii periculoase pt ei. Si mai bine sa luam una, daca de atat ne tin banii, decat 10 proaste.
Sper ca m-am facut inteleasa, ca nu sunt eu de-aia cu fumuri in cap, dar copii nostri sunt tot ce avem mai scump pe lume, si mi se pare normal sa le dam tot ce-i mai bun pt ei
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
Rebiana27 spune:
ROXI am vazut si comentat pozicile! Superbe si superba Silvana!
DENISA le-am vazut si pe-ale Mayei. Am scris sub cateva; tare dulce si frumoasa-i Maya . (am luat link-ul de pe mess ;)) )
OANKA la Diana mi-e gandul destul de des si sper sa fie doar ocupata cu copilutzii; din ultima ei postare eu am inteles ca-i un pic trista. Poate gandurile noastre bune o fac sa ne scrie aici ca-s ok cu totii.
Mami de doua minuni: Luca si Mara
carmickey spune:
oanka80 mersi mult de vizionarea pozelor...tu nu ai nici o vina,eu DA ca am deschis un subiect...
felicitari ca a facut la olita.... eee, asa, mai la olita, mai pe langa, bravo voua...
LAlexandra sa stii ca nu am idee dar la mine se duc la doua zile 40 lei noi pe legume si fructe....asa in mare iti zic nu mai pun si iaurtel,cereale,lapte,pastile de calciu pentru branzica,chiar nu am idee de un total...bine, din fructe mananca si baiatul cel mare...
plec la sarmalute...poate ard sarmalele cu forumul asta.... devine dependenta...
FILMULETE
POZE
mamica carmen de Adelina 16.04.2010
happyjoy spune:
Multa sanatate mamicilor si puiutilor bolnavi. Ne rugam sa va faceti bine cat mai repede.
Am mai vorbit pe e-mail cu Raluca (prietena FreeDeliei) si am revenit cu masura pt pulovere- Patrick are 13 kg si 85 cm inaltime.
Pe langa cele necesare copiilor, Raluca are nevoie de cateva lucruri si pentru ea. Acum ca vine iarna, i-ar trebui o pereche de cizme masura 38. Eu port 40-41, dar incerc sa-i gasesc ceva pe la prietene (sa arate si bine ca nu vreau sa ii trimit lucruri uzate). Poate are nevoie de mai multe, dar ca orice mama, ea e ultima pe lista (in cel mai bun caz)...
Daca vreti sa luati legatura cu ea, va rog sa-mi dati PM.
Va pupam pe toooate!
dayanara spune:
fetelor multumim mult pt vizionat pozele si comentarii!
eu greu m.am prins de comentarii, le citeam pe cele de la botez tocmai acum :)))
am vazut si eu pozele mayei! u dovleacul si.mi plac la nebunie blugii ei hello kitty
alexandra eu iti dau dreptate cu jucariile, cum spune rebiana: pt ca asa vreau eu :)
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE