Ghiocei de martie-aprilie 2009 *** 272 ***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka
Am mai citit despre Stodal ca ar fi ok, este un sirop pt toate tipurile de tuse, homeopat.

cu stodal nu rezolvi nimik, poti incerca flucalm care la noi a dat rezultate...dar na ca nici unul dintre siropuri nu da rez intr-o zi doua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Gata, incepe ziua no 2 (glumesc).

Gianina-eram treaza de insomniaca...restul dormeau tun. Sa mai marturisesc ca eram si ieri pe baricade, dar eram in camera cu Anastasia si nu vroiam sa o trezesc...Aia-i ora mea din copilarie de citit/invatat. Ma trezesc pe la 3 si imi fac de cap. Ma culc la 5.30 si la 6 sunt noua. Apoi am o perioada de normalitate. Acum m-am trezit fara scop precis, dar de se repeta si la noapte, vad eu ce "subiect" atac, macar sa fie cu folos ca noptile astea doar am navigat aiurea.

Hai sa spun si eu de ochelari. In afara de lentile, nu exista alte solutii...Alex ma tragea de ei, se lovea de rama. Cred ca era ac situatie ca la tine cu micsunica.avea si el ochelarii lui de soare, dar tot ai mei erau mai interesanti si ii ataca cum ii prindea, asa ca ramaneam fara lentile doar dupa ce se culca el....Cu Anastasia nu am avut nici o pb. e in gasca CU Sophiphi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Neata fetele
Multumim pt voturi celor care ne-au votat si care ne vor mai vota!!

Am citit ieri cum ca Dyana era necazuri..........ce s-a intamplat??????????? sper sa nu fie ceva grav

UUUUFFFFFFFFF ce ma ofticati voi cu intalnirea de la Moieciu, ca noi ne-am rezervat wnd-ul 10-12 (bine..la Predeal, da nu asta conteaza).Daca intram si eu mai des pe aici poate mergeam si noi..........sau macar dc eram in acelasi wnd cu voi tot va vizitam

Daca ne indragiti, votati va rog www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=25" target="_blank">sim1 si www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=26" target="_blank">sim2

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Tufete, incep sa am mari remuscari fiindca v-am recomandat siropul ala, ca vad ca la nimeni nu da rezultate. Eu am vrut sa va impartasesc si voua leacul minune, ca prietenei mele tare bine i-a prins si copiilor ei la fel, dar cine stie ce fel de tuse aveau ei, ca vad ca si astea-s de nspe mii de feluri.

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Votat!

Se poate vota o singura data?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus
Daca s-a votat ideea cu cadourile pt Moeciu, mai ramane de stabilit valoarea : 50 ron e ok ?

Ma gandesc clar sa fie jucarii, pt ca sa fie o bucurie cand deschid pachetele copiii si cred ca trebuie sa fie ceva unisex, varianta cu amblatul in culori diferite e mai complicata pt ca fiecare aduce cadoul de acasa dar nu stie la cine ajunge asa ca nu cred ca trebuie sa ne complicam prea mult nu de alta dar o sa fim sub influenta vinului fiert si cine stie ce cadouri dam copiilor

Asadar eu ma gandesc sa luam jucarii cu care se pot juca atat fetele cat si baietii , fetele oricum sunt in avantaj ele se joaca si cu masinutele

Votat!

Citat:
citat din mesajul lui novus

Sa va povestesc si eu ce mai face Alexandra chiar daca nu e asa palpitant, comparativ cu telenovela Ancai

Mai nou daca o intreb ce e ea imi raspunde : Ada bebe nu , Ada etita !! si nu mai are dudoi ani ci unu, doi ani

In seara asta a venit pe la noi prietenul ei mai mare, ce a facut cu saracul baiat, mergea intr-un loc si il striga : Ut ( de la Vladut) ici ! si batea cu pumnu-n podea sa stea fix in locul ala

La Metro sa nu va mai zic ce maraton a facut, alerga si striga cucu bau cat putea de tare, ce mai, am animat putin atmosfera linistita de acolo ; cea mai tare faza a fost cand a vazut pe raft o papusa ca a ei, tot imi spunea: altu Oro (asta vrea sa fie Roro adica numele papusii) , nu Ada !! cand am ajuns acasa s-a dus glont la cutia cu jucarii sa verifice daca papusa s-a intors de la shopping

Pupam Ada vorbareatza!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Intru si eu dupa o scurta absenta de cataeva zile dar am ramas in urma cu cititul , sper sa recuperez ca am fost plecata la parinti sa isi ia sotul "ramas-bun" , pleaca sambata seara si nu ma mai opresc din ai blestema pe cei de la putere ... of, daca ati vedea cum se iubesc barbatii mei, nu stiu cum o sa se comporte Stefan dupa ce pleaca taica`su ... o sa=l vada numai pe net pana in aprilie.

Eram sa luam o amenda de 8 mil.pt.o prostie , am avut noroc de un politist milos, ne-a dat doar advertisment si a zis ca de amenda sa cumparam mancare la bb(Stefan era calare pe colegul politist, il tragea de chipiu , epoleti si vorbea intr=una cu el). Mai sunt si politisti cu mila lui D.zeu .

Va pup, o sa va mai stresez si o sa ma mai bocesc dupa ce pleaca sotul, deja am intrat in depresie, ma simt ca naiba, ma uit la fata sotului si-i surpind privirea suparata cand se uita la Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

super tare vorbareata noastra - ada etita

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Ah, si ma oftic ca nu vin si io la Moeciu, nu am chef savin fara sot .

By the way, sambata, stefan s-a blocat singur in masina in timp ce eu stergeam gemurile iar sotul punea benzina... am tremurat pe langa masina vre-o 20 minute iar in jurul nostru s-a adunat lumea ca la circ, blocasem locul pt.ca masina era bagata in viteza cu fana pusa.... Stefan a dar muzica la maxim si dansa cu spor in timp ce toata lumea urla la el sa vina langa usa... a fost de comedie, sper ca nu ne-a filmat nimeni si sa difuzeze pe net...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

super tare vorbareata noastra - ada etita

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni

Daaa. Mie mi se pare super dragut cum isi spune ea "Ada".

Al meu copil nu-si mai spune "De-de", cum zicea pana acum, ci "Ge-ge": in ritmul asta ajungem la "Gigi", cat ai zice peste!

Mergi la inceput