Iepurasi Mar-Apr 2010 (81)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Maine ii deschid frigiderul si sa-si alega ce vrea ca eu nu o nimeresc

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Foarte tare Denisa cu deschisul frigiderului.Poate vrea ceva cu gluten sau cioco.....Ah!si ca sa vedeti ca ma doare in pix (partial) de regulile diversificarii eu ii dau lui Geo produse cu gluten de la 6 luni jumate.Dr a spus ca daca nu sunt antecedente in familie....PLus iaurt la fel de la 6 luni.
de la ce varsta se poate da kiwi?stiam ca de pe la 8 luni.As putea sa scot samburii aia mici ca aia sunt pacatosi.
Castelana iesi din butoi ca n-am loc de tine.Haideee!!!Afara!!!
Babyangel tu spuneai de Geo ca e cumintel si linistit?Te-a pacalit si pe mine,nu?Sincer cumintel este adica nu face tampenii de anvergura(inca) dar linistit neeee!!!nu sta o clipa.daca ma intorc sa iau ceva din spate el deja e plecat.Si eu nu mai slabesc!!!
Denisa si eu cred si sotul crede ca geo imi seamana mie cel putin la caracter.El de cand se trezeste e tot numai un ras si o ghidusie.pai cat am fost gravida zici ca aveam zambetul dat dupa urechi ca Iliescu.
Andra bune pastele alea cu curcan.Azi a balotat un pahar de 220ml si niscaiva iaurt si dupa a umplu pampersul de am stat cu geamul deschis o ora.Pusei si niste marar de prasila si un catel de usturoi (de care am uitat evident si pe care l-am pasat dar a ieist nebunie)si putin iaurt ca fara ii sta in gat.Yummi!Fata Ianisu stie sa mestece fata papanasii???Ca Geo daca simte un fir de pula de portocala zici ca se sufoca.Eu incerc sa nu mai fac fin piureul ca-l invatz putoare.
Oana si de ce nu mai intri daca e sotul in medical??Ii aplici vreun tratament???
Irene oooof barbatii astia.Stii ca si al meu voia fata initial si a fost un pic descumpanit cand a aflat ca e baiat.dar acum cine mai e ca el.Si exact asa s-a intamplat si la noi.I-a luat o masinuta cu telecomanda cu Mickey si Minnie care danseaza pe o melodie.Pe ea scrie 8+ deci face mucegai pana va fi de Geo.Dar nu-i bai ca toata ziua o freaca pe hol plus un elicopter cu telecomanda.In concluzie si eu sunt mama singura cu doi copii!!!
Cine zicea de spanac?Si eu tot asa il fac si iese nebunie.ba eu ii pun si putin orez si sos de rosii si iese deliciu.Pt noi astia mari merge si omleta taiata fasii si iti bati copiii credeti-ma.
Sensibila am vazut Gia micutza si dragalasa si iepurica.Hihi ce scumpa e!!!

Meniul de azidimi=pepene galben+1/2 mar+ 1/2 portocala+cereale
pranz =paste +curcan+rosii+ un fir de marar si un catel de usturoi uitat si pasat
cina= gris cu LVNM(lapte de vaca nebuna de ma-sa) si o para.Nu va spun cat de bun a fost ca mi-am facut si eu dupa.

Maine Geo serveste peste la gratar.Cu piure de legume evident dar vreau sa le dau separat sa fie domn .fetelor pana la urma cand se poate da putin fruct pe post de desert?Dupa masa e ok?Cam dupa 30 de minute dupa ce a terminat de papat.Eu i-am dat o felie de mar sau para sau putina banana seara ca am citit intr-o revista ca banana este ff indicata sa se pape seara ca linisteste.la mine functioneaza.Fug ca nu-si gaseste suzeta si bazaie.
va pup pe toate!!!!

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellanik

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Maine ii deschid frigiderul si sa-si alega ce vrea ca eu nu o nimeresc

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Foarte tare Denisa cu deschisul frigiderului.Poate vrea ceva cu gluten sau cioco.....Ah!si ca sa vedeti ca ma doare in pix (partial) de regulile diversificarii eu ii dau lui Geo produse cu gluten de la 6 luni jumate.Dr a spus ca daca nu sunt antecedente in familie....PLus iaurt la fel de la 6 luni.
de la ce varsta se poate da kiwi?stiam ca de pe la 8 luni.As putea sa scot samburii aia mici ca aia sunt pacatosi.
Castelana iesi din butoi ca n-am loc de tine.Haideee!!!Afara!!!
Babyangel tu spuneai de Geo ca e cumintel si linistit?Te-a pacalit si pe mine,nu?Sincer cumintel este adica nu face tampenii de anvergura(inca) dar linistit neeee!!!nu sta o clipa.daca ma intorc sa iau ceva din spate el deja e plecat.Si eu nu mai slabesc!!!
Denisa si eu cred si sotul crede ca geo imi seamana mie cel putin la caracter.El de cand se trezeste e tot numai un ras si o ghidusie.pai cat am fost gravida zici ca aveam zambetul dat dupa urechi ca Iliescu.
Andra bune pastele alea cu curcan.Azi a balotat un pahar de 220ml si niscaiva iaurt si dupa a umplu pampersul de am stat cu geamul deschis o ora.Pusei si niste marar de prasila si un catel de usturoi (de care am uitat evident si pe care l-am pasat dar a ieist nebunie)si putin iaurt ca fara ii sta in gat.Yummi!Fata Ianisu stie sa mestece fata papanasii???Ca Geo daca simte un fir de pula de portocala zici ca se sufoca.Eu incerc sa nu mai fac fin piureul ca-l invatz putoare.
Oana si de ce nu mai intri daca e sotul in medical??Ii aplici vreun tratament???
Irene oooof barbatii astia.Stii ca si al meu voia fata initial si a fost un pic descumpanit cand a aflat ca e baiat.dar acum cine mai e ca el.Si exact asa s-a intamplat si la noi.I-a luat o masinuta cu telecomanda cu Mickey si Minnie care danseaza pe o melodie.Pe ea scrie 8+ deci face mucegai pana va fi de Geo.Dar nu-i bai ca toata ziua o freaca pe hol plus un elicopter cu telecomanda.In concluzie si eu sunt mama singura cu doi copii!!!
Cine zicea de spanac?Si eu tot asa il fac si iese nebunie.ba eu ii pun si putin orez si sos de rosii si iese deliciu.Pt noi astia mari merge si omleta taiata fasii si iti bati copiii credeti-ma.
Sensibila am vazut Gia micutza si dragalasa si iepurica.Hihi ce scumpa e!!!

