Ghiocei de martie-aprilie 2009 *** 272 ***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

Ah, si ma oftic ca nu vin si io la Moeciu, nu am chef savin fara sot .

By the way, sambata, stefan s-a blocat singur in masina in timp ce eu stergeam gemurile iar sotul punea benzina... am tremurat pe langa masina vre-o 20 minute iar in jurul nostru s-a adunat lumea ca la circ, blocasem locul pt.ca masina era bagata in viteza cu fana pusa.... Stefan a dar muzica la maxim si dansa cu spor in timp ce toata lumea urla la el sa vina langa usa... a fost de comedie, sper ca nu ne-a filmat nimeni si sa difuzeze pe net...

Ramona, nu te supara pe mine ca rad, dar parca-l vad pe flacaul tau facandu-si numerele dansante, spre deliciul publicului si disperarea voastra!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575
By the way, sambata, stefan s-a blocat singur in masina in timp ce eu stergeam gemurile iar sotul punea benzina...

si cum ati rezolvat?

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan
Se poate vota o singura data?

odata in viata
edit: in viata concursului ma refer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

ramona - lasa depresiile si lacrimile pe saptamana viitoare incolo
acum ofera- dragului sot cele mai frumoase clipe, sa aiba la ce se gandi 5 luni de-acum incolo
nu te apuca de plans sa te vada cu ochii rosii si umflati; trebuie sa fii vesela si zambitoare
multi de imbarbatare ca stiu ce greu este

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna, fetele!

Azi va servesc cu ceva bun si dau de baut pentru draga mea mama care implineste 60 de ani, nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul , eu nu o vad la anii astia, are o stare de spirit cu cel putin 20 de ani mai putin.

Am sarbatorit-o aseara pe mama, ca in seara asta avem un eveniment cu fetele inimoase din Constanta, va povestesc mai multe maine.Nu va zic de Lucian, cum s-a impiedicat aseara si s-a lovit cu gurita de scaun si si-a muscat mititelu limba si s-a lovit si la buza, nu va zic cat sange ia mai curs

Noua ne-a trecut tusea de cateva zile, eu am luat doar sirop de tuse Plantusin si lui Luc i-am dat pe langa Plantusin si picaturi de Ambroxol amestecate cu miere ca erau amare si vad ca au dat rezultate. De vreo doua saptamani, am inceput pentru Luc si o schema pentru imunitate cu homeopate, s-ar putea sa-l fii ajutat si ele.

Am vazut-o pe nora mea frumusica , eu salvez cele mai frumoase poze cu Iulia, ca sa-i arat mai incolo lui Lucian poze cu logodnica lui

Va las cateva poze:http://picasaweb.google.com/symona0323/OctombrieNoiembrie10?authkey=Gv1sRgCOjo4J3NyMTpoAE#5535611205946836898

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

plec sa culc huna... plec la CT...azi "vorbim " maine

Cine doreste cine ne place ne pot vota ....(am link la semnatura)...si Multumesc celor ce au facut-o deja

dod-participarea noastra in concurs

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Am votat pozele din concurs, succes fetelor!

Ramona: profita din plin de zilele care ti-au mai ramas, pana pleaca sotul tau Fina ta cum mai e, si-a mai revenit?

Sa va zic de copilul meu, care il cheama Uc si ani are doi si nu va zic cand il intreb ce a facut la Ada, la verisoara lui, zice matica(matematica), destept copil am de mic

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Pentru TUSE, noi am incercat si au avut succes SIROP DIN MUGURI DE BRAD, MIERE CU CEAI DE CEAPA (destul de cahhh, dar am mai pus lamaie, glucoza, iar lamaie, etc.) si picaturi AMBROXOL (daca era tuse productiva). Totusi, aerosolii cred ca sunt calea sfanta, acc cu ser. Pisik, Anamariame, Oli, incercati si variantele astea, desi cred ca v-ati saturat... sa treaca tusea cat mai rapid!

VOTATI, VA ROG, adi-1 adi-2 MULTUMIM!

Mergi la inceput

simona - pupacim luc accidentatspun si eu La multi-multi ani! mamicii tale - chiar ca nu se vad cei 60 de ani(sa ai grija de ea sa ramana asa)
m-am delectat cu pozisoarele
te-am vazut si pe tine - baba de 29 de ani care are mare nevoie de cura de slabire, auzi(fratele tau trebuie batut)

Mergi la inceput

oooof si tusea asta
cred ca pana prin aprilie tot vom testa siropuri/ceaiuri...

adita - ai baut cafeaua cu noi? cum e vremea la deva?

Mergi la inceput