Ghiocei de martie-aprilie 2009 *** 272 ***
Raspunsuri - Pagina 13
simina_kin spune:
fetele!!!!!!!
Daca ne indragiti, votati va rog www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=25" target="_blank">sim1 si www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=26" target="_blank">sim2
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
Dodo-pui spune:
Mariana am votat....care doriti avem si noi un colaj in concurs DOd ...il am la semnatura
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
dod-participarea noastra in concurs
aditapop spune:
Hola, fete dragi!
Va citesc, dar bineinteles ca nu mai am timp sa raspund
Va pup pe toate, pe Dyana in mod special si ii doresc muuulta putere sa treaca repede si bine peste greutati
Anca, intr-adevar e extraordinar ce-ai gasit tu acolo, la camera de garda sa zic asa. Sa speram ca va ramane intensitatea asta de trairi si peste catva timp
Simina si Dodo, am votat, am si eu la randul meu nevoie de voturile voastre, cine mai are stelute si puncte, ca nu stiu exact cum e!
VOTATI, VA ROG, adi-1 adi-2 MULTUMIM!
mireal spune:
L-am adormit pe Theo, si-a ascuns suzeta si am cautat la ea pana mi-a venit rau,era intr-o cutiuta de la un sirop.Il adormisem fara, ca i-am spus ca a plecat papa, dar nu as renunta inca la ea pt. ca ii ies caninii.Alta suzeta nici nu vrea sa vada, ca mai am vreo 2 identice dar noi.Anca,ce poveste idilica traiesti.Am votat toate participantele la concurs
Dodo-pui spune:
Buhu-hu..
se pare ca doar eu mai sunt ...sau fetele nu au aprut ...inca
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
dod-participarea noastra in concurs
Anaan spune:
Eu sunt pe aici!
Am fost la o plimbare de seara la supermarket, ca nu mai aveam mancare pentru Andreiul rozator.Am luat pulpe de curcan si acum dau un search dupa retete simple si gustoase. Daca stiti vreuna, nu ezitati sa mi-o impartasiti si mie!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Pisik06 spune:
Fetelor, help, intrebare cu raspuns rapid. Am vazut razant ca vorbiti de un medicament minune de tuse, coughen, sper ca am inteles bine. E pt adulti? Noi suntem raciti toti 3 si eu am o tuse de numa si cu Prospan nu imi mai trece. Si Ana tuseste tare dar ei ii dau eurespal. Ziceti degraba, ca ajunge sotu la farmacie acus si sa stiu ce sa ii zic sa ceara.
Mercic
Mami de minune mica
Anaan spune:
Pisik, eu l-am recomandat, Coughend ii spune, prietena mea a zis ca in cazul ei a facut minuni. Eu nu l-am incercat. Ei i l-a prescris un dr de la Cluj.
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
mireal spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Pisik06 Fetelor, help, intrebare cu raspuns rapid. Am vazut razant ca vorbiti de un medicament minune de tuse, coughen, sper ca am inteles bine. E pt adulti? Noi suntem raciti toti 3 si eu am o tuse de numa si cu Prospan nu imi mai trece. Si Ana tuseste tare dar ei ii dau eurespal. Ziceti degraba, ca ajunge sotu la farmacie acus si sa stiu ce sa ii zic sa ceara.MercicMami de minune micaPisik, este si pt. adulti.Poti lua si eurespal si el este pt. adulti, asta daca nu il gaseste si C la cautat dar nu l-a gasit. |