Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (459)
Raspunsuri - Pagina 21
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu05 Ramo, tu lucrezi in fiecare weekend? Meniul de azi: supa de vitel cu galusti, mazare cu morcovi sote si carnaciori la tigaie, cartofi si morcovi la cuptor cu rozmarin si piept de porc. Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic Bubu mare www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras |

ce de bunatati
.azi scap pentru ca mancam la mami dar maine tre'sa gatesc si eu si nu stiu ce
...am vb cu Cata si puiul meu doarme...cred si eu daca se trezi la 7 in conditiile in care s-a culcat la ora 24
gata ..va pupacesc apasat si vadoresc un WE frumos

aliceionescu spune:
Nico, sanatate!
Ramo, gata, ai terminat! WE frumos si tie!
Bubu, ce multe bunatati ai facut!!
Sieu am facut supa cu galuste azi.
Cam pustiu pe la voi, cred ca vremea minunata va tine afara.
ariel_7000 spune:
ioana, nici eu nu i-as da medicamentul lui david, decat dupa ce am fost la logoped si la alt psiholog. am eu o banuiala ca tu iti faci ganduri cu o anumita afectiune, insa, din cate ai povestit tu despre david, nu pare a se incadra...dar asta decide cel mai bine un psiholog sau chiar mai multi.
elara, as fi mers cu placere, dar picii mei sunt la valeni...imi era dor de fetele de la M.A.M.E., dar ne vedem noi peste 3 saptamani, la Baby Expo.
alina, bine ai venit. te-am mai citit pe la generale. te asteptam pe aici, sa ne spui cat mai multe despre printesuca.
naty, bravos!!! ma bucur ca e bine. Si mama are un stres major ca-si face analizele saptamana viitoare...
surpriza? ce surpriza? hmmm....iasi...cory?
ramai si maine, e un oras tare frumos si tu ai nevoie de tihna si odihna.
nico, sanatate la flacai! tu cum mai esti? migrena? eu tot cu durere de cap si bila dureroasa 
alice, si teo o tot da de vreo 2 saptamani ca-i e frica de un crocodil mare, verde, cu ochii si cu gura mare, care-l papa de burta
. i-am zis ca nu exista in oras, ca sunt numai la gradina zoologica, bine inchisi...el o tine ca vine sub pat crocodilul...i l-am dat pe teddy sa il apere la somn si vad ca s-a mai speriat crocodilul si nu a mai venit de cateva zile. aaaa si l-am invatat o miscare de "karate" prin care poti sa scapi de crocodili. musai trebuie sa faca miscarea aia inainte de somn, ca sa dispara toti crocodilii
. ia vezi daca merge figura si la voi...
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
Nicoleta spune:
Ei, se putea? :( Matei are doar muci, nimic in gat. Insa Stefan are gatul extrem de rosu, cu puncte de puroi. A primit antibiotic.
Si de maine sunt singura cu ei pana joi seara... 
Sanatate tuturor!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
aliceionescu spune:
Ariel, ce tare e ideea cu schemele de karate de dinainte de culcare!!!Multumesc mult de sfat, chiar am sa incerc sa vad, poate ar functiona si la noi. Deocamdata nu a mai pomenit decat o data de monstru, azi dimineata, cand m-am aplecat eu sub scara, sa pun ceva acolo. Mi-a zis ''Ai grija, sa nu te vada monstrul ingropat acolo''. O tot trage cu ''ingropatul'' asta...
Nico, imi pare rau ca va da boala tarcoale, nu uita, osafiebine, osafiebine...
Andreea, te mai pup o data pt incredibila poveste a painii, am trimis-o tuturor cunoscutilor.
Ramo, Andru nu cred ca strica jucariile in mod intentionat, ci asa ii iese lui reparatul.
Acum, trecand peste gluma, chiar cred ca asta este felul lui de a cerceta un obiect, e o curiozitate si eu l-as lasa in boii lui, cand se va plictisi, se va orienta spre altceva. Cand eram mica, eram fascinata de cercetatul papusilor pe interior
, asa ca vesnic le scoteam capul, mainile sau picioarele si ma chioram in ele, desi niciodata nu gaseam nimic. :))
Nicoleta spune:
Multumim. Va trece, mai ales ca am avut un fler formidabil si am "ochit" bolesnita rapid. Stefan a facut febra azi-noapte abia. Acum deja e cu antib la bord. Pana luni va fi ca nou :).
Cu desfacutul jucariilor... perfect de acord cu Alice! Asa cerceteaza ei lumea, o dezmembreaza. Nu e placut, dar asa functioneaza. Nici mie nu-mi place sa vad jucarii rupte/desfacute, dar pe cat posibil le iau de care se desfac de la mama lor sau care sunt robuste si nu pot fi desfacute :D. Si incerc sa pastrez toate piesele, sa putem ordona haosul... la un moment dat... si pentru putin timp...
Cu monstrii... si Stefan a avut faze. Si cautam peste tot prin casa, sa vedem unde sunt, si nu erau... si in urmatoarea seara o luam de la capat. Si nu gaseam nimic! Si pana la urma "au si disparut". Stefan stie si ca ingerasul lui il pazeste, trebuie sa il roage sa faca asta si gata. :)
Nicoleta spune:
Iara sunteti toate la Olga-n vizita? :)

Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)