Prietene - 71 - LMA Tudor! LMA Radu!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

TUDOR

RADU STEFAN

si Iustinutz

+

de acord cu tine

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)

hai cu bb2

un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

"mneata tuturor!!

LA MULTI ANI,TUDOR!! LA MULTI ANI,RADU STEFAN!!!SA FITI SANATOSI,VOINICI SI FERICITI !!!

La multi ani si luniversatului,Iustin de mami draga stephy!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Tina cum se numeste painica pe care o cumperi lui Geo, din DM? Am vazut ca au painica ca un cozonacel si mai au si una, mai neagra si arata ..... umeda. Poti sa-mi scrii si mie denumirea exacta?

Dana, mama lu' Pinky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Neata!

Tudor si Radu-Stefan
Sa cresteti mari si sanatosi!

In dimineata asta au plecat parintii mei

------------------------

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank">daca va plac pozele noastre, votati-ne: da-1 si da-2

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Alexa ce fain ca buburuza e cuminte,sa-i tina DD naravul,iar tie sa ti se implineasca dorinta!!

andre o sa caut la farmaciile astea mai mari ca maica-mea a intrebat la una din asta mai mititica si nu aveau pt. bb-i asa mici...nu stiu daca o sa gasesc farmacia sexyblu

LUMI imi pare rau de cazatura si de mofturele la papa..oare ce-o fi cu copiii astia?!! si al meu e intr-o faza de-asta...ma termina ..nu mai stiu ce sa-i dau sa manance cateodata,pe cand cred ca am gasit retetele magice vine dumnealui si-mi darama teoria..of,of te inteleg perfect mamica necajita si pritesa mofturoasa..

eu sunt tare necajita: aseara nu a vrut sa adoarma nicicum,l-am lasat sa se mai joace,sa oboseasca..poate-poate...nici gand..a dormit undeva in jur de 12 si ceva fara sa bea lapte si tot suspinand..m-a cam scos din pepeni si nu am putut sa gestionez cum trebuie situatia...acum ma simt ca naiba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui miany75

"mneata tuturor!!

LA MULTI ANI,TUDOR!! LA MULTI ANI,RADU STEFAN!!!SA FITI SANATOSI,VOINICI SI FERICITI !!!

La multi ani si luniversatului,Iustin de mami draga stephy!!!

miany
fericita mami de DAVID ANDREI

LA MULTI ANI SI DE LA NOI!!!!!!!!

Daca ne indragiti, votati va rog www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=25" target="_blank">sim1 si www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=26" target="_blank">sim2

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Neatza,

Tudor
Radu

Asteptam niste healthy treat de la mama aromata

Abia am reusit sa il tin pe Matei treaz pana acum ca sa doarma afara. Nu numai ca a ramas la ora de vara, dar se trezeste la ore din ce in ce mai mici: azi 6.30

Cu ocazia analizelor de ieri i-am aflat si grupa de sange are(ce curioaziti sadice am): are grupa mea si RH-ul Capisonului sr.

mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)

Mergi la inceput

Miany poate ca trebuia sa-l scoti un pic la aer , cel putin eu asa fac, o scot in fiecare seara chiar si la ora 20, si doarme dusa 10-12 ore

Daca ne indragiti, votati va rog www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=25" target="_blank">sim1 si www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=26" target="_blank">sim2

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Ca deobicei fimea inca doarme, culcata de la ora 22.Laptele dela 8 la papat in somn

Meniul de azi:
mar-banana-mandarina
supita de legume cu taitei
musaca (pui cu vita)
iaurtel
bibe de nani

Mergi la inceput

Inca una si ma duc
Sunt supi pe Raluci, Lauricu si Dana , ca eu le-am votat, da ele pe mine NU........ori nu le plac pozele

Ma duc sa scol fata ca ma apuca pranzul in casa

Mergi la inceput