Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (459)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui gecko
Iadule, te descurci de minune, si cu lapticu mic, si cu lapticu mare, si cu pozatul si cu postatul! Vad ca esti priceput, stii manui si emoticoanele...esti de'al nostru ! Felicitari pentru fecior!!!

Nu numai atat, da' sa-l fi vazut dimineata cu cata preocupare striga dupa mine sa nu cumva sa uit sa informez forumul de ce se mai intampla! e de-al nostru cu tot tacamul, clar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Buna seara fete dragi,

Va multumesc mult pentru aprecieri sinteti niste dragute.

Va urez sanatate la toti si la toate si sa fiti cuminti

V-am pupat ca fug cu trupa la masa avem peste la gratar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Naty tin pumnii maine si sper sa vi cu vesti bune.

Alice eu am o masina de paine cu mai putine optiuni, clar n-are paine cu lapte. Painea facuta la masina nu-mi iese pufoasa, e mai compacta, insa de mai mult timp vreau sa incerc aceasta reteta:
http://www.adihadean.ro/2009/09/o-poveste-despre-facerea-painii/
Daca te inspira, poti s-o incerci.

Ariel, Ramo merci pt gandurile bune.
Ariel stiu bine ce zici cu statul peste program, dar cica orele alea nu le numara nimeni. Sa vezi ce fata avea sefa mea cand am ajuns.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gudinde

Naty tin pumnii maine si sper sa vi cu vesti bune.

Alice eu am o masina de paine cu mai putine optiuni, clar n-are paine cu lapte. Painea facuta la masina nu-mi iese pufoasa, e mai compacta, insa de mai mult timp vreau sa incerc aceasta reteta:
http://www.adihadean.ro/2009/09/o-poveste-despre-facerea-painii/
Daca te inspira, poti s-o incerci.

Ariel, Ramo merci pt gandurile bune.
Ariel stiu bine ce zici cu statul peste program, dar cica orele alea nu le numara nimeni. Sa vezi ce fata avea sefa mea cand am ajuns.

Mergi la inceput

Meeyyy! Va dau un Red Bull, asa pe seara, ca la Mimo a functionat cand ne-a dat...Inviorarea! Mai mult va citesc pe FB decat aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Ce-ai vrut sa zici in postarea de mai sus?

PS: RedBull la tahicardia mea? Fugi cu ursu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Hello
Naty multumim mult de stirile despre Olga si Alex.....eu iti tin pumnii pentrun maine la control, sa ne tii la curent!
RAdu,multumim mult si tie de poze si relatari care sunt super
Alex este un scump, si eu imi mentin parerea ca seamana numai cu tine desi Zoze zice invers

Mimo???pe unde umblii??/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Bine ai venit bebe Alexandru! sa fii sanatos si fericit, ca de iubit esti deja! felicitari Olgutza si Radu!

in rest sunt in urma, iar.. vestea asta mi-a soptit-o o randunica, ca altfel..

Clipe de vara - Concurs DC www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=20" target="_blank">mh-1, mh-2

www.gapcastingcall.com/GapCastingCall/EntryDetail.html?id=320013" target="_blank">Un vot aici! Multumim!

Mica dansatoare

www.aboutsiluan.com/" target="_blank">Ajuta-l pe bebe Siluan sa traiasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

yellow.. mi-e dor de Ralu
sunt epuizata, n-am dormit..mi se duce naibi calculatorul de acasa, merge f prost si se blocheaza tastatura, nu mai raspunde, tre restartat si tot asa, imi vine sa-l fac praf!... de nu's cand... azi a fost ok Muf, am fost si la pediatru, plamanii sunt curati, nici urma de rosu in gat, se pare ca pe la nas e carcaiasul, la cat e de infundat, si totusi nu ies mucii..punem colargol si picaturi, si asta e.. azi nu a mai facut febra decat f putin, pe la pranz si sper din tot sufletul sa fie bine peste noapte!!
saptamana viitoare facem vaccin, vrea musai Prevenar 13!... stiti ceva de el, cum e?..
pe partea ailalta, ma bate la cap cu bronhovaxom-ul ala, in loc de lantigen B, cica e mai bun, mai nou, mai eficient!..dar eu tot nu-l vreau!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Am reusit sa citesc capitolasul asta, emotii mari pt. Olguta, miau placut relatarile lui Radu, foarte frumoase toate pozele!

Clubul bu-hu-hu face nani demult cred..din America nu mai zice nimeni nimic...noroc ca maine intru la serviciu la pranz si acum nu mi-e somn dar lasa ca ma fac eu mare, adica saptamana viitoare sunt in concediu si o sa va saturati de mine

Va multumesc celor ce mi-ati urat

Ma duc la nani, pupicei!

Mergi la inceput