Meniul de azidimi=pepene galben+1/2 mar+ 1/2 portocala+cereale
pranz =paste +curcan+rosii+ un fir de marar si un catel de usturoi uitat si pasat
cina= gris cu LVNM(lapte de vaca nebuna de ma-sa) si o para.Nu va spun cat de bun a fost ca mi-am facut si eu dupa.

Maine Geo serveste peste la gratar.Cu piure de legume evident dar vreau sa le dau separat sa fie domn .fetelor pana la urma cand se poate da putin fruct pe post de desert?Dupa masa e ok?Cam dupa 30 de minute dupa ce a terminat de papat.Eu i-am dat o felie de mar sau para sau putina banana seara ca am citit intr-o revista ca banana este ff indicata sa se pape seara ca linisteste.la mine functioneaza.Fug ca nu-si gaseste suzeta si bazaie.
va pup pe toate!!!!

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Ello..deja eram in starea potrivita ca priveam kung fu panda la tv. si in pauza de reclama mi-am zis sa vad ce mai e pe forum . cred ca iti rea foame de-ai mancat "p" -ul si-a iesit o perla de-am ras cu lacrimi! hai ca m-ai bine dispus ca tot eram in butoi si eu (de-asta nu aveai loc!)

Noapte buna fete dragi !

de Riccardo

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

aoleo ma da.o incolo ca era sa ma inec pe bune cu iaurt...m.a bufnit rasul de mi.a sarit tot pe mine :))))))))))))

erina esti draguta

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

eu cred ca tot din lipsa de portocala s.a depasit viteza regulamentara a posetelor , aici pe forum :)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ELLANIKO -Saru'mana, ca inainte de culcare m-ai facut sa rad de ma dor maxilarele!
Traiasca portocalele!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Ella - super tare!! M-ai inveselit si pe mine!!

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ROXANO - Adevarat graiesti! He! He! Unde-s portocalele de alta data...?

Mergi la inceput

miria nu stiu, dar stau ce stau si iar ma bufneste rasul :)))

denisa
a mea mananca bine si fructele si legumele, dar trebuie distanta intre mese, daca o tin intr.un cu lapte nu mai mananca

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna dimineata,
merci fetelor de urari de sanatate, dar nu-s bolnava sa stiti!
Sunt extrem de obosita si fara vlagaaaaaaaa, dar ale naibii kilograme n-ar pleca, nu slabesc pe cantar neam!
Sunt asa batuta-n cap ca sincer mai bine nu scriu ca sigur o iau pe campii, ca ieri, iertare daca am zis ceva deplasat.

Am incepul sa iau vitamine, si Ca, vedem cum va iesi.

Ella merci iti las fata butoiul ca vad ca-l tii numai pentru tine, egoista ce esti! fata dar ce meniu are GEO!!!!! uau!

Eu sunt satula de mutari, de cutii, inchipuiti-va 458 de cutii de toate dimensiunile, ambalaje si organizari, cu receptia lor, cu unde si cum si de ce, cu muncitori, cu intalniri de bun venit organizate pentru mine/noi, cu tzutz mic care ma suge la greu (ganditi-va ca la 6 luni avea 9,5 kg doar cu laptele meu!) si vrea pe mama lui sa se joace, cu tzutz mare care si el vrea sotia lui si el tot sa se "joace", cu mine care vreau sa ma duc in padureeeeeeeee si cand ma intorc sa fie tot aranjat.
nu ma plang, doar ca-s obosita, atat.
saptamana viitoare plecam in velgiatura 3 saptamani, deci bagaje, cadouri, haine groase, etc.
adevarul e ca nu mi-am revenit de asta vara, uneori imi vine sa plang, pana acum nu prea s-a intamplat, mi-e dor de mama, asta-i adevarul, dar dor ca-mi vine sa urlu, uite ca am zis-o si gata, o aud mereu, am discutiile noastre-n urechi.

scuze ca nu voiam sa va intristez, de asta nici n-am mai scris saptamana trecuta...poate revin cu sentimente mai bune.
ieri am fost la coafor sa-mi mai dau un retush, asa ca macar in oglinda sa nu ma mai sperii cand ma vad.

va pup si las o cafea aburinda cu cornuri si merdenele!

castelana mami fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

aoleu ce ratare pe mine ca nu mananc portocale . mai ellanik de ce nu zisesi ma mai inainte ca imi faceam si eu stocul luam un bax sa am in casa in caz de urgenta maxima .
o zi buna fetelor!

Mergi la inceput