Ghiocei de martie-aprilie 2009 *** 272 ***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Da, e si pt adulti si pt copii, si e din ceva plante.

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

ANA, salvatoare mea. Multumesc mult

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Multumesc Mireal

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!!

Am citit si eu sa fiu la zi si vad ca bate un vant de suparari/nemultumiri si probleme pe aici, noroc ca a mai detensionat cadana noastra atmosfera

Cativ, imi pare sincer rau ca nu veniti nici de data asta la intalneala chiar ma bucuram ca va revedem si sper sa iti rezolvi rapid problemele dureroase

Gaza, daca tu vrei sa iei o pauza asta e, eu oricum te sun asa ca, cred ca o sa ai si mai putin timp liber dar na e decizia ta, sper sa-ti revii rapid si mai ales sa veniti la munte !!

Anaan, ce matinala esti spor la scris tufata draga !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Pisik..., eu sunt ca in poanta aia cu "am venit sa va zic ca pe mine sa nu contati"... nu stiu de medicatie aia atat de "complexa la guruit", insa, macar pt voi astia marii, pt tuse recomand ceaiul de foi de ceapa, fara zahar [tousi, 140 lbs??? :)))]

Am votat tot!

Evident ca sunt de acord cu tombola de craciun de la moeciu... ahhh, doamne, si acum imi amintesc cum la scoala in cl 7 am facut si noi tombola la materia numita "lucru manual", si am muncit o saptamana o fustita frumoasa de tot la andrele, albastra cu bretele, pt fetita de vreo 3 ani, o vad si acuma.. si eu am castigat un mileias mic mic de tot [cam de 1 ora munca :)))], daaar cu o floricica rosie... , cred ca de la floarea aia mi se trage cu amorul :)))

Ela, ff tare intrebarea ta, daaa, asa este, eu INCA il percep ca pe o combinatie intre episod de teleenciclopedia si o oglinda de a mea [nu sunt indragostita, dar as vrea sa ajung sa-l consider, la un moment dat, perechea mea]. Aa, am uitat sa va pove ca tot duminica, la cam de garda, ma intreaba brusc si speriat cumva: cat e ceasul? Eu: vreo 6 si ceva, dar de ce, e vreo contravizita de facut, ceva? El: nuu, e al patrulea timp de rugaciune.. Eu il intreb dc vrea sa il lasam singur, dar el nu si nu, si s-a apucat sa imi explice tot ritualul, pozitie, spalat pe maini, ganduri, calendarul timpilor de rugaciune si apoi tzust, pe covoras, timp de vreo cateva minute. Am fost foarte atenta sa vad cat de mult este patruns, si era asa si asa.. adica, daca as fi iesit pe usa ma sesiza, daca am stat cuminte [nu mai zic cum se uita bb3 uimit la plecaciunile lui, si la cantec :))] atunci si-a putut face treaba... Dupa ce a terminat mi-a zis ca intre spalatul pe maini si rugaciune nu ai voie sa atingi vreo femeie, deloc deloc, decat un copil, o mama, ruda, etc, si eu intreb: dar o pacienta, in scop medical? Si el zise fff incantat de intrebare: foarte frumoasa intrebare, cumva cred ca da, ai voie, esentialul e sa nu atingi vreo femeie cu care ai putea sa te insori.. de exemplu pe tine nu, pt ca, stii?, cu tine, pe religia mea, eu am voie sa ma insor, stii? Eu, in gandul meu stiam ca da, insa mai stiam si faza cu "gospodina", asa ca doar.. i-am mai zambit, inca 1 data. Si apropo de oglinda de mai sus pomenita de mine, nu mai retin daca eu v-am scris aici o poveste [parca da..] despre o fiica de sultan? Sa imi ziceti daca da sau nu.

Pup.

Poze cu noi

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 10 ani, Robert-Adrian 1 anisor

Mergi la inceput

Excursionistele vesele confirm umflarea contului

Daca s-a votat ideea cu cadourile pt Moeciu, mai ramane de stabilit valoarea : 50 ron e ok ?

Ma gandesc clar sa fie jucarii, pt ca sa fie o bucurie cand deschid pachetele copiii si cred ca trebuie sa fie ceva unisex, varianta cu amblatul in culori diferite e mai complicata pt ca fiecare aduce cadoul de acasa dar nu stie la cine ajunge asa ca nu cred ca trebuie sa ne complicam prea mult nu de alta dar o sa fim sub influenta vinului fiert si cine stie ce cadouri dam copiilor

Asadar eu ma gandesc sa luam jucarii cu care se pot juca atat fetele cat si baietii , fetele oricum sunt in avantaj ele se joaca si cu masinutele ; chiar am fost la metro si am facut studiu de piata si am vazut o gramada de lucruri faine la banii astia

Abia astept intalneala !!

