Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (459)
Raspunsuri - Pagina 6
delphin spune:
BRAVO OLGA SI FELICITARI PT ASA ISPRAVA!
SOVI ma intristeaza sa aud ca nu esti bine? Ce se intampla? Ai fost sa faci teste auditive? ai consultat si alte pareri? exista proteze auditive, banuiesc ca stii. Te cred ca e greu sa accepti asta, de ce tie, de ce acum...plizzzz linisteste-te si incearca sa gasesti ceva solutii.
TARE, TARE!
zozela spune:
Pfiu,Sovi,bine ca si-a facut treaba,Diclo![]()
multi,poate-si revin urechiusele!
Delph,Sovi e cu otita.De-aia e surda
A sezut prea mult,parca,fara tratament
Pupici
Mamica lui Mihai si a Mariei 
Siluan trebuie sa traiasca!!
natynic spune:
fetele scriu rapid de pe tel,habar nu am ce stiti deja.I-am lasat bine pe Olga si pe frumosul voinic de 3550 g si 52 cm,identic Sophiei la nastere,identic Radu.Sunt bine far am fost cu emotii mari,operatia a durat peste 2 ore din care mult timp am pazit intrarea alaturi de Radu care era livid si f speriat. infectia aia urata se propagase tare,lichidul era...mai mult decat verde,fara sa o lungesc daca nu ii facea azi ceza...dar Doamne multumim,s-a terminat cu bine.Pe bebe l-am vazut prin usa de sticla la 5 min dupa nastere,inaintea lui Radu,e un dolofan si zbiera de se auzea pana in capatu holului.
tinand cont de complicatii,dra a zis ca mai devreme de luni nu o va externa.
Pupici
tonic spune:
Cuscra imi pare rau ca tot nu esti bine.
Macar in cealalta privinta stai linistita.
Zau daca nu era mai bine sa iei antibiotic de la inceput, poate nu te mai chinuiai atat.
Aici sunt de aceeasi parere cu Zoze.![]()
Da' l-as ciomagi si pe dr putin, daca tot nu ti-a dat medicamente, cum te-a supravegheat de ai ajuns acum sa nu-ti mai treaca? 
Mie si masline de oaie daca-mi prescria luam la durerile pe care le-am avut si nu a fost asa grav ca la tine.
Ai grija de tine sa te repari, ca puiutii vor intelege si vor depasi momentul, chiar daca acum nu sunt prea bucurosi.
Tot mai dau tarcoale pe aici poate apare Naty cu stiri detaliate, ca pana maine dimineata nu mai apuc eu sa deschid Forumul.
tonic spune:
N-am stat degeaba, uite ca aparu reporterul de serviciu 

Fug acasa la puiutii mei.
O seara buna tuturor.

lyvy spune:
Nasol cu infectia, dar parca Olga zicea ca au iesit mult mai bine analizele, sau nu mai retin eu bine...Important e ca s-a intervenit si acuma e bine, oricum mai asteptam stiri.![]()
lyvy spune:
Cred ca Zoze ne va mai aduce noutati, dupa ce vorbeste cu Olga la tel, abia astept sa vad ce zice Olga si ce simte in suflet!
bitza037 spune:
hello, ce fac fetele?
acum o ora am ajuns si eu acasica, si acum am intrat pe forum, si ce-mi vad ochii???
s-a nascut Alexandru, bine ai venit pe lume puiutz mic si scump, sa ai parte de o viata frumoasa si senina,noroc si sanatate!!!!!
Mami Olgutz si tati Radu sa va traiasca baietelul impreuna cu surioara lui si sa va umple viata numai de bucurii!!!!

luny spune:
Muffy meu drag e ca nou, Doamne, e incredibil copilul asta, sare, alearga si joaca fotbal, urla, il face pe ta-su cal, e un haos de nedescris aici, nimeni n-ar crede ca a avut 39,5 acum 2 ore..
dar probabil va fi o noapte grea..
naty multumim de vesti!... ce emotii ne-a dat Olgu, bine ca-s in regula amandoi...
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Clodute spune:
Buna seara fete dragi,
Felicitari Olga ! Bine ai venit copilas dragalas pe lumea alaturi de cei 2 oameni minunati care iti vor fi parinti si de surioara dulce.
Sanatate tuturor... Nu pot sta mult ca cineva (Karo) ma trage de par. Noi sintem bine sanatosi ... cu multa energie... care ne doboara pe amandoua o mamica si-o bunica ... Nici Patrick nu e prea incintat de tipetele si urletele domnisoarei mici dar supravietuim noi...
Va pun si de la noi citeva poze sa ne mai vedeti daca va era dor de noi.
Karo merge
Si va pup pe toate ca imi sinteti drage si sper sa mai reusesc sa mai intru ca de citit sint in urma si doar de pe telefon...