Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (459)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

miha mdea, ar cam fi de bota aia nitel... dar pe partea cealalta, sunt capabila sa intelegoamenii pasionati, si sa stii ca te invidiez! cred ca e tare fain sa-ti placa ce faci atat de mult incat sa vrei sa revii repede.. pe partea cealalta, nasol tare cu hemoroizii aia, cred ca te scot din minti... multa sanatate, ai grija de voi!!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui lyvy

Alte stiri despre Olga ??????? Nika???

Acum e bine si, sub tratament, si cu tensiunea buna.
Adineauri m-a sunat doctorita ei, am povestit vreun sfert de ora. A fost destul de speriata. Bebe Alex a avut Apgar 7 si cica slava Domnului ca nu a aspirat lichidul ala amniotic care era verde-negru si infectat. Cat despre analize, nu stiu de unde a inteles Olga ca erau mai bune ca nu era deloc asa; si nici de ce a crezut ca nu va naste azi pt ca doctorita nici prin gand nu-i trecea sa o mai amane vreun pic. In fine, Olga a fost extrem de tulburata si agitata si speriata zilele astea, cred ca nu mai era nici ea f atenta ce i se spune. Dar acum, deja imediat dupa operatie, avea complet alta mina si zambea exact ca Olga pe care o stim cu totii. Iar bebe e superb si ff vioi. Asta e tot ce conteaza. De emotie am uitat sa-i fac poza sa va pun aici, dar poate va intra Radu ca el a intrat cu aparatul foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Naty, multumim pt info, ma bucur ca e bine si ca bebele e bine, si abia astept sa ii vad mutrita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Am vb cu Olga-Olga noastra!!

Acum e bine,insa operatia a fost..horror!Pe mine m-a socat cursul lucrurilor-op.lunga,bebe blocat in uter,3 medici..brr..Recunoasteti detaliile??Noroc ca ea cica a fost ca o floricica in timpul op,fata de data trecuta.
Acum o durea putin,era obosita,dar happy ca are colostru galben,galben bun,Alex a supt deja pt prima data
Ah-numele complet: Vlad Alexandru!!

Si normal-Nati 10+
A scapat saraca de noi

Revin,ca-s cu mademoiselle cafenia la piept

Mamica lui Mihai si a Mariei
Siluan trebuie sa traiasca!!

Mergi la inceput

naty chiar ca ne ingrijoram... e bine bb acum, i-au facut ceva teste?.. de ce i-au dat 7?.. din cauza lichidului?..

Mergi la inceput

acum am inteles, din ce spune Zoze..
la noi iar creste febra si se inmoaie Mate.. si eu plec in 30 min... i-am dat pe la 3, o doza de picaturi de algocalmin, (dupa supozitoare -2- a facut kk destul de rpd si moale, deci le scot, la fel m-a sfatuit si pediatra).. daca sare de 39, poate iub sa-i mai bage o doza de algocalmin, nu?..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Of,Anca,sanatate multa,multa!!

Alex a luat 7,nu pt ca ar fi avut vreo problema-asa am inteles eu-ci pt ca ei nu l-au lasat sa respire,pana nu l-au putut aspira bine,bine,de teama sa nu aspire el vreun strop din lichidul ala vai de el.

Mamica lui Mihai si a Mariei
Siluan trebuie sa traiasca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Eeee, ma bucur ca totul e ok acum, desi nu suna frumos povestea. Cu 7-le... Stefan a avut 7, a avut circulara de cordon, dar asta nu inseamna ABSOLUT nimic, in principiu. Olga, recuperare rapida! Sa ne spui cat de mare iti pare Sofifi acasa!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Luny, sa fie macar 8 ore de la doza trecuta. Si-ti mai zic ce-ti mai zisesem ca a functionat la noi f bine peste noapte la febra 39, evident cu conditia sa doarma sau sa stea cumintel: comprese pe burta, cu apa la temp camerei, schimbate la cel mult 10 minute. Si ciorapi cu usturoi SI ulei de masline (nu cumva fara ulei cum am facut proasta de mine!).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zozela
Si normal-Nati 10+
A scapat saraca de noi

Care urmeaza la rand? ca vedeti ca daca stau eu in preajma e cu mari emotii da' iese bine la final!

Mergi la inceput