Iepurasi Mar-Apr 2010 (81)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata!!!

Am bebe cu temperatura 39.3.Toata noaptea n-am dormit. Arde efectiv. Cand se trezeste fug cu el la dr, ca nu vad ce ar putea fi. In gat nu vad nimic, nu tuseste, un pic ii curge nasul. L-a luat treptat. Marti toata ziua a avut 37.8, ieri 38.5 si azi noapte a fost apogeul. Offf, ca eram ca teleghidata azi noapte.

Fetelor ziceam ca nu intru sa imi fac si eu curatenie generala cat e sotul acasa, dar iar nu cred ca apuc.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Ello, asa iti trebuie fata!!! daca ai ras de mine cu trasul de putza!! Sunt treaza de la 6 ca atunci s-a sculat Ericutu, dar abia acum m-am trezit cu adevarat....

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

oana sanatate lui eric! o fi vreo infectie urinara sau ceva varicela?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Irina multumesc. NU stiu ce a fi si vad ca nu se mai trezeste. Si el e tare obosit. Off mititelul.
Ti-am vazut pozele de la sedinta foto. SUPERBE!!!!

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

oana multumesc. fetita unei prietene a avut febra asa mare vreo 3 zile fara niciun alt simptom si dupa aia au aparut bubitele...oricum sper sa nu fie nimic care sa presupuna multe medicamente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

buna dimineata dam o

si la fetele care sunt suparate,sa stiti ca imi pare tare rau ca am creat aceste divergente spuneti cum sa ma revansez?

la multe lunite sarbatoritilor de azi,multa sanatate,fericire,voiosie...

oanaiacovita sanatate lui ericutu....multi

adelina a dormit foarte bine azi-noapte,nu s-a trezit deloc...de la ora 21.00 pana la 08.00 dimineata a fost superrrr....nu am mai dormit asa bine dinainte de a ramane insarcinata...

azi ii dau adelinei cereale cu gluten,am cumparat cutia in casa de ceva timp, si nu are rost sa o mai tin...atata timp cat ii mai dau din cand in cand cate un colt de la paine nu vad ce ar putea sa ii faca rau...voi dati bebeilor gluten?

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina 16.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Oana sanatate micutului Eric. Tare pacatosi virusii astia!

Ieri am vazut deja un magazin impodobit de sarbatori, si parca m-a lovit asa..woaw...vine Craciunul...si imi aminteam de montajul cu burtici de anul trecut. Ce frumos ar fi sa facem unul acum cu ipurasii

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

oana sanatate multa lui eric! poate fi viral chiar fara muci tuse
credeti.ma bacterian e foarte greu in zilele noastre sa fie ceva grav
dar viralele sunt cu carul mai ales iarna, pana la vara asa o tinem, de aia nu.mi place mie iarna

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Buna dimineata!

Oana multa sanatate lui Eric! O fi o raceala daca zici ca-i curge putin nasul. Ei fac febra mare din orice.

Ellanik super diversificat meniu are Geo, deja mai ca poti sa-l treci la masa cu voi. Ce bine ca mananca de toate!

Bumbitza tie vroiam sa-ti spun ca nu mi se pare ok noua ta pediatra. Sper sa nu te superi pe mine, dar ti-a dat niste sfaturi aiurea si nici eu nu prea cred faza cu maselele. E mult prea devreme sa-i apara. Parerea mea e sa nu-ti mai cauti pediatrii care vin acasa pt. ca de obicei astia nu-s dintre cei mai buni. Mie mi se pare ca cei care au atata vreme incat sa-si viziteze pacientii acasa au totusi ceva lipsuri. Sper din suflet sa nu te superi pe mine. E doar parerea mea.

Castelana si sa depasesti perioada asta. Cred ca ti-e tare greu cu atatea pe cap. Eu sincer iti spun ca nu as face fata. Esti super tare.

Si eu sunt obosita. Angela se trezeste de nenumarate ori noaptea si nu stiu de ce. Pana merg eu la culcare pe la 11 se trezeste de 2-4 ori, iar pana dimineata nici nu mai stiu de cate. Adoarme doar la tzitzi, e tare greu ca de atatea luni nu am mai dormit si eu un somn ca lumea. Ma plang si eu acum ca de 2-3 zile mor de somn.

Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Neata' fetelor!

OANA - sanatate micutului Nu stiu ce poate avea dar sper sa nu fie nimic serios si sa-si revina repejor.

CASTELANA - daca decizi sa fugi in padure sa stii ca s-ar putea sa ma gasesti pe acolo! Pacatoasa asta de oboseala ne lasa vlaga, asa e! Sper sa-ti revii repede , de cum termini cu calabalacul. cat despre dorul de mama... asta e cel mai greu de "tratat" Iti doresc doar multa putere sa treci peste toate cu bine

As scrie mai mult dar ma pregatesc sa ma duc la doctor. n-am dormit bine deloc, caci ipohondra cum sunt, dupa ce-am citit o mie de chestii pe net, mi-am imaginat ca pot avea cele mai cumplite probleme! Mi-as face un suc din portocalele Ellei ca poate revin la sentimente mai bune!

O zi buna fetelor! pupici la iepurici!

de Riccardo

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput