Ghiocei de martie-aprilie 2009 *** 272 ***

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Hello, tufete. Noi azi ne-am culturalizat. Am fost la teatru de copii, ca deh, juca si huzband, sexy in costum de Iepure
A durat vreo 15 minute pana a inceput spectacolul, timp in care era muzica; nu va zic ce in elementul ei a fost Phiphi, ce scheme sofisticate baga, nu exagerez da' aproape toata sala se uita la ea, a avut un succes nebun, dansatoare cred ca se face. Era plin de copilasi, asa mici ca ea numai vreo 2 dar era si unul care avea maximum un an, hihi.
Cand a inceput am tinut-o in brate si i-am dat un Dots, sa stea linistita; balota si se uita cu ochii mari. Cand a aparut Lupul vreo 10 copilasi au izbucnit in plansete de neconsolat, ea se distra:))). Dar dupa ce-a papat dots-ul a vrut pe jos...numa intre primul rand si scena a stat, patrula pe-acolo dansand in figuri (au fost multe cantecele) de bunicii din primul rand se uitau zambind cu gura cascata la ea, nu la scena:)). Totul a fost bine vreo 40 de minute cand si-a dat seama ca i-ar sta mai bine pe scena, erau vreo 6 trepte pe care le urca de-a busilea, cu o rapiditate demna de o cauza mai buna; cand sa tzop pe scena, o dadeam jos, ea se enerva si relua...cred ca de 100 de ori am tot dat-o jos, dar no, e Taur, e consecventa:))). Una peste alta s-a comportat super pentru un copil de 18 luni la teatru, i-a placut mult si n-a deranjat pe nimeni. Vom mai merge! Care aveti copii mai dantzausi si cu firi mai artistice, merita sa-i duceti
Cum am venit acasa s-a pus la aghioase, doarme de o ora, au obosit-o dansurile:)))

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Of, saracul Matheas. Ce scumpic e. N-am putut urmari cu sonor, caci doarme Phipholina; dar bine am retinut eu sau incurc povestile: mama acestui copil vroia sa se sinucida? Sau confund? E tanara, frumoasa, si are atatia copii dragalasi care au nevoie de ea, ce naiba
Ramona, esti belea rau, auzi tu, ce patzanie...cum v-ati gandit sa lasati un Duracell ca Stefan singur in masina, cu cheile in contact?! Nici nu pot sa-mi imaginez asa o situatie. V-am zis ca o data a ramas Manole inchis in masina cand veneam de la vet, eu eram afara si nu puteam deschide, efectiv am avut un atac de panica si era caine, nu copil Gata, nu mai zic nimic, tac din gura ca risc sa devin moralista; in orice caz pe mine nu ma pot amuza asemenea patanii
Am uitat sa spun ca am admirat-o pe dragalasa Iulia in poze si azi si pe suavul ei logodnic si smecherasul ei cumnat.

17 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Gata, nu mai zic nimic, tac din gura ca risc sa devin moralista; in orice caz pe mine nu ma pot amuza asemenea patanii
Am uitat sa spun ca am admirat-o pe dragalasa Iulia in poze si azi si pe suavul ei logodnic si smecherasul ei cumnat.

17 luni
Manole forever
Sovata

Da, eu m-am distrat de patanie, fara a ma gandi la potentialele consecinte. Ilinca, ai dreptate si mi-ai deschis si mie ochii! Ramona, zic si eu: mare atentie la Stefanelul nazdravan, mai ales ca e genul de copil curajos si cu multe, multe idei prin capsor!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Anaan, si asa simplu e cu clatitele alea: bati amestecul si-l prajesti?! Atata tot? Si iese bun? Sau vorba aia:"se merita"?

17 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

http://observator.a1.ro/social/O-mana-de-ajutor-pentru-Matheas_22975.html

Da... acum am vazut... avem si noi prieteni care au o fetitza cu agenezie de antebrat... E ingrozitor...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Am vazut ca parintii Ioanei, fetita cu "manuta pierduta", pe care o are Mada la semnatura, au strans cam 25.000 de euro din cei 185.000 de care au nevoie. Mi se pare putin, iar minunea aia mica iti ramane la suflet. Of, of, greu trebuie sa le fie si lor! Cred ca bucuria cea mai mare de pe lume este sa-ti fie copilul sanatos!

Mergi la inceput

Mada, vad ca scriem acelasi lucru, in acelasi timp...Si mie gandul mi s-a dus imediat la Ioana.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Anaan, si asa simplu e cu clatitele alea: bati amestecul si-l prajesti?! Atata tot? Si iese bun? Sau vorba aia:"se merita"?

17 luni
Manole forever
Sovata

Da si da! ( E simplu si se merita)

Mergi la inceput

Referitor la clatite: eu am dublat cantitatile, ca ies foarte putine din cantitatea recomandata in reteta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!!

Intru scurt sa va iau pe nepregatite asteptand sa se trezeasca Ada care astazi a avut program de Ada nani nu !! dar pana la urma s-a razgandit, fara sa o fortam noi adica s-a culcat cand a luat-o somnu'si acum sper sa se trezeasca in timp util pt plimbarea de dupa masa , apoi suntem invitate la clatite la Tudu ''prietenul'' ei cu care se cearta pe jucarii fara probleme

Gata, da semne !!! Fugim afara

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput