Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (459)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000

ramo, nu ai de unde lua lapte de capra? teo l-a tolerat ffff bine. de la laptele de vaca, gras, lui ii apareau petele alea ciudate pe fata. cum am dat-o pe lapte de capra, cum nu am mai avut probleme.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
nu ,din pacate...stiu ca este f bun ,as fi vrut sa gasesc ,am intrat o data in posesia unei sticle cu lapte de capra,i-am dat si lui Andru si i-a placut..dar n-am de unde sa iau..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Oare ce face Olga ????

Eu am o lene maaaaaaaaaaaaaaare, si imi caut ceva lejer de facut, sa nu ma obosesc prea tare, azi am fost la coafor de m-am vopsit si frezat, si la niste cumparaturi, am avut 3-4 ore de libertate, acma sunt back in bussines.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Lyvy sa-ti fie de bine rasfatul! O poza, ceva?

Luny multa sanatate lui Matei.

Bubu multi ani fericiti impreuna si de acum inainte! Nu stiu de ce nu-mi aparea postarea ta si ma tot intrebam de ce zic fetele ca tu urmezi la rand la Naty

Zoze multa sanatate si ai grija de tine ca tb sa fii in forma pt micuti. Cand povestesti de CAfenia imi amintesc de Luk - 3.400 la 37 s si a luat 1500 g in prima luna, asta dupa ce Antuca nu avea nici trei kg la o luna. pe ei de grasunei frumosi si Luk si acum mai cere laptic de la mami si se lipeste de mine ca atunci cand era bb

Ma bat cu Ursuleata pe niste carti la bazar. Acum am vazut ca e ea, gata nu mai cresc pretul , ti le las tie si mai facem schimb cand se plictisesc ai tai.

Cuscra sa te faci bine, ca uite ce frumos e afara si puteam si noi sa ne intalnim, sa va vad. Si daca nu vezi nicio imbunatatire poate ar fi bine sa o asculti pe Naty si te mai vada un dr.

Sunt singura cu Luk azi si maine, ca cealalta jumatate a familiei ei la BC si deja mi-e dor de coditata mea.

Noutati de la Olga, ceva?
Ramo de ieri am vrut sa-mi spun ca din pacate asa e in multe gradinite si nici la scoala nu e mai grozav. Pacat ca nu prea ne permitem variantele particulare unde gasesti alta calitate.

Ma duc sa mananc ceva. Mai trec pe la voi, sa fiti cuminti, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Sunt franta...
Noutati de la Olga: o dor toate cele, uterul mai putin, mai mult bratele si soldurile, de la pozitia in care a stat rastignita TREI ORE (atat a durat cezariana, nu 2 cat scrisesem ieri, 2 ore am stat Radu si cu mine in picioare asteptand-o, dupa ce Alex iesise deja) si de la cat s-au suit pe ea 3 oameni incercand sa-l scoata pe bebe blocat in uter. Dar altfel era linistita, are tensiunea buna si deocamdata am lasat-o fara tratament, analize bunicele, au mutat-o cu tot cu bebe si pt cine vrea sa o vada e la etajul 5 aripa A4, rezerva 41. Si sta sigur pana luni. Sof va veni cu tati sa o vada, au vorbit la telefon si stie ca doamna doctor l-a scos pe Alex din burtica si pe mami o doare putin burtica.
Alex (care va fi finutul meu) dormea linistit, a supt bine, i-au luat si lui analize...Radu era complet alt om decat cel de ieri, se dusese sa "inmatriculeze" pruncul, era numa' un zambet pana la urechi...ce sa mai, incet-incet se asterne linitea si fericirea in familia lor, asa cum merita.
Gata, mai revin, merg sa ma intind ca am muncit ca un asin, asta pt ca maine plec mai devreme. Ma duc la Iasi la centrul de glaucom, la controlul de 6 luni de tratament. Am un mare morcov si o mare nevoie de niste pumni stransi. Da' mai vorbim noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Hello again

M-am mai inveselit si eu nitel (oleaca? ), ieri eram cam tuflit dupa orele de emotii pe la usile salii de cezariene, cand nu mai iesea Olga... acum pare ca e bine, e foarte foarte obosita ca e in urma cu somnul rau de tot (cred ca si orele petrecute pe masa de operatie isi spun cuvantul), o doare, umbla cu pungile (dren si sonda) dupa ea, azi i-o scoate pe una din ele (n-am retinut care - barbat, deh...) si maine cred ca pe cealalta
. Las'ca am incredere in Naty ca va da ea detaliile medicale

In principiu sunt amandoi bine acum, Olga e umblatoare (o pun asistentele sa faca cate patru lungimi de hol la intervale regulate - adica vreo 70m zic eu) iar domnu' mananca de rupe (are si ce)

Poze actualizate, in 10min., la adresa consacrata:
www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">http://www.flickr.com/photos/olguselu/

RADU

Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

DECI rog sa se noteze oficial ca eu cu Naty nu am vorbit de azi de dimineata de cand ne-am intalnit la Olga - asta ca sa nu iasa vorbe ca postam in acelasi timp - glumesc, desigur, insa am facut ochii mari cand am vazut postul ei deasupra a ceea ce am scris eu - nici sa ne fi vorbit si nu se nimerea asa bine

Asa ca acum sunt toate informatiile puse cap la cap, inclusiv cele medicale, sarumana Naty

RADU

Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Salutare!

Am vazut si eu cel mai nou si pufos membru de pe crenguta, ! Radu, imi plac transmisiunile tale.

Fetelor, dati-mi si mie o reteta incercata de paine buna su pufoasa-pufoasa, pt masina de paine. Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

naty si pumnii stransi..osafiebine!!!!sa-ti traiasca finutul e pe bune sau glumesti?

am vazut puiutul mic,Alex pe el de papacios..si pe sulioala lui frumoasa

gata fug si eu acasa...

va ..pe maine!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ramo, e pe bune, asa am hotarat, sora Olgai nasa nr 1, eu nasa nr 2!
Alex sta tot timpul cu limba scoasa, mie-mi pareca nu de caldura ci de...foame de la mami!
Alice, uite-aicea, ne-a iesit bestial, pt 1 kg de paine:
(e programul de paine cu lapte)
-unt topit 70g
-sare 1,5 lg
-zahar 3 LG
-lapte 350 ml
-faina 530 g
-drojdie 1,5 lg
si, cand piuie masina, adaugi mac si cascaval dat pe razatoare. O nebunie! Bine, acum nu stiu cum e masina ta, a mea e un Moulinex si are programul asta de paine cu lapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Naty, sa iti traiasca finutu!!!

Iadule, te descurci de minune, si cu lapticu mic, si cu lapticu mare, si cu pozatul si cu postatul! Vad ca esti priceput, stii manui si emoticoanele...esti de'al nostru ! Felicitari pentru fecior!!!

O seara placuta sa aveti!!!

Mergi la inceput