Prietene - 71 - LMA Tudor! LMA Radu!
Raspunsuri - Pagina 14
floricik spune:
Repede pana nu se face 12 noaptea...
LA MULTI ANI AMALIA!!!
LA MULTI ANI SABINA!!!
LA MULTI ANI MIHAI!!!
Va doresc sa fiti sanatosi, fericiti si sa va bucurati parintii.
Zburly e gramada pe laptop
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3
laura - andreea spune:
Seara buna!
Ma gandeam ca gasesc si eu o beuturica, o maslina, o scobitoare
Raluci, arata intr-un mare fel biscuitii aia. Si eu am toate ingredientele, in wk ii fac.
am gasit caprele la un magazin langa mine, ma duc maine in cercetare.
Ca tot eram eu comentatoare sefa apropos de lipsa de cra-cra-uri, fac si o mica lista cu de toate:
- se ridica singura in picioare insa nu paseste lateral (de-abia invata sa se lase in funduletz din pozitia drept)
- nu reactioneaza la NU in romaneste, doar uneori la Nein
- cand i se cere ceva cu care se joaca sau care este langa ea, da in mana mai putin daca e de mancare . Cand am fost in vacanta in septembrie si avea cate un biscuite in mana, mama ii cerea sa-i dea si ei si intindea mana si apoi il baga in gura razand
- stie cine e tata, cand il vede zice tata si rade cu gura pana la urechi si se cere la el in brate
- daca o las in camera ei, ma striga mama, mama si vine dupa mine
- a invatat sa mangaie pisica(o cam si trage de coada de multe ori) si ii zice tisa
- indiferent in ce camera este cand pisica mananca vine cu viteza luminii si ii ia castronul din fata
- daca ii zic 'pupa" ma ia de gat si se lipeste de fata mea
Ma opresc aici, continui cu cra-cra-ul si maine!
Lumi , nu faci nici o branza cu dusul la cresa. Cel putin aici, ii intreaba de doua ori daca mai mananca si gata. Sa nu crezi ca vor sta sa se roage sau sa faca vreun avionas ca sa manance ea.
Eu in locul tau as umbla la meniu si la atitudinea fata de mancare. Stiu ca este foarte frustrant, am patit-o si eu cand a fost racita insa macar bea lapte. Nu o zapaci cu prea multe gusturi si texturi, incearca intr-o zi numai piureuri, apoi bucatele(nu mai stiu cati dinti are ea) si vezi la care reactioneaza mai bine. Eventual da-i doar un fruct sau un amestec de doua legume cu ceva carne sau ou.
Bafta si rabdare
poze
douradoudou spune:
..noi inca suntem asaltati cu vizite..doar seara suntem singuri..maysaa este un inger de copil ..nu plange aiurea...e cuminte rau de tot..sunte topiti dupa ea...iar alaptatul mi se pare ceav incredibil si sper din tot sufletul sa o alaptez pana la 1 an cel putin...am descoperit intre timp ca numele ei are in sapte si o [poveste frumoasa dar v-o spun alta data ...va pe toate de 1 milion de ori si mai ales pe fulgusori ..maine pun si poze
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 37+ cu Maysaa
mihamora spune:
Buna seara!
Ce dor mi-a fost de voi! M-am mutat intr-un alt apartament si nu am avut net 8 zile, am ramas in urma cu tot, dar trebuie sa urez si eu; La multi ani plini de sanatate si noroc copilasilor care au implinit zilele astea 1 anisor!
La multi ani Dominic ! de Ramo C
La multi ani Dan ! de Dymomo
La multi ani Vlad ! de Many B
La multi ani Maria Andreea! de Alinutza_24
La multi ani David! de Dana
La multi ani Iulian! de Monis
La multi ani Amalia! de Laurairina
La multi ani Mihai! de Ali
La multi ani Sabina Ioana! de Ancutza
Si pentru astazi:
La multi ani Tudor! de Flavours
La multi ani Radu Stefan! de Tinonino
La multi ani Gaby!
Ma duc sa citesc capitolul asta.
Michelle cu Mateo 18.11.2009 si MARIO 15.05.2007
lylyana.ion spune:
iau o de la Monis sa pot sa spun si eu
La Multi Ani TUDOR !!!
La Multi Ani RADU STEFAN !!!
si sa le pe Mihamora, Alexa si micuta Mayssa
e o zi tare faina astazi
Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e
lylyana.ion spune:
luniversatului de astzi, Iustinutz de mami Shtephy
Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e
ralu_seby spune:
LA MULTI ANI TUDOR SI RADU!!!! sa cresteti frumosi, isteti si nazdravani!
Iustinut!!
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui douradoudou ..noi inca suntem asaltati cu vizite..doar seara suntem singuri..maysaa este un inger de copil ..nu plange aiurea...e cuminte rau de tot..sunte topiti dupa ea...iar alaptatul mi se pare ceav incredibil si sper din tot sufletul sa o alaptez pana la 1 an cel putin...am descoperit intre timp ca numele ei are in sapte si o [poveste frumoasa dar v-o spun alta data ...va pe toate de 1 milion de ori si mai ales pe fulgusori ..maine pun si poze |
pupam ingerasul mis, abia asteptam pozeee
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
hai cu bb2
un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim