Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (459)
Raspunsuri - Pagina 7
lyvy spune:
Luny, ce bine ca e vesel Matei, ce imi doream si eu cand era Iris cu febra sa o vad ca misca , sare, urla, alearga, cred ca ti s-a usurat inima vazandu-l ca e activ, O SA FIE BINE!!!
natynic spune:
Gata, v-am citit din urma.
Luny, offf, sanatate multa si fii tare ca stiu cum e sa fii mama in situatiile astea, cu pui cu febra mare. Probabil e viral daca s-a stins asa repede febra, daca nu mai face pana se culca e de bine dar, na, oricum va fi de pazit. Rezistenta!
Sovi, si de tine imi pare rau...Si in rest...ti-au zis fetele ce cred si eu. Dar noi despre medicamente, antibiotice etc am mai avut "contre" si cum in final tot eu am picat de aia rea nu mai dau sfaturi care nu mi se cer. O a doua opinie insa ar fi bine sa ceri si daca ai nevoie de ORL-ist bun da un semn, am la cine sa te trimit.
Lyvy, sorry ca nu ti-am raspuns la intrebare, bine ca a facut-o Tonic, dar habar nu aveam nici de locul ala, nici la problema nu ma pricep bine, oricum sper sa dea rezultate, in teorie nu vad de ce nu ar da.
natynic spune:
Clodute,
ma bucur sa te citesc, ma bucur super tare ca merge Karo (stii tu de ce
) si tu arati super-super bine in poze, e clar ca ceva (mult mai) bun s-a intamplat in viata ta!
luny spune:
lyvy, naty asa e, acum ma bucur ca-l vad ca nu mai zace!! a dormit doar o ora, iar cand s-a trezit, nu s-a miscat din pat, n-am vazut asa ceva la el... a stat in pat si a marait inca o ora... noroc ca a mers algocalminul
.. insa nu m-am linistit de tot, ca la noapte cred ca iar va fi cu febra si eu nu-s langa el
.. o sa stau cu telefonul lipit de mine si daca nu e ok, imi bag picioarele si plec de la munca..
cat de draguti sunteti, Clodute
toti 3!! nu am vorbit demultisor, insa m-am tot gandit la tine...
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mihatp spune:

FELICITARI MAMI DE ALEX
sa fiti sanatosi si cat mai repede in 4 acasuca

zoze un
mare pentru mesaj
bitza un
la fel de mare pentru telefon
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
luny spune:
ce faci, Miha? cum esti?... as vrea sa vad si eu niste poze cu dvs, daca puteti, stimata Doamna!![]()

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bitza037 spune:
Luny am uitat sa-ti dau un pupic sa treci peste starea asta, pe care o ingeleg, sper sa fie bine la noapte Mufful sa nu stai stresata la servici

Clodute foarte frumoase pozele, ultima este preferata mea
chiar asa Miha, are dreptate Anca, pune si tu niste pozici cu burtica si cu Lucutza

mihatp spune:
luny, de va zic ce fac mi-e ca-mi vad bota...am mai luat un contract de 3 luni (nov-ian), pe cercetare. astea pe langa celelalte. cred ca mi-e groaza un pic de statul acasa de dupa nastere. desi n-am de gand s-o fac multa vreme.
parca acum au aparut toate oportunitatile din viata asta!
pe de alta parte, umblu si pe la doctori... analizele de sarcina, hemoroizii mi-s in hemoragie de 2 saptamani. si nu le pot face nimic. si am bifat prima micoza din viata mea...normala pe sarcina, dar tare neplacuta.
poze nu am facut ca eu nu ma simt bine in pielea mea de aproape 90 de kile![]()
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008