Prietene - 71 - LMA Tudor! LMA Radu!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Amalia, Sabina si Mihai

Dana.n sa va traiasca dezmotatul
Lavi o sa prinzi forta!

Fetele care aveti patutul din plasa (stiu sigur de RamonaC) , mai lasati copii nesupravegheati in el????????/Fimea ce ceva timp, se ridica pe varfuri,isi baga bara de sus la subrat si se impinge cu picioarele in plasa (nu stiu daca am explicat clar).Cert este ca ,de mult nu o mai las in el pt ca mi-e teama sa nu-si i-a avant mai mult si sa pice in cap

Meniul de ieri"
11: mandarina+banana+branzica
15: ciorbita de pui
18: piure de cartofi(cu putin lapte si unt)+piept de pui la gratar

Meniul de azi:
10:mar+biscuiti
pranz: tot ciorbita de pui
seara:ficatei in sos+ mamaliguta

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

AMALIASABINAMIHAI

Imi plac foarte mult pozele, filmuletele, povestile si o sa tot mai fie, acum, ca am intrat in zodia fulgusorilor

Noi ii dam inainte cu alungatul racelii...in soapta, ca am ramas fara voce (eu).
Am comandat celebra saltea cu cocos, sa vedem maine rezultatul (cea cu iarba de mare o testasem deja si nu a fost buna pentru Rares care, contrar recomandarilor actuale, prefera sa doarma pe burta, ca si surioara lui cand era mica).

fara exceptie, de la distanta, sa nu-mi luati raceala, ca sunt tare posesiva.

_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami detopmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

LA MULTI ANI SABINA

LA MULTI ANI AMALIA

LA MULTI ANI MIHAI

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

iesencele - vineri la ora 13 in parcul din P. Ros (vizavi de BCR) intalneala. cine se mai inscrie? doar strumfy?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

LA MULTI ANI SABINA

LA MULTI ANI AMALIA

LA MULTI ANI MIHAI

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

si acum un mic cra-cra
avem o fata de perna cu desene pe ea (o fetita si o pisica) si cand o intrebam "unde e pisica"? pune degetul pe pisica si spune "pis", pe fetita la fel...
si can vorbim noi la telefon, duce si ea manuta la ureche, sau cand ducem noi mana la ureche si spunem "alo, alo" face si ea la fel, duce mana la ureche, ca si cum ar vorbi la tel.

plus ca ieri s-a ridicat in picioare pt. prima data. stiu ca multi fulgusori merg deja, insa la noi asta e premiera...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

iesencele - vineri la ora 13 in parcul din P. Ros (vizavi de BCR) intalneala. cine se mai inscrie? doar strumfy?

Eu vreau sa vin, dar inca nu stim sigur. Oricum, maine vom sti si va anuntam.

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Fetele care aveti patutul din plasa (stiu sigur de RamonaC) , mai lasati copii nesupravegheati in el????????/Fimea ce ceva timp, se ridica pe varfuri,isi baga bara de sus la subrat si se impinge cu picioarele in plasa (nu stiu daca am explicat clar).Cert este ca ,de mult nu o mai las in el pt ca mi-e teama sa nu-si i-a avant mai mult si sa pice in cap

Simina, eu l-am mutat jos pe Rares pe motiv de cocotat in genunchi sau in picioare pe marginea patutului; la asemenea escaladari ca gimnasta ta nu m-am gandit piticii mei uriasi imi spun nu doar ca ar putea cadea din patut dar si ca ar putea sa-l rastoarne, fiind mai usurel decat cel din lemn . Daca e sa gandesc rational insa cred ca e putin probabil sa pateasca ceva, cred ca se distreaza doar in patut... dar ce te faci cu piticii cocotati pe creierul de mama, tot nu as mai putea sa il las sa escaladeze patutul.
Sunt pitici d'aia puternici, care nu-mi dau voie nici sa las baiatul sa se "plimbe" pe jos, ca de!!, e rece si daca raceste?!?!

_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami detopmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Salutare!!!
La Multi Ani Amalia!

La Multi Ani Sabina!

La Multi Ani Mihai!

Am citit cateva pagini de anul trecut... ca fain..cate emotii...imi aduc aminte ca de fiecare data cand se anunta cate o nastere ma lua un val de teama dak se declanseaza mai devreme...si imi repetam ce am de facut...dar Andra a stat cuminte si a avut rabdare...
Ramonika felicitari!!! Fiecare are ritmul sau dar si domeniul preferat de dezvoltare. Andra merge dar eu nu am auzit de la ea spunand mama.
Va pupik ca deja sunt trasa de pantaloni sa merg la cutia cu jucarii.

Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cory_B

Ralu - lapte de capra proaspat noi luam de pe laptesibranzadecapra.ro E f bun si ok. Lui Andrei nu i-am dat inca...maybe soon..Nici eu nu prea vreau LP. Tind spre cel integral de vaca,bio...asta pt inceput si pt faptul ca bubu meu nu prea papa mancarica,laptele de capra fiind deficitar in B12...merge la copii papaciosi (F )

Cory, exista o comanda minima? Adica trebuie sa comnazi de minim o anumita suma? 50 lei sau asa ceva?
Mersi

Dana, mama lu' Pinky

Mergi la inceput