Mergi la inceput

Sa va povestesc si eu ce mai face Alexandra chiar daca nu e asa palpitant, comparativ cu telenovela Ancai

Mai nou daca o intreb ce e ea imi raspunde : Ada bebe nu , Ada etita !! si nu mai are dudoi ani ci unu, doi ani

In seara asta a venit pe la noi prietenul ei mai mare, ce a facut cu saracul baiat, mergea intr-un loc si il striga : Ut ( de la Vladut) ici ! si batea cu pumnu-n podea sa stea fix in locul ala

La Metro sa nu va mai zic ce maraton a facut, alerga si striga cucu bau cat putea de tare, ce mai, am animat putin atmosfera linistita de acolo ; cea mai tare faza a fost cand a vazut pe raft o papusa ca a ei, tot imi spunea: altu Oro (asta vrea sa fie Roro adica numele papusii) , nu Ada !! cand am ajuns acasa s-a dus glont la cutia cu jucarii sa verifice daca papusa s-a intors de la shopping

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Aaaha, deci jucarii? Nu culegeri de mate, ca aveam cateva [neatinse, evident] de la v+t :))))

Eu va zic de pe acum ca o sa cumpar ceva ce o sa imi sara in ochi si o sa imi placa MIE [cu gandul la copii, desigur], nu ma uit la pret, insa... o sa lipesc un pret de 50 peste, sa nu ma prinda vigilenta de novus si sa ma scoata in fata clasei :)))).. chiar, voi ati fost scoase in fata clasei? Eu da , pt ca radeam in timpul orelor, si ziceau profii ca degeaba eu termin iute ce ne dadea de facut, dar ii deranjez pe altii.. dar de unde, aia altii erau niste baieti din spatele meu, de 5 la mate, care doar copiau dupa mine, si de multe ori ei ma faceau sa rad, dar numai pe mine ma vedeau profii, ca cica ailalti sigur erau ocupati, INCA, la rezolvatul problemei :)) Dar, recunsoc, eu aduceam tranzistorul mic rusesc la scoala si ascultam meciurile lui U Craiova [campioana unei mari iubiri] pe sub banca, si dadeam radioul din mana in mana, sa ascultam fiecare, in mod egal [si comunist ] cateva minute din celebrele editii de "fotbal minut cu minut". Si acum vad in minte cand a batut Craiova pe Lisabona si a fost prima echipa romaneasca calificata in semifinala unei Cupe internationale!!!! Bine, si la facultate am fost si data afar din clasa, si sa reintru cand ma potolesc cu rasul, si bai, reuseam,. si cand deschideam usa, iar izbucneam, ieseam singura :))), aa, si la mate, in anul 1, am fost scoasa la tabla de un prof de la Iasi: "tu domnisoara de acolo care razi, ia iesi matalutza la tabla...." am iesit, si cand ma intorc [aveam parul tuns scurt ca faceam armata] si profu zice: "aoleu... si cu parul asta scurt... domne' ce ti-e si cu moda asta, paii, pe vremea MIEA, numai fetele cu parul luuung siii nIeondulat erau iubite, nu ca matalutza... offf, nici potolita nu esti, nici parul lung nu-l ai!" :))))) Deci aia e.., de asta nu sunt "asezata" la casa mea, si inca, la 40 de ani, caut fericirea, dar ma rog, acum nu mai ma tund, poate poate :))))

Gata, plec la masaj la sala!!! [da, da, cu arabul in gand ;)]

Pup.

Poze cu noi

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 10 ani, Robert-Adrian 1 anisor

Mergi la inceput

Symplianna, imi pare rau pt peripetiile voastre medicale, sper sa rezolvati rapid si problema asta !!

Cat despre povestea Ancai, normal ca fiecare o analizam si prin prisma a cat o cunoastem noi pe Anca, adica unele mai mult si mai in profunzime, altele doar la suprafata, altele deloc dar si prin conotatiile cu fapte/personaje reale asemanatoare asa incat eu le inteleg foarte bine pe Bianca si Monnvas ce au vrut sa transmita, le apreciez chiar pt ca au spus ce au avut de zis asa cum le e felul , pe tine la fel, iti dau si o ca scrii tare frumos !!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

Aaaha, deci jucarii? Nu culegeri de mate, ca aveam cateva [neatinse, evident] de la v+t :))))

Eu va zic de pe acum ca o sa cumpar ceva ce o sa imi sara in ochi si o sa imi placa MIE [cu gandul la copii, desigur], nu ma uit la pret, insa... o sa lipesc un pret de 50 peste, sa nu ma prinda vigilenta de novus si sa ma scoata in fata clasei :))))..

Tu iesi sigur in fata clasei, asa ca nu-mi fac probleme nici din punctul asta de vedere

Mergi la inceput