Prietene - 71 - LMA Tudor! LMA Radu!
Raspunsuri - Pagina 5
laurairina13 spune:
Ancutz, nu am mai intrat ieri sa iti dau linku sa pishi ssi tu ochii de emotie, iote aici
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Andrecluj spune:
Ali Esti tare draguta. E normal sa te simti asa, zi tot ce-ti trece prin cap. Se poate un cra-cra? Pai zic si daca nu se poate. Aseara am intrebat-o pe Chiara in italiana cine e dragostea lui mama si mi-a aratat cu ea, apoi am intrebat-o in maghiara si mi-a aratat tot ca ea. Am crezut ca e coincidenta/greseala/gluma, asa ca azi dimineata am repetat figura si tot asa reactioneaza Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
laurairina13 spune:
Andre da daca o intrebi in romana cum raspunde??
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 Andre da daca o intrebi in romana cum raspunde?? |
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui floricik Fetelor deja "noapte buna" ? Eu abia am aparut, ca Zburly s-a lasat greu... Maine fac si eu biscuiti a la Coque, si sper sa gasesc faina integrala ca azi am fost la un plafar si ciu-ciu. |
neata
eu am luat din auchan
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
hai cu bb2
raluci_b spune:
LA MULTI ANI puiulor dragi, Amalia, Sabina, Mihai, sa cresteti mari frumosi si sanatosi
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
hai cu bb2
Lidia74 spune:
LAURA ANDREEA multumesc pt dorinta ta de a ma ajuta cu medicamentul. S-a oferit DANA-N sa mi-l trimita.
LYLYANA, RALU_SEBY pupici
LA MULTI ANI pt AMALIA, SABINA SI MIHAI
Ce nostalgii imi trezesc remember-urile voastre cu ce scriati anul trecut pe vremea asta
dana n. spune:
Neata!
Amalia, Sabina si Mihai
Sa fiti sanatosi si sa le aduceti numai bucurii parintilor vostri!
------------------------
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
Cory_B spune:
NeataLa multi anisori fericiti, puilor: Sabinutza,Amalia si Mihai Sa cresteti frumos scumpilor!Iar e ceataaaaaFetelor...voi ati dat careva puilor tahini ? (pasta de susan,se mai poate folosi si naut) Eu i-am dat ieri sa guste de la noi(ca prea se uita) si a mancat cu o poftaaaaaaaaa Stiu ca este foarte sanatos dar nu mi-a dat prin cap pana acu sa-i dau. O pot decreta mancarea favoritaMerg la fructe,revinCea mai fericita mamica de Andrei Nicolas (21.10.2009)