Ghiocei de martie-aprilie 2009 *** 272 ***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Nu mai e nimeni pe receptie ?

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Io sunt. Dar sa fie el al naibii de Dr House. M-am mancat mouse-ul sa dau clcik pe el si cred ca o sa mai prinda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Bianca, vizionare placuta !!

Ma retrag si eu la niste vise !

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Eu am culcat copchilul.

Deci Alexandra nu mai are dudoi ani, pacat, ca tare imi placea dudoiul ala!

Bianca, si eu am reinceput sa ma uit la Dr. House, ca parca alta treaba n-am

Io nu stiu, trebuie ca sunt soi rau, cand am o treaba presanta de facut ( vezi afurisita de teza), atunci ma pasioneaza orice altceva, chiar si chestii care nu-mi plac deloc de obicei. Nu va spun ca am o dorinta de a face curatenie, mancare, aranjat prin curte de speriat! Chiar si calcatul, pe care il detest de obicei, imi trage cu ochiul...Canuta, om sucit, asta-s eu!

Simplyana, cum mai sunteti?

Monnvas, niciun buhuhu, nimic?

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Pisik, ati gasit si inghitit siropul?

Mergi la inceput

Olga, tu pe unde esti? Cum mai reactioneaza David la gradi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

V-am citit si eu repede, dar cam pe sarite, caci am invitati si nu prea am avut timp de forumit.

Am intrat sa vad cum au decurs operatiile lui Andrei si ma bucur ca este bine

Cativ nici nu-ti imaginezi cat de rau imi pare ca nu ajungeti la Moeciu, dar sper sa treceti repede peste necaz

Anamariame din pacate nici la mine n-a dat nici un rezultat Coughentul Am mai citit despre Stodal ca ar fi ok, este un sirop pt toate tipurile de tuse, homeopat. Intrebarea mea este: pot sa-i mai dau si siropul acesta, in ideea in care de martea trecuta pana duminica i-am dat Eurespal, iar de duminica pana astazi inclusiv i-am dat Coughent? El nu tuseste mult, dar il mai apuca cam 1 data la ora. Din pacate abia luni reusesc sa ajung la pediatra sa ma consult cu ea, caci are si ea acum un program f incarcat (lucreaza acum si la stat si la particular).

Va

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Anamariame din pacate nici la mine n-a dat nici un rezultat Coughentul Am mai citit despre Stodal ca ar fi ok, este un sirop pt toate tipurile de tuse, homeopat. Intrebarea mea este: pot sa-i mai dau si siropul acesta, in ideea in care de martea trecuta pana duminica i-am dat Eurespal, iar de duminica pana astazi inclusiv i-am dat Coughent? El nu tuseste mult, dar il mai apuca cam 1 data la ora. Din pacate abia luni reusesc sa ajung la pediatra sa ma consult cu ea, caci are si ea acum un program f incarcat (lucreaza acum si la stat si la particular)

Imi pare rau ca n-a functionat siropul minune

Mergi la inceput

Anaan stai linistita!!! Multumesc tare mult de sfat Cred ca nu a mers la noi..Sau cine stie, poate ca a mers f bine si daca nu-l luam tusea mai rau. Insa eu sunt trista ca nu ne-a trecut de tot. Voi ce parere aveti, sa continui cu Coughentu sau sa incerc si cu altceva?

Mergi la inceput

Cami ai o ffrumusete de copil Ce haios este si tati cu elastice in par

Pisik imi plac aranjamentele Te descurci din ce in ce mai bine

Mergi la inceput