Ghiocei de martie-aprilie 2009 *** 272 ***

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Pupam Ada!

Eu fug la muncile-mi de seara! Pa, pa!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Am vazut ca parintii Ioanei, fetita cu "manuta pierduta", pe care o are Mada la semnatura, au strans cam 25.000 de euro din cei 185.000 de care au nevoie. Mi se pare putin, iar minunea aia mica iti ramane la suflet. Of, of, greu trebuie sa le fie si lor! Cred ca bucuria cea mai mare de pe lume este sa-ti fie copilul sanatos!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Raluca cunoaste cazul Ioanei, chiar vb.cu ea la telf., s-a facut mare publicitate pe cazul ei si tot s-au strans bani putini... sunt multe de spus dar stiti f.bine cum chletuie bogatanii banii, ei "ard" intr=o noapte 20.000 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Of, saracul Matheas. Ce scumpic e. N-am putut urmari cu sonor, caci doarme Phipholina; dar bine am retinut eu sau incurc povestile: mama acestui copil vroia sa se sinucida? Sau confund? E tanara, frumoasa, si are atatia copii dragalasi care au nevoie de ea, ce naiba
Ramona, esti belea rau, auzi tu, ce patzanie...cum v-ati gandit sa lasati un Duracell ca Stefan singur in masina, cu cheile in contact?! Nici nu pot sa-mi imaginez asa o situatie. V-am zis ca o data a ramas Manole inchis in masina cand veneam de la vet, eu eram afara si nu puteam deschide, efectiv am avut un atac de panica si era caine, nu copil Gata, nu mai zic nimic, tac din gura ca risc sa devin moralista; in orice caz pe mine nu ma pot amuza asemenea patanii
Am uitat sa spun ca am admirat-o pe dragalasa Iulia in poze si azi si pe suavul ei logodnic si smecherasul ei cumnat.

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata

Ne-am gandit ca la un moment dat o sa se plictiseasca, sa planga si o sa vina langa usa unde stie sa o deschida singur... el era super-fericit singur in masina, muzica la maxim, butoanele la discretie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Asa, n-am mai apucat sa fac mancare decat pentru bebelache si sa curat legumele pt noi, mi-e ca ma cheama sa ma odihnesc si eu si mi se arde mancarea.

Sa va intreb ceva ca pe mine ma tot framanta: ce inseamna un prieten la varsta asta? Am vazut poze cu Luana de ex in care e cu acelasi baietel (probabil baiatul prietenei). Inseamna ca se bucura cand se intalnesc, ca nu se lupta pe jucarii, ca nu se lovesc? Sau ce anume?

Keutu cheliutu

Vladimir are un prieten. Pe Serban care este mai mic cu 2 luni.

Se bucura cand se vad, nu se cearta pe jucarii (decat foarte rar), mananca impreuna cateodata, daca mananca unul ceva ii da si celuilalt, sunt ca maimutele adica. Ce face unul face si celalalt.

Dar sunt foarte fericiti cand sunt impreuna. Chiar se joaca amandoi fara sa stea un adult intre ei.

Si noi avem un prieten. Il cheama Rares si e cu o luna jumae mai mare. Se bucura cand se vad, al meu oricum nu se cearta pe jucarii cu nimeni, dar chiar se joaca impreuna (alergat, cucu-bau) si cel mai tare merg de manuta cand avem de mers undeva. De caftit, se mai caftesc, adica R il mai capseaza pe al meu, care e blegutz si nu riposteaza. Si il mai folosesc pe Rares drept momeala, cand vreau sa-l scot din casa pe pitic sau sa il duc din IOR mai aproape de casa: ii zic ca ne vedem cu R. (si ne si vedem, nu mint copilul) si se lasa dus fara proteste.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Da, si Eva are un prieten, numai ca e mare, are 13 ani, insa e innebunita dupa el, toata ziua striga "Dutz" (Vladutz). Vlad e pasionat de MJ si a invatat-o moon-walk, mori de ras dac-o vezi cum "danseaza".Ilinca, si eu vreau sa o duc pe Eva la teatru de papusi, imi propun de vreo luna, dar daca nu e una, e alta si nu mai reusesc.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Gianina, mai esti pe receptie sa imi spui si mie cum sa procedez cu aromaterapia? Am luat niste esenta de levantica (am vrut eucalipt, dar nu am gasit) si vreau sa pun un pic in camera la noapte, poate se mai linisteste (am citit ca ceaiul de levantica e ft bun in tuse seaca si de asta am ales aceasta esenta). Cum se procedeaza, parca tu stiai exact.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Am fost ieri la doctor, Luca cica n-are nimic (eu sunt sisi - ca asa se uita dr la mine, ca cica daca nu mai face febra, e sanatos copilul), dar mi-au facut hatarul si am dus azi pipi la analize . Aflam sapt viitoare cat de dusa sunt. Tare bine mi-ar parea sa fiu eu "departe" si Luca sanatos! Multu' de sustinere, tufete!

Ma bucur tare ca nu s-au suparat fetele pe mine pt "interventia pro-Anca"! Eu stiu ca Anca n-are nevoie de avocati, dar asa mi-a venit mie sa-mi declar amorul (sigur de la floricica rosie ti se trage, ANCA!). Oricum, ideea era, nu sa nu-si spuna fiecare parerea, mai ales cand e ceruta, sau sa-si schimbe stilul, ci ca observatiile despre mamiceala sunt zona sensibila (pentru fiecare dintre noi - cred eu) si ar fi frumos daca am avea si un pic de grija ca parerea/sfatul sa fie bine primit. Cand am zis de corcodus chiar am vrut sa adaug = o pilda, un exemplu. Am inteles cu totul altfel lucrurile cand au venit si "esplicatiile" (BIANCA, s-a inteles asa pt ca in contextul in care se folosea termenul "sex buddies", Veronica era mentionata singura, scoasa din formula V+T, unde T nu e departe ca nivel de intelegere/nivel emotional, etc.). Eu stiu ca atunci cand dascalesti (in sensul bun) pe cineva, vine intai invatatura, si pilda pe urma...si eu de aia nici n-am intervenit imediat - asteptam sa vina pilda . Si ca sa ma completez, vin cu citire de la Marry Poppins: "a spoon full of sugar helps the medicine go down"
Si eu am obiceiul sa vorbesc uneori direct in concluzii. Concluzii care in capul meu au mult sens, sunt perfect rationale si juste. Numai ca lumea nu a fost de fata (la mine in cap adica) si iaca, nu pricep de ce nu sunt inteleasa! Cearsafurile astea ale mele (atat de apreciate ) sunt de fapt efortul meu de a explica frumos ce eu initial as fi zis intr-o propozitie-doua.

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

M-ati terminat cu prietenii ghioceilor! Noi n-avem. Si asa se gudura Luca pe langa copii, mai ales daca sunt mai mari...dar inca nu s-a intalnit de doua ori cu acelasi. Vine ea si vremea noastra!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput